Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

suntem pe locul 1-in clasamentul intermediar, deocamdata

aici:http://forum.desprecopii.com/forum/pop_photo_rating.asp?mode=clasament&albumid=12

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

MyLady, am votat si noi! mult succes mai departe!

Anne 29+ de Sebastian

Mergi la inceput

sar'mana!!!!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Neata burtici!
Ce spor aveti la scris!
Anessi, parca tu intrebai : Da, lucrusoarele lui bebe se calca si pe fata si pe dos.Eu le-am calcat mult timp asa, si bineinteles spalate separat, eu si acum la Ayla ii spal lucrurile separat de ale noastre.Nu stiu ce o sa fac cind vine si asta mica, pentru ca nu vreau sa i le amestec pe ale ei cu ale surorii ei mai mari.Si eu am primit o gramada de lucrusoare de la o prietena, astept azi sa treaca fina mea sa-mi aduca si ea lucrusoare, am mai cumparat si eu... deci avem o gramada.Numai ca nu stiu de ce inca nu imi vine sa le spal si sa le calc, cu toate ca abi astept momentul acesta, am senzatia ca e prea devreme si or sa se prafuiasca pina atunci .Ma gindeam sa ma apuc pe la inceputul lui decembrie, dupa ce intru in prenatal.Si eu as vrut un carucior 3 in 1 , dar am primit de la fina mea un graco 2 in 1, asa ca e bun primit.Si eu sunt fan stokke, insa la ultimul targ aici la Constanta, era la mega-reducere 8000 de lei. E totusi foarte scump pentru un lucru care il folosesti 1 an jumate.Am mai primit de la o prietena o masa de infasat cu cadita, oferte de sterilizator am de la vreo 3 prietene , dar deocamdata nu-l vreau, tot sper sa nu-mi trebuiasca, la Ayla nu mi-a trebuit.
Aerlilian, te-am admirat in poze, ai fost o nasica superba! Arati super!
Azi -noapte si azi ma doare foarte tare spatele, drept urmare am ramas acasa azi. LA micul dejun am mincat 3 baclavale , alice iti trimit si tie citeva? Cind ma gindesc ca mie nu-mi placeau deloc, nici nu puneam gura, si acum...
In rest, suntem bine , abia astept sa merg vineri la control .

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 27+ cu alta minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutza27 spune:

Buna mamici,

Lady, am votat si noi!

Annesi, din pacate sunt la munci, ma simt ok, iau no-spa si stau calma. Ce bine mi-ar prinde o saptamana acasa, nici nu stiu cum sa pun problema aici la munca la mine. O sa ma gandesc serios la asta.

Cati ai grija de tine, pe mine m-a durut doar de doua ori cate o jumatate de ora, nu toata saptamana...

O saptamana excelenta!

24+

Mergi la inceput

Puiutza, cam meriti bataie!

Mergi la inceput

Beatrix, La multi ani! Un bebe sanatos si la termen! Scuze pentru intirziere.

Mergi la inceput

puiutza, multumim!

Va multumim tuturor!

27+

Citat:

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Votat !

+27

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi23 spune:

Buna burtici,sa aveti o saptamana cat mai linistita si fara contractii dureroase
noi azi implinim 30 saptamani si 12kg luate, si cand ma gandesc ca bebe mai are de luat macar 2 kg pana la termen adica 2 luni...nu vreau sa stiu cat va lua mami
My Lady- votat si de la noi, faine pozicile si deosebite comenturile tale...
toate burticile!

+29 cu

Mergi la inceput