Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (30)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danezza spune:

Buna dimineatza si de la mine!
Lady, votat
sa avem o saptamana minunata plina de vesti bune!

in 27+ de fetita cu fundita
Doamne ajuta!
MTHFR C677 Homozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

multumim feteeeeeeee!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna dimineata burtici
Aerlilian si la mine insomniile sunt completate de mancarimi ale burticii si picioarelor , dar ma dau cu un ulei de lapalmers pemtru piele cu mancarimi si mai trece. cat despre burtica si mie mi se pare k nu a mai crescut si ka bebe e pozitionat orizontal cu capul in stanga si picioarele in dreapta si k nu areliāoc sa semiste in voie . joi ma duc la control sa vdm ce mai zice si dr

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

lady votat putem vota in fiecare zi sau si pe ore?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Buna dimineata tuturor!

Puiutza, sper ca acum esti in medical si stai cumintica la orizontala. nu e de gluma cu contractiile dureroase. fa ce ti-a zis doctorita si... inca ceva: nu stiai ca s-a terminat materialul de statui? nu moare nimeni daca mai faci cate o pauza de o saptamana de la servici in care sa te relaxezi. organismul are nevoie de asta si bebica la fel.

Gianina, durerile din acea zona pot fi si pentru ca bazinul incepe sa se largeasca. oasele se pregatesc pt nastere. si eu am senzatia asta de vreo 2 zile dar stiu ca va trebui sa se intample si asta. o prietena de-a mea a acuzat durerile astea destul de devreme, a inceput sa se lateasca in coapse si acum e... destul de mare! nu trebuie sa ne speriem, sunt niste procese naturale prin care trece corpul nostru.

fetelor, mancarimile de pe burtica sunt din cauza ca se intinde pielea. cand aveti senzatia asta, ungeti-va cu crema voastra de corp sau un ulei si o sa vedeti ca va trece. si nu va mai speriati ca aveti burtica prea mare sau prea mica. oricum nu aveti ce face in privinta asta. fiecare om e diferit, fiecare are ritmul lui si pana la urma fiecare dintre noi vom naste copii de greutati diferite. daca m-ati vedea pe mine, ati zice ca mai am 2 saptamani si trebuie sa nasc. burtica mea creste in asa hal, incat nu stiu cu ce ma voi mai imbraca pana la final. noroc ca intr-o saptamana intru in concediu si nu mai trebuie sa-mi fac griji de ce o sa imbrac la servici. fetele care intra pe facebook poate mi-au vazut pozele cu burtica de la sedinta foto de saptamana trecuta. ei bine, acum e si mai mare!
vineri mergem iar la control, sa vedem ce s-a mai intamplat cu lichidul amniotic si cu greutatea lui bebe. dupa calculele mele, stiind ca bebe ia cam 250g pe saptamana in perioada asta, daca as naste la termen, copilul ar trebui sa aiba 5 kg
asa ca trebuie sa recunosc ca eu imi doresc sa se intample putin mai repede... asa cu vreo luna

Anne 29+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

din cate am inteles io din postul aerlilianei e vorba de o mancarime generala a pielii , nu numai a burticutei (din ce am citit se numeste prurit gravidic)

Pruritul gravidic apare īn trimestrul al III-lea, mai ales īn caz de nasteri multiple. Uneori poate apare si mai devreme, initial la nivelul abdomenului, iar apoi se generalizeaza;. Este mai accentuat noaptea si dispare la 1 - 4 saptamāni de la nastere. Poate reapare la sarcinile urmatoare sau īn caz de administrare de contraceptive orale.
si link-ul :
http://www.stetoscop.ro/arhiva/2005/36/impact1.php

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

na, la asta nu m-am gandit. da, poate fi prurit. dar sa nu ne gandim asa de departe, ca astea sunt cazuri mai rare.

Anne 29+ de Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Neata fete dragi!

Ileana imi spunea dr mea ca pt aceste mancarimi (daca devin persistente) se poate lua claritine (cu prescriptie de la medic).
Ica Sa va fie de bine plimbarea si cumparaturile. Ti-am zis ca eu am pompa electrica de la avent si e minunata, o sa fii foarte multumita de ea. De la joycare vreau si eu sa comand umidificator si termometru.
Alice Se mai gaseste modelul de carucior chicco pe care il ai tu? Poate trimiti un link, te rog.
Lady Am votat!
Georgia ce imi p;lace ca imi spui anto!
Anne Lasa, ca e bine sa mai stea bebe inca 6 sapt, cel putin.

la noi vine azi taica-miu putin in vizita ( e drum luuuung din berceni pana in domenii.), cu mamaia mea. E Sara topita dupa ea. Aaaa, am facut aseara tort. A iesit bun.

Alina 29+cu Robert-Andrei si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgia_c spune:

cati,puiuta, vroiam sa va spun sa aveti mare grija cu contractiile dureroase,caci marele lor "merit" este acela ca pot scurta colul .. repausul la pat e f important in perioada asta

Coincidenta este felul lui Dumnezeu de a ramane anonim
Albert Einstein

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

uf....pai cred ca se poate vota o poza-o singura data...ai la dispozitie un umar de puncte pentru votat pozele care-ti plac cel mai mult!deci inafara de pozele mele mai pot fi votate si altele, dar doar o singura data..pana iti consumi punctele de acrodat, adica 100 puncte,cred!

fete...o mana de ajutor pentru niste copii amarati...si 5 lei daca donati..e super!Cazul e pe bune...se ocupa o persoana draga mie, de pe forum, userul Gusta!Multumim din suflet!

si forumul desprecopii a luat atitudine: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=168105

iar eu am postat la bazar-pentru vanzare si apoi depunere banuti in contul deschis pentru caz: http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=34903#SHIPPING

iar cazul detaliat e aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167469&whichpage=8

va multumesc din suflet...pentru orice mana de ajutor..si o eugenie trimisa conteaza, credeti-ma.Sunt niste copii ce provin din familii defavorizate, dezorganizate!

Prezenti in concurs , un vot va rugam:www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=19" target="_blank">AICI pentru fotografiile my1 si my2.

Va multumim tuturor!

27+
AMR:13 saptamani

Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput