Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**
Raspunsuri - Pagina 5
novus spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Bianca2503 Neata, Din pacate noi behaim din ce in ce mai tare. Nu inteleg de ce. De vineri l-a luat (vineri dimineata i-am dat GrinTuss:))). Asa ca astazi o sa stam acasa si o sa mergem la doftor putin ma iincolo sa vedem care e buba. Sper sa nufie iarasi laringita. Nu se aude ca la laringita trecuta dar totusi are secretii....:( |
Sanatate multa lui Vladimir !
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Novus, da' noua nu ne impartasesti revelatiile tale, daca tot le-ai amintit? Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Cand la vine randul doamnelor respective la tocanitza
Acum suntem noi la rand si mai sunt impresii de scris, eu de abia le astept !!
novus spune:
Inapreda, am citit cu atentie dar sa fiu de am gasit faza cu coada ochiului , unde e ?
Citind doar paragraful pus de tine si stiind ca e scris de Anca, legand-o si de Sovata, zau ca si eu i-am dat interpretarea ta
Dodo-pui spune:
tufete
Dus Don' la scoala si impreuna cu alta mamica am instalat cateva din vagoanele"trenului cu litere"...cred ca maine vor incepe literele caci azi lipseste un copilas ea avut manuta cu probleme.
Ina si eu mi-am facut duminica tema...la debitul meu specific(in capitolul trecut pe la final)....inca astept sa fiu tocata...si indiferent ce ati scrie nu as putea sa ma "inflamez"
simonapro e adevarat si ce ai scris tu
Ancae ok daca asa ma vezi...dar eu una consider ca-s deficitara inca la capitolul cu Dan..in rest e ok
Sanatate multa lui Vladimir !
Olga ca ai bagat"un cap"
las si
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
anamariame spune:
Buna dimineata!Astept sa se trezeasca Eva, desi parca-parca o aud foindu-se.Fetelor, sunt super descrierile voastre, e un joc foarte incitant cel inceput aici, si astept cu nerabdare urmatoarele descrieri.O sa comentez si eu la sfarsit, in autoportret, ce s-a pliat perfect sau nu pe mine.Pisigri, cum sa ma supar? Asta a fost conditia initiala, fara suparari, ma distreaza putin descrierea ta(ceea ce nu inseamna ca e departe de adevar, dimpotriva), desi cred ca banui de unde se trage Revin si eu cu descrierile, am deschis in fereastra noua in mesaj, il tot editez
inapreda spune:
Citatul "largit" este:
"E -eu, Gina-lateral stanga, in culise, urmarind scena, asteptand succesul lui. Si privind cu coada ochiului spre Ian."
Nu vreau sa fac interpretari pe text; 1. pentru ca nu mi se pare important si 2. pentru ca Anca transmite mesajele in felul urmator (e doar parerea mea, impresia asta mi-o lasa MIE): scrie transmintind mesajul ei "de baza" dar lasa loc interpretarii multiple, lasindu-si EI loc de "manevre" ulterioare; adica, daca cineva spune ceva, revine cu "nuuuuuuuuuuuuuu, nuuuuuuuuuuuu, nu ASTA am vrut sa spun....; eu numai...." si incepe pledoaria. So, daca eu as incerca acum sa spun ceva, ar veni ea sa-si rastalmaceasca propriile-i vorbe si ale mele actiuni
Mama lui Ian.
"You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis
pisigri spune:
Anamariame, nu de ACOLO mi se trage, eu chiar percep la tine in background o fire...pusa pe sotii. Daca vorbim de acelasi ACOLO, ala mi-a trecut de cind am vb cu tine la tel, ATUNCI
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
Pisigri
Dodo, multumesc pentru cafeaua proaspata; aveam nevoie daca m-am inflamat Promit ca nu se mai intimpla!
Anamariame, asteptam cu interes contributia la tocana din...ceaun
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Dodo e greu sa spun ceva in plus la ce au spus fetele pentru ca si mie pregnante imi sint calitatile tale de mama dedicata. Sint, insa, curioasa cum suna vocea ta
Mama lui Ian.
novus spune:
citat din mesajul lui inapreda Citatul "largit" este: "E -eu, Gina-lateral stanga, in culise, urmarind scena, asteptand succesul lui. Si privind cu coada ochiului spre Ian." Nu vreau sa fac interpretari pe text; 1. pentru ca nu mi se pare important si 2. pentru ca Anca transmite mesajele in felul urmator (e doar parerea mea, impresia asta mi-o lasa MIE): scrie transmintind mesajul ei "de baza" dar lasa loc interpretarii multiple, lasindu-si EI loc de "manevre" ulterioare; adica, daca cineva spune ceva, revine cu "nuuuuuuuuuuuuuu, nuuuuuuuuuuuu, nu ASTA am vrut sa spun....; eu numai...." si incepe pledoaria. So, daca eu as incerca acum sa spun ceva, ar veni ea sa-si rastalmaceasca propriile-i vorbe si ale mele actiuni Mama lui Ian. "You don' t have a soul. You ARE a Soul. You have a body" - C. S. Lewis |
Gata, am priceput !
PS- si eu tot asa vad stilul Ancai de transmitere a mesajelor