Votarea la concursul Vara 2011

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Citat:
citat din mesajul lui My_Lady0091

Citat:
citat din mesajul lui OanaRusu

My_Lady - eu sper sa te razgandesti cu privire la retragere .
Pozele, prietenii, votantii - sunt parte din concurs.

mami de (intr-o zi de vineri... 13 iunie ) si (ziua cea mai lunga: 21 iunie)
Priveste partea buna a lucrurilor

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=20" target="_blank">Vara 2011 oa1 & www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?folder=Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=21" target="_blank">oa2

OanaRusu...nu m-am retras de buna-voie..m-am retras silita de tot "balamucul" (caci alt cuvant mai diplomat nu gasesc) iscat aici!Am avut de ales intre a suporta a-mi fi prejudiciata imaginea familiei mele, terfelita prin noroi de niste straini si a continua sa raman in concurs de amorul artei.

As avea cate un raspuns pentru fiecare dintre "binevoitoare" insa din respect pentru mine, ma abtin!
Sun doar atat:un concurs inseamna a demonsta ca esti fair-play..insa aici se demonstreaza doar cum o mana o spala pe alta!

Cand te bazezi pe prietenie intr-o comunitate asa mare cum e , Mirela, o faci la modul general..nu aplici teoria "pentru unii muma si pentru altii ciuma"!

Atat am avut de spus..scucces in continuare!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

NU am inteles mesajul tau. Ma acuzi de ceva sau mi se pare? Daca nu am aceeasi parere cu tine despre o fotografie, inseamna ca sunt ciuma pentru tine si daca imi placea eram muma
Tu singura ai decis sa te regragi din concurs- nu stiu ce asteptai de la mine, sa te rog, sa plang???
Sper ca poti sa fii demna in continuare fara sa aduci acuze fara rost.

Sanatate si o zi cu soare va doresc!

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

nu te acuzam pe tine,Mirela...nu te mai impacienta, pe baza afirmatiei tale, am facut o alta afimatie la modul general!

M-am retras din concurs si imi asum acest lucru..restul detaliilor nu mai conteaza!

28+
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Citat:
citat din mesajul lui ancadragoman

Citat:
citat din mesajul lui anangel_lexi

Eu cred ca fiecare voteaza fix ceea ce ii place indiferent ca e vorba de fotografii sau orice altceva. Daca cineva apreciaza foarte mult comentariul de sub fotografie nu vad de ce nu ar avea voie sa voteze acea poza. Sincer! Eu imi aduc aminte ca am participat la concursul pe 2006 cu o poza cu fii-mea nou-nascuta (nu vara era tematica ci momentele unice din acel an). Am intitulat poza "Vreau inapoi in burticaaa" pentru ca fii-mea urla din toti rarunchii si parca fix asta vroia sa spuna. Multi au votat poza mea tocmai pentru acel titlu (pe vremea aia titlul pozei era cel pe care il dadeai tu, nu se lua dupa ID-ul de pe DC), am aflat asta pentru ca, dupa ce unii votanti au aflat ca e poza mea, mi-au spus ca le-a placut mult titlul pozei. Asadar, daca lor le-a placut titlul, trebuia sa le spun "aoleu, pai nu trebuia sa ma votati, ca doar nu-i concurs de titluri, e concurs de poze"!?

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Pai tocmai ca se voteaza poza nu titlul sau persoana

anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca

AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!

www.desprecopii.com/pozeconcurs/folderview.asp?bid=23&folder=Vara 2011 amintiri de vacanta" target="_blank">VARA 2011-AC1 SI AC2

DE TOATE PENTRU TOTI!!

Atunci ar trebui sa fie lasati sa voteze doar cei care se pricep la a evalua o fotografie. Adica sa existe clar o spercificatie undeva "cei nevaizati nu au voie sa voteze"

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 30+ cu Ioana Teodora
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns desprecopii spune:

Si mai este ceva care nu imi da pace si trebuie spus, din respect pentru toti ceilalti participanti. Nu judecam o poza, nici calitatea luminii, nici cat de drept e orizontul (desi e concurs de poze si nu de placinte) - dar cum se explica ca pozele aceluiasi utilizator sunt pe locul 1 si 2? Ceva lipseste din logica mea.

Linkurile mele: Supereva.ro | Blogul meu | www.facebook.com/#!/desprecopiicom" target="_blank">DC pe Facebook

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii
Ideea este ca pozele respective NU au fost scoase din concurs de administratie - ci autoarea lor a decis sa le retraga ea din competitie. De asta, punctele, odata oferite, raman deja consumate. Probabil ca cine le-a oferit acelor poze isi pastreaza inca admiratia pentru ele si e normal sa fie asa.

Multumim pentru raspuns !

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns muffin spune:

Poate ar terbui sa ne spuna cei care au votat cu 5 stele diverse poze, daca le-ar printa, inrama si le-ar pune pe perete, deasupra patului.
Multi votanti de 5 stele denota ori prost gust ori faptul ca au votat in stil electoral romanesc,dupa ce au primit un mic,o galeata,o promisiune...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

Citat:
citat din mesajul lui desprecopii

Si mai este ceva care nu imi da pace si trebuie spus, din respect pentru toti ceilalti participanti. Nu judecam o poza, nici calitatea luminii, nici cat de drept e orizontul (desi e concurs de poze si nu de placinte) - dar cum se explica ca pozele aceluiasi utilizator sunt pe locul 1 si 2? Ceva lipseste din logica mea.

si din a mea...crede-ma!
dar au mai fost aici concursuri , unde pana in ultimele zile pe locul 1 si 2 erau aceeasi persoana...da..da..
cred ca si tu stii asta...daca nu, iti voi reaminti eu printr-un PM numele "respectivei"..si atunci nu a mai deranjat pe nimeni!

