Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Fete dragi, astazi mi-am facut si eu analizele.Sper sa iasa bine sau macar in limite.Mai am de facut secretia si ma tot gandesc unde sa o fac...Pe 16.11 am morfofetala de trim 3 si abia atunci sper sa ma linistesc.
Ana, se pare ca rahia este cea mai indicata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dr_anca spune:

Buna seara burtici!

Semnez si eu condica de prezenta.
Copilul meu are inca cu cruste contagioase asa ca mai sta macar pana joi acasa Ce bine! Ma gandesc dupa ce nasc sa schimb gradinita cu una mai aproape si mai putin costisitoare, acum lipseste 2 sapt dar taxa tot o platesc.

Lexi te inteleg , si eu am stat prin zona dar fara chef de comunicare.

Ana cu rahi ii vezi si ii auzi pe bebelusi. Din experienta mea cu anestezie genereala, ca sa intru rapid in operatie, nu am vazut copilul dupa ce am nascut,a doua zi ma uitam la ea nu prea stiam ce sa cred. Ma gandeam e sigur al meu? Hmm strange

Miercuri echo abia astept sa vad cum merge.

O seara placuta!

Nasterea unui zambet
Mamica de cuminte 25s+ cu
iulie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna seara poop fetele vorbaretele
georgiaparca tu intrebai de streptococul de grupa B,mie mi lau descoperit de prin luna a3a si nu am facut nici un tratament,miau zis ca imi pun antibiotic in timpul travaliului,nu ma afecteaza cu nimic nici pe mine nici bebelusu(pe bebe doar in cazul nasterii naturale il afecteaza)

ladymamitule votat si noi familie frumoasa.In rest poop toate mamicile si burticile si aveti grija de voi,,LEXI un poop si de la noi sa treaca depresia

+29de FETITA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cand imi amintesc de rahi , ma apuca tremuriciul .. pt ca am stat mult cu perfuzie inainte de operatie , am facut apoi un glob urinar (nu-mi puteam controla muschii sa urinez) drept pt care o "drita" s-a gandit sa ma ridice , dupa 1h de la operatie sa ma aseze pe minunata plosca ... normal ca nu curse nika si ma sondara pana la urma ...frumos de tot ..darrrr..tot pt rahi as opta , asta ca sa vad piscotica imediat ce o nasc

chiar asa , in ce perioada se mai face eco morfo de trim III?

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

La doctorita sunt programata peste o saptamana, am pus canesten pana atunci si vad ca e relativ ok. O sa ma controleze pana la firul de par luni.

Lexi, auzisem si eu de discurile alea pentru format sfarcuri si am vazut poza la tine dar nu am idee cum as putea sa le folosesc pentru ca daca e dupa cum imi inchipui eu atunci e ciudat rau si se vad de sub bluza....

Mie incepe sa-mi fie teama de nastere, Ladyyyyy, asta e pentru ca mi-ai trimis linkul ala cu micuta care s-a sufocat la nastere, a fost nevoie doar de un semn pentru ca piticii mei sa scape si sa o ia la goana. Acum ma gandesc si la cezariana dar imi e teama de ace si de sonda si de burtica taiata. As prefera daca ajung la cezariana sa-mi faca anestezie generala si fara sonda. Nasterea e ceva natural, sonda.....nu atat de natural. Pe langa asta eu sunt o fire extraordinar de panicoasa si nu as suporta sa ma stiu treaza dar taiata. Doamne ajuta insa sa pot naste natural desi nici asta nu ma imaginez facand.

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Ana Si eu optez tot pt rahi. Asa am avut si la cezariana, si la apendicita si nu am avut deloc probleme. Probabil depinde de dr, de organism..
Lady Cum a iesit mancarica? Mie imi place la nebunie mazarea
Mady Dar caruciorul pe care l-ati ales e pt copii mai mari, incepand de la 6 luni. Sau n-am vazut eu bine??
Matza Asa am avut eu sanii in sarcina cu Sara: erau vinetii-rosiatici. Am crezut ca nu o sa isi mai revina..Erau plini de vergeturi. Acum vad ca nu am mai facut asa, sunt putin rosiatici, dar ff putin si nu s-au mai marit asa. Acum nu prea ma dau cu creme, dar sarcina trecuta ma dadeam de 2 ori pe zi si...degeaba.
Lexi

Eu am o burtica maricica, exact ca o minge de fotbal.

Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ursulet33 spune:

Matza, nu te stresa foarte tare, din cate am mai citit se pare ca e pe fond genetic... eu deocamdata sunt norocoasa, n-am nimic (sambata fac 30 de saptamani). Pe de alta parte e adevarat ca m-am dat cu crema in fiecare seara... sa vedem, ultimul semestru o sa fie proba de foc!

mylady - am votat si eu :)

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ica7 spune:

matzaila mersi de info, o sa fiu mai atenta data viitoare.

de data asta am primit si chitanta si factura cel putin de la philips pt pompa de san.

27+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

buna seara fetele
am venit si noi azi dimineata si am aterizat direct la servici...unde sutn si acum

a fost tare frumos, piticul a fost tare incantat, si sotul si mai ales mama si m-am bucurat tare mult ca am putut sa ii ofer asa o bucurie...le-am facut un program de vizitat de ziceau ca nu-s zdravana...seara imi venea sa urluuu de durere de picioare dar a meritat din plin...Roma e un vis daca inchizi okii si nu vezi toti tiganii romani din jurul tau

silvi ce zici tu cu dormit 7-8 ore ar fi bine...dar nu pot...azi noapte m-am trezit la 2 si nu am mai adormit deloc, acum e 9 si sunt la sevrici zombiiiii

matza senzatiile alea de povesteai tu le-am avut si eu si mi-a recomandat 3 pastile pe zi de ca, mg, se zn...vb cu dr tau

adriana am apucat sa vad si eu pozele...pitica e mortala si burtica

annesi eu cred ca ajung la insulina de data asta...volorile glicemiei sunt in papuris...

lexi te asteptam inapoi...nu lasa depresia sa isi faca de cap...imbratisari

La Multi Ani beatrix! sa fii sanatoasa si iubita si un bb sanatos si papacios!

va pup fetele...mai am un pic de lucru si plec...maine incerc sa va pun si niste poze sa vedeti balena uriasa

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si 23+

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput