Asp. optimiste 730!Bun venit Matei,felicitari Lia!
Raspunsuri - Pagina 3
lorena_86 spune:
fetelor au toti telefoanele la ei dar incendiul e pe transalpina la peste 1700 m altitudine si nu pot comunica nimic
iar la el la inspectorat nu pot suna ca nu-mi spune nimeni nimic ca sunt secrete, asa e la MAI
problema e ca aici e un vant....s-a intetit tare de tot, asa se aude vajaind si sigur e mai nasol ca in padure se extinde rapid
sunt foarte ingrijorata ca astia tot zic de flacari de 30-40 m inaltime si pana acum au ars 62 hectare
e cel mai grav incendiu din tara noasta
uitati-va acum la stiri
lorena_86 spune:
nu e semnal pe nicio retea
nici ei prin statie intre ei nu pot comunica
mancare nu au, e dezastru
asta mi-a povestit un coleg ieri care s-a intors dupa mai bine de 30 ore de lupta continua cu flacarile
Monique77 spune:
pfffff
ce nasol.....
Tratament pregatitor sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi
lorena_86 spune:
fetelor stiu ca-mi fac rau cu iluzile astea dar acum liniuta se vede bine
chiar nu am cum sa nu-mi fac sperante ca am mai folosit de multe ori si nu a mai aparut niciodata asa
lorena_86 spune:
offfff fetelor, sibiul e sub cod portocaliu la incendiile aste ca se pare ca scapa de sub control din cauza vantului si a conditiilor
mie frica tare
Yna85 spune:
Lore, draga mea, incearca sa stai linistita in ceea cel priveste pe sotul tau, ca stresul nu face bine. Iti inteleg starea, mai fa maine un test si poate apar cele 2 linute.
In ceea ce ma priveste pe mine eu nu ma pot calma si din cauza testului si iar m-am certat cu sotul. Sunt in depresie totala!
http://lagf.lilypie.com/zFnw.png
http://lt2f.lilypie.com/ofWb.png
dana0000 spune:
Lore stai linistita ca va fi bine!
Nu ne faci o poza,sa vedem testul?
Mai ai putin rabdarica si poate maine-poimaine ai 2 liniute clare!
Abia astept sa te vad la titlu!
Moni,Miky cred ca aceasta va fi luna voastra norocoasa!
------------------------------------------------------------------------------------------
Ovare polichistice, Sex Hormone Binding Globuline sub limita,DHEA - S peste limita.....inca nu am intalnit medicul sa stie tratamentul sa aduc aceste 2 analize in limite :(
MeAlex spune:
Ieri am auzit la stiri ca li s-a dus mancare si ca au fost inlocuiti...dupa cate ore sunt inlocuiti? Din cate am inteles acum au stins incendiile dar urmaresc sa nu reapara.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
lorena_86 spune:
yna te inteleg dar de ce-ti versi nervii pe el? de ce crezi ca el e responsabil pt ca intarzie bebe
hai incearca sa te calmezi si impacati-va ca e trist sa stati suparati
lorena_86 spune:
unde a spus asta?
eu m-am uitat acum pe protv si pe realitatea si nu au zis...
eu tot ce stiu e de la colegul lui, colegul pe care la inlocuit sotul si a zis ca nu le-a dat nimic de mancare si a stat acolo cam 30 ore
asta e tot ce stiu
poate acum pe tura sotului e altfel dar daca nu reusesc sa vb deloc cu el.....
chiar nu stiu
dana as face dar acum stau in pat cu utrogestanul
sa vad daca am timp inainte sa plec la muna daca nu fac diseara
fetelor maine e ziua mea si a sotului, mihaela si mihai