Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 6
novus spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui inapreda
Cred ca ar trebui sa-i gasesc o bona lui Ian si voi ar trebui sa va lasati de servici Eu nu cred ca s-ar supara cineva. De ce sa te superi ca cineva spune SINCER (sinceritatea tre' sa fie un "must") si LA CERERE ce crede despre tine? In schimb, da, mi s-ar parea relevant sa repetam chestionarul dupa ce ne si cunoastem. ![]() ![]() Mama lui Ian. |
Daaa corect, eu ziceam sa scriem toate despre toate ca sa nu se simta unele fete prost ca nu te intereseaza parerea lor despre tine
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
andiaroro spune:
Novus e mai frumusica decat Lynette.
Barbatului meu ii place de Bree.Ginionul lui
,intre mine si ea nu-i nici cea mai mica asemanare. Pe nici un plan
Pai primul pas l-am facut candva..atunci cand am rasp la chestionarul ala "cu cine ne asemanam" si invers. Ca era si un DE CE? pe acolo
novus spune:
Andiaroro
, eu azi am fost la un loc de joaca dimineata cu Ada si inca o fetita de varsta ei si am ramas la un moment dat doar eu ceu ele, nu stiam dupa care sa ma uit ca fugeau fiecare in alta parte, apoi le-am grupat si le-am captat atentia si au stat linistite pana a revenit si mama fetitei !
novus spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui andiaroro Novus e mai frumusica decat Lynette. |
Serios

Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui novus Lasa Dodo draga ca tot ne vedem noi candva in formatie marita ca pe cateva fete le-ai cunoscut in Bucuresti, nu ? |
o parte le-am vazut la B...doar le-am vazut: de retinut am retinut-o pe Simply
, M-Monique
,Oli
,Gazele
,Anca
...daca m-as uita la foto mi-as mai aminti...dar Da ,mi-ar place sa va vad/cunosc pe cat mai multe...dar eu ma simt vinovata daca as da banii pe excursii(caci as considera ca o fac pt mine-ceea ce-i adevarat
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
Ilinca, am pus "Momentul Adevarului" in "stendbai" pentru ca mi se pare firesc ca Anca sa-i raspunda Gazei mai intii; nu ca nu s-ar descurca Anca cu doua, dar nu vreau sa para ca o...atacam in haita
; in esenta, totusi, am sesizat si eu de-a lungul timpului mai multe "subtilitati" nicolaesti (adica baga ea niste fitile APARENT nevinovate) la care eu nu le vad rostul. Adica, sintem diferite, avem sisteme de valori diferite, de ce trebuie musai sa rezonam/sa fim de acord cu Anca ca daca nu, sintem...impotriva ei?
No, pe scurt, asta e! 
Mama lui Ian.
Dodo-pui spune:
| citat din mesajul lui inapreda De ce te-ai teme Dodo? ![]() |
Sa nu gresesc
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
andiaroro spune:
Asa cred eu, altfel nu o ziceam.![]()
Mie nu mi s-a parut niciodata ca L ar fi draguta. Pe celelalte 3 actrice le consider frumusele
novus spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Sa nu gresesc ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Pai problema ar fi la noi nu la tine, daca asa ne-ai perceput inseamna ca am facut/zis ceva de unde ai tras tu concluziile

inapreda spune:
citat din mesajul lui Dodo-pui
Sa nu gresesc ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Pai e un demers ludic, un exercitiu de imaginatie si de sinceritate, un joc.
Nu exista raspunsuri gresite.
Faci caracterizarea dupa PERCEPTIILE TALE! Nu ai cum gresi. Asa percepti tu persoana x. Hai ca o sa ne distram

Mama lui Ian.