Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(100)
Raspunsuri - Pagina 13

piscotel2011 spune:
DEEA-SAAV - CONDOLEANTE! dUMNEZEU SA-L AIA IN PAZA!
Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

piscotel2011 spune:
DEDICUT - votat:D

piscotel2011 spune:
HAI ELISA!!!!!!!

piscotel2011 spune:
ZUMZU- ce poze dementiale ai tu acolo
Mirelus, Rox, Lori, Cocutza - sanatate bebicilor, sa treaca cat mai repede mucii si bubitele!
Gata, stiu ce-i iau cadou bebelului meu la Craciuneala...acu sa mai pandim mamica...ca-i asa secretoasa...nu se scapa deloc:)))))
Noi suntem bine...o sa papam si iesim la aer si mai pe dupa-masa il asteptam pe tati ca e plecat de vineri
Va pup si va doresc o zi minunata!

ocsanica80 spune:
ne-am intors de la biserica (asa frumos, o gramada de copilasi, o atmosfera deosebita), am papat si acum ne jucam; mai stam un pic si iesim pe afara ca este tare frumos;
Simo de care masina ai, ca vreau sa o arat sotului;
am uitat de dimineata, Zumzu faci niste poze SUPERBEEEEEEE, iar Darius este tare frumos ;
iar nu mai stiu ce mai vreau sa spun...
Roxana mami de Maria-Sofia

zumzu spune:
multumesc fetelor,imi faceti ziua mai frumoasa
nu m-am inscris in concurs, o sa avotez si eu fetele inscrise mai incolo,sa caut pozele
ziki despre ce carte a lui spock vb? chiar asera cand il dadeam cu crema am vazut ca se vedea ceva alb ca o secretie asa pe-acolo si nu s-a luat, nu am mai insistat.
pisicul e castrat da, si e un pisoi tare iubitor nu ca altii cu nasul pe sus(cra cara). numai pt intentie si.. (mi-au dat lacrimile
..sunt tare suparata)
incerc si eu sa ies pe-afara ca vad ca e soare si nu l-am scos de 2 zile. dc e ceva neclar in instructiuni..

Irinukaaa spune:
Neata la amiaza si de la noi!
V-am tot citit si ieri si cand sa scriu aseara parca simteam ca nu-si avea sensul, asa ca am inchis fereastra si m-am culcat. Dimineata imi cautam postul sa vad unde am ramas. Sunt cam dusa...
In primul rand LA MULTI ANI sarbatoritilor si sarbatoritelor pentru Mihail si Gavril! Cine face cinste? Aia eu, aia eu...
Apoi: HAI ELISA!!! drag te asteptam!
Pupam bebelusii bolnaviori sa se faca repede bine, ca tare greu... ce ssa mai zic de cele ce aveti 2 pui (Lori, Mirela) si amandoi sunt bolnaviori... Vai de funduletul vostru! Sa treaca repede va doresc!
Ziki... ce tare esti cu pisicul... in loc de obiectivul Nikon aaa? Si daca ar vedea Mosu acolo 5 in loc de 1 (dau si eu 4) ! Tare greu e cu ei... si eu a trebuit sa le micsorez spatiul ca ma termina partea cu parul... Pana sa-l avem pe Patrick n-am dat niciodata importanta la oricat de mult par de pisica era prin casa, dar acum cand il vedeam cu par de pisica pe maini/ la gura... simteam ca innebunesc.
Mi-e tare mila de ele ca le acordam din ce in ce mai putina atentie, dar sincer nici sa le dau nu cred ca as fi in stare.
Poate vom gasi si noi o casa (pe pamant) si sper eu ca va fi altfel. Patrick e incantat de ele, zice "pis,pis", le baga degetul in gura/ ochi... fun!
Dar Ziki i-ai zis la Zumzu ca pisica ei va avea o coafura noua daca vine la tine? Ce ma bate si pe mine gandul sa le tund... cred ca ar fi putin mai simplu...
Am glumit destul, gata - in alta ordine de idei m-as bucura sa o iei! Esti o scumpa!
Atat m-a ajuntat neuronul sa completez...
AAA ba da... decalotarea, am mai zis, noi am facut-o pana la capat~ Acum cand il spal seara la cuculet rade de numai poate (se vede ca incepe sa simta altfel).
Ce sfat as da eu: decalotati-l cand ii faceti baita si apoi cu crema de galbenele mai insistati putin (Mada nu mai da cu toate prostiile gen baneocin, betadina, rivanol ca e de ajuns de trau ca-l ustura... mai pui si sare pe rana) sau cu Kanamicina din aia oftalmologica (mai ales cand vedeti ca e rosu!!!).
Pisciotel iar ti-a luat-o ianinte altul... fir-ar el sa fie!
Restul fetelor care mai participa la concursul de pe DC (Dedicut pe tine te-am votat deja) puneti si voi linkul la vedere undeva ca sa nu stau aiurea sa caut printre atatea poze... sunt cam multicele din ce vazusi!
Ma mai gandesc daca mai am ceva de adaugat...
Irina ~ mamica norocoasa de scumpel Patrick Cristian {07.12.2010}
www.dropshots.com/PatrickCristian#date" target="_blank">Albumul piticului si www.dropshots.com/patrickcristian1#date" target="_blank">Botezul
www.dropshots.com/PatrickCristian01#date" target="_blank">Poze noi

angieangie spune:
zumzu..m-am delectat cu pozele voastre..sunt superbe si micul Darius e delicios
Petro...abia stept s-o cunos pe mica ELISA...HAI ELISA!!!!!
www.facebook.com/media/set/?set=a.196760250402336.49917.100002050865534&type=1&l=02a4ec60dc br / " target="_blank"> poze Tudor 9 luni
cea mai fericita mamica de frumos si sanatosTudor- Cristian 20.01.2011

bebelu86 spune:
Neata!!
in primu rand scoatem pipitele de la naftalina ca prea au somat:HAI PETROO!!!
sa ai o nastere usoara, recuperare rapida, mult laptic si sa va bucurati de mica Elisa!! te asteptam cu vesti cat de curand tuturor sarbatoritilor de azi
Zumzu mama..am fost de 100 de ori in Gradina Botanica..dar pe bune dc am vazut-o asa frumoasa cum ai facut tu pozele. sunt dementiale. Iar de micul buburuz..ce sa mai zic??am ce?? e suuuppperrbb. o sa franga multe inimi
noi p acilisea..a adormit gaza, ma duc samai savurez din cafea si cam atat.
am pus poze cu ce am muncit ieri ca sa imi treaca nervii pe fb.