Brumarei. N-D(95)- Hai abramburika!! Hai baby_r!!

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Adriana, ai o bebita foarte expresiva, deja stie sa pozeze!

Nina, 34s+,
AMR minim 28 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

felicitari MARY! sa fie sanatos

brambu - suntem aici, cu gandul la voi. o sa fie bine, ai sa vezi

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_filipas spune:

Salut fetelor!

Intru si eu din an in pasti, da' nu reusesc sa-mi rup un pic de timp si pt. mine...

Urez si eu din suflet FELICITARI PROASPETELOR MAMICI! RECUPARARE RAPIDA SI MUULT LAPTIC!
BUN VENIT PE LUME PRIMILOR BRUMAREI! SA FITI SANATOSI SI SA CRESTETI MARI, FRUMOSI SI VOIOSI!

Si fiindca nu stiu cand apuc sa mai intru, vreau si eu sa le incurajez pe fetele care urmeaza sa nasca zilele astea.

NASTERE USOARA, REFACERE RAPIDA SI BEBEI SANATOSI, PAPACIOSI SI NECOLICOSI!

Noi suntem bine, 2 in 1, desi la cum ma agit, nu stiu cum prind eu termenul... azi sun la dr. sa-mi fac o programare pt. vineri sa vedem cum mai e bebe.

Am avut zile pline, ca ma impart intre primarie cu actele pt. casa, curatenie si amenajari pt. noul cuibusor si cumparaturi. La capitolul asta, mai mai ca am si eu "materialul" pentru bagajul de spital pregatit.

Aaa, si cred ca avem in sfarsit un nume pt. "pisicutz verde": sansele sunt mari sa ramana SOFIA (cu precizarea stricta din partea sotului ca se va pronunta ca si capitala Bulgariei - ca de-aia nu i-a placut la prima propunere, ca eu l-am pronuntat ca in italiana...).

Va si sper sa ne auzim mai des...

Dia, mami de shmoo mare Miruna (15.07.2008)
37+ cu shmoo mic "pisicutz verde"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

e normal, e ste tot ce ii trebuie acum, sa te simta aproape, sa stie ca totul e in regula.bucura-te de perioada asta, trece repede

Citat:
citat din mesajul lui Adriana_2610

Azi iar am apucat sa stau ceva timp la calculator, cu fetita in brate bineinteles, si am pus niste poze cu ea pe picasa. Bebele asta e pur si simplu atasat la san, am senzatia ca mananca nonstop, nu se linisteste decat la san, nu doarme decat la san... eu personal inca stau foarte prost cu dormitul, nu apuc sa recuperez...

Felicit rapid toate noile mamici, bun venit brumareilor! Curaj mult celor care mai au foarte putin si isi intalnesc micutii!

pe fetita o deranjeaza tastele, nu mai pot scrie acum

tuturor

---------------------------------
asteptand-o pe Ema Irina , 38s +

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

adriana, majoritatea bebeilor sunt asa atasati de mami si san in primele luni e tare expresiva Ema ta, o frumusica!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns msilvy spune:

buna fetelor !

urez si aici la multi ani ralu !

felicitari mary ! sa fiti sanatosi amandoi !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

felicitari, mami mary! Bine ai venit bb Albert!!

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 34+ cuEva minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca77 spune:

Felicitari Mary pt bebe Albert! Albert, bine ai venit, sa cresti mare si sanatos!

Adriana, ce galusca zambareata are mama! e adorabila!

Aris, da, noi ingrosam lista lenesilor, fricosilor si/sau fitosilor . Nici un semn, e liniste si pace. Joi mai merg din nou la o monitorizare, sa vedem ce si cum...

Mihaela, Anita, Andreea, voi?

Pt Brambu si Roxana pregatim o galerie speciala maine!

39+ cu Anna Eden

www.psychosomatics.be

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Citat:
citat din mesajul lui Wildorchid

Anita, dar tu? Niciun semn, nimic?

Emma 35 saptamani

nici un semn. nimic.
in schimb m-am racit. ma lupt cu un nas infundat de numa.. si ceva durere in gat. sper sa treaca repede ca am inceput sa fac inhalatii, iau decasept, paracetamol, ceaiuri, lamaie...
am fost la medic, la monitorizare bebe e ok, lichid suficient, placenta ok.. iar greutatea estimata e 3.800

39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns berty spune:

Felicitari noilor mamicute!!!!!
Noi inca suntem 2 in 1, ma lupt in fiecare noapte cu contractiile si pic din picioare de oboseala. Strumfii mei au fost raciti,iar eu am ramas cu o nenorocita de tuse care imi accentueaza starea generala de rau.
Va pupic pe toate si scuze ca nu pot scrie mai mult, dar am cam intrat in criza de timp si mai am atat de multe de facut.

Mami de Abi (4 ani) & Robi (2 ani) & 37+ AMR 10 zile

Mergi la inceput