Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***359**

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Dodo e greu sa spun ceva in plus la ce au spus fetele pentru ca si mie pregnante imi sint calitatile tale de mama dedicata. Sint, insa, curioasa cum suna vocea ta

Poti suna oricand..dar vocea mea de va duce in eroare...caci pare/este o voce groasa/batrana...(asta in urma unei raceli zdraveni la 7 ani...)iar dupa cauti o persoana solida ,iar eu ma incadrez perfect la categoria"din spate liceu din fata muzeu"(avand 49 kg la 1,66 inaltime)
...eu tot la categoria mama ma vad asta asa...ca veni vorba...si tare-mi place

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

ANAMARIAME

No, aici recunosc ca mi-e greu sa fac o descriere pt simplul motiv ca nu mi-am format inca o parere reala/obiectiva despre ea.

Ce pot sa spun insa e ca-mi place tare cum arata, e frumoasa si finuta, mereu asortata, pedanta, cocheta, plina de sensibilitate, romantica incurabila !

Pare retrasa uneori dar de fapt nu e asa, poate timida uneori doar cu toate ca nici asta nu prea cred

La ''vicii'' as trece nehotararea, cautarea unor raspunsuri si nemultumirea legata de gasirea lor precum si nemultumirea legata de aspectul fizic care e de nota 10 , pe bune nu stiu ce vrei mai mult !!

Imi place si cum stie sa raspunda cand este atacata, foarte diplomat, inteligent si cu mult bun simt !!

Si vreau musai sa o cunosc !! sper ca ne vedem anul acesta, ce zici ?!

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

neatza, mai tufete.
Dar ce e cu munca asta pe voi pe forum? Si chiar is usor indignata...Pai, acum se fac caracterizari si eentual sid espre mine...cand eu am spus ca merg latestare psiho si chiar imi trebuia sa stiu cum ma ”stie” lumea...iaca ce bun era un astfel de chestionar sapt trecuta ...o faceam pe pisaloaga praf daca ii bagam citate de pe forum , ce tare ar fi fost...Dar, acu daca a trecut e bine de stiut cum ma percepeti pt urmatoarele evaluari. Bine, cumva un astfel de chestionar am mai facut parca anul trecut, ceva cu un singur defect/calitate atribuit...daca tin bine minte.

In fine, acu recunosc ca nu am recuperat capitolul trecut decat exagerat de razant. Nici pe acesta toate paginile ca mai am si cate ceva de facut la serviciu. Dar promit sa ma exprim fata de ”marfa de tun” de saptamana aceasta. Si evident imi exprima acordul scris sa ma ucideti cu sange rece (2-8 grade) cand imi va veni vremea. Nu ma supar veci pe orice atribut as primi.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adisirazvan spune:

Anca, multumim pentru vot
Nimeni nu ne mai vrea?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!

Mergi la inceput

DODO

Aici pt mine e foarte clar : o mama dedicata si luptatoare pana-n panzele albe !!

O admit pt dedicatia si abnegatia de care da dovada, rezultatele oricum vorbesc de la sine, progresele lui Bogdi sunt meritul ei exclusiv

Imi place ca desi are ea multe probleme (adevarate) de rezolvat , isi face timp sa ii ajute si pe altii, asta chiar e ceva, sa dai mai departe din putinul pe care il ai !!

Ce as vrea sa schimbe la ea daca imi e permisa aceasta exprimare, e pesimismul exagerat uneori, stiu ca viata i-a demonstrat de ''n'' ori ca nu e dreapta dar totusi nu se stie niciodata de unde sare iepurele sau ce ne asteapta in viitor chiar daca suna a bla bla ; aici ma refer de ex la datile cand povestim de jucarii pt copii sau excursii, chestii de care CLAR Dodo nu are timp si resure financiare dar de cele mai multe ori raspunsul ei este ca niciodata copiii ei sau ea , nu vor avea parte de asa ceva ! gresit ! cum am mai spus stiu sigur ca va veni la o intalneala cu toata familia, pt ca o sa facem noi posibil asta ! si copiii ei au ceva mult mai de pret si care nu se poate cumpara cu bani : iubirea ei imensa !! si sa nu uitam ca mai exista si surprize, placute de data asta !!

Si abia astept sa o cunosc impreuna cu toata familia , de sotul ei nu stiu mai nimic !

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adisirazvan

Anca, multumim pentru vot
Nimeni nu ne mai vrea?

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Vara 2011 amintiri de vacanta&page=1" target="_blank">Un vot aici: ads1 si ads2. Multumim!

Adita draguto , ia treci tu si raspunde la chestionare mai intai, apoi fa tema si dupa aia votam si noi , cum sa nu !
Si nu uita de un raport scurt al vostru ca de cand cu vremea rea nu ne mai vedem pe afara !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

neata!
hai k am citit la greu.
ce de tocanitze...
ma bucur ca sunt si eu in lista de puricat, insa sigur nu prea aveti ce scrie, ca intru rar nu?n-am aparut la nicio intalneala, si scriu cam putin...desi as vb non stop
las poznele mele de nasa.
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.243879052332475.68423.100001311452589&type=1

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Mai, doar ce am citit asa din 2 in 5 si deja au aparut reactii. In fine, sper sa fie reactii pentru clarificare aunor termeni si exprimari, deh, neajunsul comunicarii in scris si mai ales nu in timp real.

Eu, vin cu intrebare...Pe cine luam la puricat saptamana asta?

Si ca sa fim in trend (da-ar boala in el de trend) si eu l-am dus pe Rares la exudat azi si sapt viitoare la doftor ORl. Caci de cand tot muceste m-am saturat eu dar el sarmanul. Si adevarat Grintussul asta nu l-am incercat dar la cate am bagat in el chiar nu mai am incredere in d-astea asa dupa ureche si nume fistichiu.

Poze Raru
Poze noi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Floric

Mai, doar ce am citit asa din 2 in 5 si deja au aparut reactii. In fine, sper sa fie reactii pentru clarificare aunor termeni si exprimari, deh, neajunsul comunicarii in scris si mai ales nu in timp real.

Eu, vin cu intrebare...Pe cine luam la puricat saptamana asta?

Si ca sa fim in trend (da-ar boala in el de trend) si eu l-am dus pe Rares la exudat azi si sapt viitoare la doftor ORl. Caci de cand tot muceste m-am saturat eu dar el sarmanul. Si adevarat Grintussul asta nu l-am incercat dar la cate am bagat in el chiar nu mai am incredere in d-astea asa dupa ureche si nume fistichiu.

Poze Raru
Poze noi

Bianca, Inapreda, Anamariame, Dodo si pe mine !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata tufete

Vad ca se-ncing spiritele pe-aci, sper sa ramina doar un "foc de paie" si sa nu se transforme in incendiu.

Anca, vezi ce faci cu limbarita, desi cred ca acu e deja tirziu sa-ti amintesc ca "vorba e de argint, tacerea e de aur" .

Nu uitati de pact, ati zis ca nu va suparati despre imaginea pe care o dati celorlalti, chiar daca nu e cea pe care o vrei/vedeti voi insiva.

Mergi la inceput