Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 10
![](images/user_woman.png)
lalitzuza spune:
Buna seara fetelor, maaaaama ce activitate ... va citesc mereu dar cu scrisul este mai greut .
Beatrix La Multi Ani cu multa sanatate fericire si impliniri, bebe sanatos si la termen!!!
Lady_ misiune indeplinita votat.. sper ca nu este prea tarziu .. cred ca se poate vota si de pe doua sau mai multe calculatoare nu ??? romanu-i inventiv
...sau se tine cont de Id -ul nostru ??
Ghiulten- La multi ani si Bairam fericit alaturi de cei dragi ... imi este dor de o baclava facuta-n casa nu de cele de la magazin .... sigur la vara cand ajungem la Constanta ne vedem ...
Geogia - felicitari ptr primul kg. si masuratori bune .. nu te ingrijora ,, recupereaza domnisoara si apoi fetitele-s mai gingase, finute ... au grija de silueta lor inca din burtica ...
Mata - eu ma ung cu ulei de migdale extra virgin .. se pare ca ajuta estul de bine .. acum mai este vb si de "materialul clientului " ca sa apun asa .... oricum ajuta daca te ungi in fiecare seara ....
Fetelor vorbeati de rahie anestezie .. ma alutur si eu celor care sunt PRO... are multiple avantaje ..Nu simti durere , iti vezi puiul imediat si cred ca este f importanta prima intalnire- imaginea care se intipareste in minte nu o uiti niciodata . Cat despre efecte negative .. pot fi combatute , acum se folosesc substante f bune de ultima generatie, tb sa ne hidratam f bine , si capul nu se misca decat stanga-dreapta fara sa il ridicam de pe perna (in plan verical)in momentul in care degetul mare de la picior nu mai este amortit(putem ruga o asistenta sa ne intepe cu unghia de ex ) putem sa facem ce vrem inseamna ca efectul anestezie s-a dus .. .. pana atunci tb sa stam cumintele ...Eu am experienta de la operatia de apendicita asa am procedat si nu am ramas cu dureri de cap ..
Lexi /Georgia .. cred ca scenarita avem cu toatele ca de avem si motive mai ales ca eu am 2-3 ore noaptea cand nu dorm, si neuronu-i singurel si gestant si de ,,, poate ar fi mai bine sa stati cu noi decat izolate ,, dar daca asa simtiti, voi faceti cum simtiti ca va este mai bine de la mine aveti cate un pupic dulce si sa va treaca repede ...
Aerlilian - frumoase poze asa cum ti-am mai spus o nasica pe cinste .. nici nasu' nu-i mai prejos .. te soarbe din priviri , ma tot uit la ele si ma gandesc cat de bine semanati voi doi ...super poze sa dea Domnul sa fiti fericiti toata viata cum erai in poze
Gata va las si va pupacesc pe toate 29 + de
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
aerlilian spune:
Lali, intotdeauna mi s-a spus ca semanam...Deci, copilul va semana cu...noi.Astazi am sarbatoarit 13 ani de casnicie cu o cina romantica la un restaurant super dragut.Ce face sexul masculin al copilului dintr-un viitor tata.... Si tu sa fii fericita si toate sa fim fericite alaturi de sotii si copiii nostri!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/mady_19/mady_19.jpg)
mady_19 spune:
multi ani inainte Aerlilian..sa va iubiti mult , sa fiti sanatosi!
- da Alina asa e...caruciorul ala e de la 6 luni..dar mi s-a parut ca ar fi ok si pentru mai devreme...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Nu pateste nimic colul mergeti linistite la analize. Nu era nici un doctor nebun sa recomande o analiza care iti poate face rau. Eu mi-am facut deja de 2 ori, urmeaza a3a :)
Mady, caruciorul ala e recomandat de la 6 luni
Ana, rahie am facut si la mara. Doare putin cand te inteapa dar e placut sa participi la nastere :)
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
30+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Alice_Elena/Alice_Elena.jpg)
Alice_Elena spune:
Ileana eu imi fac toate analizele la synevo. Inclusiv alea de ginecologie. Au fost mereu seriosi si nu am asteptat mai mult de cateva minute sa imi recolteze. Iar mie imi place ca vad rezultatul pe net nu ma mai duc dupa ele
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si
30+
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Ileana:la multi ani!
Lali...fiecare poza se poate vota odata cu punctaj de la unu la 5 stele.fiecare membru poate vota si are un numar limitate de stele pentru repartizat:100(adica ar veni 10 poze cu punctaj maxim sau mai multe poze cu punctaj mai mic).Se voteaza pana pe 3 decembrie inclusiv si apoi juriul delibereaza(format din sponsor, administratori, moderatori).vot public conteaza 40% si vot juriu 60%.
Ca sa poti vota tre sa ai un anume numar de mesaje scrise, asta ca sa nu se inregistreze persoane doar pewntru a vota!
Alinuta..a iesit buna mancarica..si praji
O zi buna fete...si daca sunteti care inca nu m-ati votat..va rog un vot...accesand link-ul de la semnatura mea!Va multumesc din suflet!
Ghiulten...tot voiam sa te intreb...ce semnificatie are numele fetitei tale Ayla?E un nume rar, nu?Suna bine!
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/My_Lady0091/My_Lady0091.jpg)
My_Lady0091 spune:
Mady..am vazut poze cu tine...cine te-a pictat pe corp..aratai ca o indianca..
siiiii..iti sta tare bine blonda
Concurs "Amintiri de vacanta2011", un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.Va multumim
![](floare.gif)
![](gravida.gif)
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |