Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 4
Yna85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorena_86 yna te inteleg dar de ce-ti versi nervii pe el? de ce crezi ca el e responsabil pt ca intarzie bebe hai incearca sa te calmezi si impacati-va ca e trist sa stati suparati |
Nu cred ca el este responsabil ca intarzie bebe si nu-mi vars nervi pe el, incep sa-mi vars nervi pe mine. Sunt niste pb mai vechi, pe care nu stiu cum as fi putut sa le revolv si am crezut ca daca trece timpul se uita, dar m-am inselat....chiar nu sunt de vina...si aseara au revenit....nu mai pot....
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
Monique77 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 unde a spus asta? eu m-am uitat acum pe protv si pe realitatea si nu au zis... eu tot ce stiu e de la colegul lui, colegul pe care la inlocuit sotul si a zis ca nu le-a dat nimic de mancare si a stat acolo cam 30 ore asta e tot ce stiu poate acum pe tura sotului e altfel dar daca nu reusesc sa vb deloc cu el..... chiar nu stiu dana as face dar acum stau in pat cu utrogestanul sa vad daca am timp inainte sa plec la muna daca nu fac diseara fetelor maine e ziua mea si a sotului, mihaela si mihai |
daaaaa
e si ziua sotului meu
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lorena_86 spune:
pai maine e petrecere mare aici ca suntem munte sarbatorite si multi soti sarbatoriti
yna asa rau imi pare cand povestesti prin ce treci
si stiu cum te simti cand treci prin momente crunte
lorena_86 spune:
fetelor am reusit sa vb cu al meu
e bine, e foarte obosit si era pe drum spre casa
va pup pe toate
cris_09 spune:
Wow ce uimita(fericita) am fost cand am vazut ca i-ati dedicat subiect Liei
Daca stiam intram si va anuntam de vineri,"in direct" ca sa zic asa
Am fost sambata la ea,Matei este foarte cumintel si frumusel.
Sunt impliniti si fericiti toti 3
Daca tot am intrat pe la voi,vin si cu o rugaminte,daca va place de strengarul meu,ii puteti da cate un vot aici .www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">cr1 si cr2.Multumim
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2
Yna85 spune:
citat din mesajul lui lorena_86 pai maine e petrecere mare aici ca suntem munte sarbatorite si multi soti sarbatoriti yna asa rau imi pare cand povestesti prin ce treci si stiu cum te simti cand treci prin momente crunte |
Multumesc, Lore, ca imi esti alaturi! Nu stiu ce o sa fac, o sa ma gandesc...iar in ceea ce priveste beta HCG cred ca ma duc sa-l fac acum, ca nu mai am rabdare...macar un lucru sa stiu..
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
anne_marie79 spune:
Scumpele ,
Stiu k asteptati un raspuns de la mine , mi-am facut curaj sa intru si sa va scriu : a venit Cm azi la prima ora , cu aceeasi regularitate de 28 de zile , cu care vine in ultimele luni de la tratamentul cu duphaston!
Mi-am propus sa nu fiu dezamagita dar ma mint singura , pt k ma doare tare , mai ales dupa testul slab pozitiv de sambata . Inclin sa cred k a fost influentat de duphaston sau poate de tinctura naturista pe care am luat-o ...
Asta e , o sa trec si peste acest nou esec , desi e greu tare , mai ales ca in mediul in care lucrez sunt inconjurata numai de colege ce au 1-2-3 copii... iar ca tabloul sa fie complet am o soacra ,, poama acra '' , care are grija frecvent sa imi aminteasca k ,, nici macar un copil nu esti in stare sa faci ...'' Imi doresc k voi sa aveti intelegere in familie si sa nu treceti prin ce trec eu .Tin pumnii Lorena , Yna , vali si voua celor care va testati zilele astea. avem cu toatele nevoie de vesti bune , asa k le asteptam de la voi ...
Va imbratisez cu drag!
Cand iti ploua in inima ... fa-ti umbrela dintr- o speranta!
lucianamoga spune:
Lorena si Yna pana nu vedeti rosu trebuie sa sperati
Anne Marie suntem alaturi de tine , nu fi suparata si capul sus , va veni si bebelul tau fi sigura
Cat despre soacre mai bine nu vorbim nu e neaprat sa le si bagam in seama