In fine, cred ca fiecare a inteles ce a trebuit din asta (sau ce a vrut, acum depinde de fiecare dintre noi)...dragelor, daca nu sunteti in gratiile celor in top, renuntati

Votati-ne www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/vi1.jpg" target="_blank">aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magdaz_ina spune:

Citat:
citat din mesajul lui muffin
Poate ar terbui sa ne spuna cei care au votat cu 5 stele diverse poze, daca le-ar printa, inrama si le-ar pune pe perete, deasupra patului.
Multi votanti de 5 stele denota ori prost gust ori faptul ca au votat in stil electoral romanesc,dupa ce au primit un mic,o galeata,o promisiune...

Eu am votat cu toate cele 100 de puncte impartind cate 5 puncte. Nu mi-a trecut prin cap sa disec pozele de la 1 la 5.
Unde se dau micii, galetile, promisiunile ?...
Chestia cu gustul prost iese din calcul, nu cred ca ar fi concursul vreo evaluare de opere de arta.
Deaspura patului nu pun nici pozele mele de asta vara, nastrusnica idee...
Mie imi place acest concurs pentru ca imi aminteste de vara noastra, de pozele noastre frumoase, chiar daca nu sunt inscrise in concurs.
Banuiesc ca fiecarui participant ii sunt dragi pozele lui, indiferent de rezultatele acestui concurs. Si pentru ca a fost atat de nostim, ma repet, nu cred ca isi pun deasupra patului respectivele poze.

_
Rares - clipe si zambete

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Daca vrea cineva sa vada cata frustrare exista printre "mamicile" de pe DC nu are decat sa intre pe subiectul asta si sa vada actiune la maxim.
Pana la urma era vorba de un concurs simplu si la obiect si persoanele care au inceput sa comenteze atat de deplasat si aiurea ar trebui sa o faca in privat, sa nu-i deranjeze pe ceilalti care voteaza sau care participa la concurs.
Pana la urma faptul ca o participanta a decis sa se retraga din cauza comentariilor cu mana in sold facute de doamnele "perfecte" de aici ar trebui sanctionat. Spunea cineva ca se mira ca pozele au fost aprobate de moderator.Avea bunica mea o vorba care se aplica foarte bine in cazul doamnelor surprinse " dar de fundul lor nu se mira?"

Lady, imi pare rau ca te-ai retras din cauza unor comentarii complet aiurea. As fi preferat sa nu o faci. Pentru mine tu esti castigatoarea concursului

+28

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sunshine2009 spune:

Draga conducere de forum,
dragi moderatori,

pt a se ajunge la un consens,dreptate si claritate in acest concurs v-as ruga sa eliminati din concurs absolut si fara exceptie toate pozele din urmatoarele categorii de poze:
- pozele indecente cu copii goi
- pozele prost incadrate gen taiat de la brau in jos, mainile iesite din cadru samd
- pozele cu orizontul stramb
- pozele supraexpuse
- pozele subexpuse
- pozele cu colorit deficitar respectiv prost scanate
- pozele cu blitz (modificarea culorilor originale)
- poze cu personaje cu ochi rosii
- pozele cu data pusa automat de aparat
- pzele cu format 3/4
- pozele modificate cu programe de prelucrare digitale
- pozele in altfel de format decat TIFF, CMYK, rezolutie 300dpi
- pozele cu minori care la momentul intrarii in concurs nu au avut declaratie semnata de ambii parinti cu acordul pt participare
- pozele cu adulti inclusiv terte persoane al caror accept pt participare nu exista in forma scrisa la momentul inscrierii in concurs
- pozele facute cu aparate digitale de orice fel.

Pt a evita pe viitor astfel de probleme, ca orice concurs foto care se respecta, as ruga pe langa cele mentionate mai sus si introducerea urmatoarelor clauze in regulament.

Pozele se fac cu aparat cu film dia, granulatie maxima 100, developate la laboratorul care ni-l spuneti dumneavoastra.
Se admint doua cadre pe persoana, cadru alb etichetat cu scris arial 4*24 mm format dintr-un cod personal din 6 cifre si litere. Cadrele vor fi trimise intr-un plic alb a5 prevazut cu acelasi cod personal scris in partea de sus stanga, scris de 10 arial. Intr-un al doilea alb a5, plic prevazut cu acelasi cod personal, pe hartie de 200gr se scriu datele participantului si se impatura in 2, pt a se evita desconspirarea datelor personale inainte de premiere.
Pozele astfel primite se vor scana in prezenta juriului complet, pe acelasi scanner, sistem CMYK,Tiff, la 9600 dpi, fara prelucrare digitala, si vor fi puse printr-o firma intermediara pe un server independent. Va rugam sa ne trimiteti apoi celor care dorim sa votam datele pt calibrarea monitorului.
Acestea fiind spuse va multumesc anticipat si ma voi bucura pt participare numeroasa si calitativ ridicata a lucrarilor!
O seara placuta tuturor!

Cresterea in greutate
Perioadele de crestere

Mergi la inceput