Buburuze de Ianuarie - Februarie 2011(100)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mayane spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!!

Sunt bine, pregatita, zic eu. Cu limbarnita ca sa machez emotiile si sa nu . Nu prea realizez cat de aproape e momentul, ca maine pe vremea asta o sa imi aud/vad mandra mult asteptata.

sa vedem la noapte daca o sa pot dormi

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Acusi venim peste tine si la brumarei

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mayane

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Neata!!!

Sunt bine, pregatita, zic eu. Cu limbarnita ca sa machez emotiile si sa nu . Nu prea realizez cat de aproape e momentul, ca maine pe vremea asta o sa imi aud/vad mandra mult asteptata.

sa vedem la noapte daca o sa pot dormi

Acusi venim peste tine si la brumarei

"Pluteste drept inainte si daca pamantul pe care il cauti nu exista inca, fii sigur ca Dumnezeu il va crea inadins pentru a-ti rasplati indrazneala"
"Life isn't about waiting the storm to pass, it's about learning to dance in the rain."

Mami ametita de pufletzel Darius Alexandru (05.02.2011)

World all details Wallpapers on view

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

Ambramburica tine-te bine ca urmeaza o avalansa de mamici care agita majorete!!! O sa trreaca imediat ziua de azi, nici n-o s-o mai vezi de atatea agitate!!!!
facem galerie peste tot - aici, FB, brumarei...sa te uiti si pe ghream in fatxza casei, ca la ce zuze suntem.....

(ma duc s apregatesc o galerie strong )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciact spune:

neata

La multi ani tuturor sarbatoritilor,si buburuzei mele,face 10 lunite

hai ELISAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!

te asteapta nerabdatori mami, tati si Silvia cu
si noi te asteptam

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

se face vreo intalneala? ma bag si eu,ca doar stau pe la brancoveanu!!!

Citat:
citat din mesajul lui missmj

bune fetelor

am bagat cupilul la somn si acum forumesc in timp ce balotez niste musaca excelentaaaaaaaaaa !

roxx tot in berceni stau si socrii ... la p-ta sudului ...
mirela ,aditza hai poate se fac puiutii bine sa veniti si voi ... tare mi-ar placea ! ultima data cand ne-am vazut eram burtoase !!
ariana depinde cat e de racit ... daca nu e rau , iesim. baby orajel am folosit si noi...ni l-a adus o prietena din state. dar nu mi s-a parut foarte eficient . il calma vreo 10-15 min. l-am testat si pe tati, i-am dat pe gingie si i-a amortit instantaneu si intr-adevar amorteala a tinut 15 min aprox.
cocutza andrei al meu a avut muci vreo 1-2 sapt, apoi dintr-o data s-a trezit ragusit...era weekend ,l-am lasat asa...si luni cand m-am dus la dr mi-a zis ca are rinofaringita...intr-un final s-a dovedit a fi enteroviroza. nu e de gluma cu raguseala...aveti grija. poate nu e cazul la voi dar seamana tare mult cu ce a avut andrei. sanatate !!

zumzu nu stiu pe nimeni doritor de pisic, daca aflu ceva te anunt.

Carmen , mamica fericita de bebe mumos Andrei ! (12.01.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufoasalaura spune:

la multi ani sarbatoritilor de azi!!!
hai ELISA...!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Cocutza aerosol cu dexametazona si va fi ca nou. Nu e de glumit cu laringita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Mimo vezi ca nu e de gluma cu decalotarea, la odiseea lui Vlad au fost nenumarate discutii pe tema asta, au fost fete care nu erau de acord cu asta si nu au facut-o si acum la 3 ani au ajuns la chirurg si le pare rau. Eu zic sa o faceti incet incet la baita

Hai ELISA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piscotel2011 spune:

LA MULTI ANI MIHAI, MIHAELE, MIHAICI SI GABISORI! SA FITI SANATOSI SI SA AVETI VIATA LUNGA SI FRUMOASA!

Dana, Mami de Piscotel, Ioana-Alessia (11.01.2011)
http://concurs.herdea.ro/bebe/136/piscotel2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zumzu spune:

am dat pm la fete cu adresa. sper ca n-am mai sarit pe nimeni ca am dat in graba ca tb sa ma duc sa-i dau de papa. revin. dc nu ati primit tipati

Mergi la inceput