Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)
Raspunsuri - Pagina 7
annesi spune:
Alina, tu ziceai de carucioarele Kinderkraft. le-ai vazut in realitate? sunt ok? eu le-am vazut doar pe net, ca la noi in Sibiu nu prea ai unde... ma tenteaza si pe mine modelul acela.
Anne 29+ de Sebastian
Alice_Elena spune:
Ghiulten, chiar vroiam sa intru sa iti urez toate cele bune de bairam dar uit mereu cum se spune o baclava ar merge
Alina, cred ca se mai gaseste modelul. Trio enjoy fun se numeste parca. Iti zic sigur pe seara ca acum m-am bagat in pat langa mara. Oricum a costat 13 milioane si are si geanta si protectie de ploaie, cos din plasa sub el..
Fetelor lasati-o mai moale cu munca. Tocmai ce mi-a zis maicamea ca stomatoloaga mea a pierdut sarcina la 25 de saptamani. Si avea si cerclaj facut
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+
alina_anto spune:
Da, am vazut carucioarele, de fapt acel model 3in1. Mi-a placut! Uite modelul si culoarea asta: http://www.kinderkraft.ro/kinderkraft-carucior-in-kraft-brown-p-20.html?osCsid=104279ef8065bfb41627d9020c09fa25
Din pacate nu la-m testat, adik sa il imping putin, pt ca era plin standul, dar l-am vazut de aproape si e ok.
Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
alina_anto spune:
Alice O sa ma uit pe net. Somn usor!
Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)
Alice_Elena spune:
http://www.nichiduta.ro/detalii-produs-1179/carucior-chicco-trio-enjoy-fun/
Alina asta e. Numai ca eu il am roshu. Vad ca s-a scumpit, orixum pe siteul lor e mai ieftin
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+
cris_09 spune:
Buna ziua mamici si gravidute!
Imi cer scuze daca va deranjez,as vrea sa va rog,daca va place de strengarul meu,sa-i dati un votic.www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">cr1 si cr2
Va pup sa aveti sarcini usoare in continuare
Cris,mami de Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=6&mode=3&User=cris_09" target="_blank">concurs vara 2011:cr1 si cr2
georgia_c spune:
am fost si noi la eco ... piscotica a trecut de primul ei kg ,e in grafic dar tot miculuta..ei lasa ca se ingrasa dupa ce se naste ...sanatoasa sa fie
am si io o apasare .. io nu am facut pana acum secretiile de col , caci am avut o pasarica pe creieras sa nu pateasca dl col ceva..acum insa mi s-a pus alt pitic legat de streptococul b ..se transmite la fat doar la nastere naturala sau ?..caci am citit pareri si pareri
Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein
mady_19 spune:
neatza fetelor..
- pe mine inca ma doare spatele...mijlocul......am intrat si noi in saptamana 30...azi am de facut nitelus treaba...asha usor usor...cat oi putea..
- MylADY-am votat si euuu
- puiutza..ai putea sa mergi la medicu de familie sa-ti dea concediu medical o saptamana...si asha poti sta acasa sa te mai odihnesti...tre sa te inteleaga cei de la servici...
- noi cred ca vom lua carucior la anu dupa ce nasc....knd mergem la baby expo in decembrie o sa mai vad odata caruciorul sa ne hotaram..si cam atat...masina nu avem..deci va fi mai simplu..http://www.kreisdesign.ro/carucioare-sport/10-carucior-primo-2011.html....acu sa vedem ce culoare alegem, o sa aduca si noua colectie 2012..sa vedem si alte culori..
- si eu sper si ma rog sa ajungem cu toate bine pana la sfarsit...Doamne ajuta!!
29+ cu
My_Lady0091 spune:
fete...fug sa fac o mazare cu piept de pui si niste foi pe dosul tavii pentru o praji cu crema de bundinca de cioco.daca sunt pe aici gravidute care poftesc..ziceti si nu mai scriu
Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.
Va multumim tuturor!
27+
AMR:13 saptamani
Citat: |
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca |
danezza spune:
georgia_c
daca imi aduc aminte bine, avem acelasi nr de sapt, nu? ce greutate are bebelina ta? cu cat era sau este mai micutza? mai am si eu o sapt si merg la eco, abia astept!
Pff nici eu n-am facut secretiile de col, poate pe la 30 de sapt, sper sa nu avem pb!
in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot