Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 7
Dodo-pui spune:
| Citat: | ||
Daaa corect, eu ziceam sa scriem toate despre toate ca sa nu se simta unele fete prost ca nu te intereseaza parerea lor despre tine |
subscriu...dupa ce te cunosti cat de putin /ai timp sa schimbi o vorba relaxata...iti dai seama in mare daca persoana e cum iti imaginai citind-o ori nu.
PS: la filmul respectiv nu m-am uitat ...deci nu pot comenta
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
andiaroro spune:
Dodo- E un exercitiu de imaginatie pe undeva. Cum ai descrie un roman cu capitole lipsa..![]()
Dodo-pui spune:
| Citat: |
| Hai ca o sa ne distram |
eu sigur m-as distra ...dar imi doresc sa nu ranesc supar pe careva...mai ales ca fiecare imi sunteti dragi...pentru felul in care va percep..NU?
Novus

Roro

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
inapreda spune:
[/quote]
Daaa corect, eu ziceam sa scriem toate despre toate ca sa nu se simta unele fete prost ca nu te intereseaza parerea lor despre tine ![]()
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
[/quote]
Pai atunci sa facem asa:
1. Vreau sa stiu parerea despre mine a 3-5 fete.
2. Vreau sa-mi dau cu parerea despre 3-5 fete.
Da, exista sanse mari ca unele fete sa aiba mai mult de scris si altele mai putin dar nu mi se pare un motiv de suparare.
Sau, putem face jocul pe episoade: saptamina asta caracterizam TOATE pe X, Y si Z; saptamina viit pe A, B si C si tot asa. ![]()
DAR exista riscul -daca tot vorbim de suparari- ca, in urma unor fed-back-uri, jocul sa inceteze brusc sau ca o parte din sinceritate sa se piarda pe parcurs. ![]()
Mama lui Ian.
pisigri spune:
Paaaaaaai, mie nu-mi place aia cu "le caracterizam numai pe X si Y si Z si primim numai de la X si Y si Z" pt ca nu prea exista un sistem de "tras la sorti" online. Si riscam ca multe sa vrem sa scriem despre cele mai active/mai cu lipici virtual si sa ramina altii pe dinafara.
In plus mie mi-ar placea sa stiu parerea tutulol
despre mine.
Io am o problema cu sinceritatea si diplomatia
ca e multa lume care stie sa spuna lucruri neplacute in cuvinte frumoase, dar io nu fac parte din acest grup...
Hai sa facem o lista cu fetele active si apoi sa vedem cite suntem deschise la acest joc....nitel riscant :)
http://pisigri.blogspot.com/
Mami de Ilinca (5.03.2009)
inapreda spune:
| citat din mesajul lui pisigri Paaaaaaai, mie nu-mi place aia cu "le caracterizam numai pe X si Y si Z si primim numai de la X si Y si Z" pt ca nu prea exista un sistem de "tras la sorti" online. Si riscam ca multe sa vrem sa scriem despre cele mai active/mai cu lipici virtual si sa ramina altii pe dinafara. In plus mie mi-ar placea sa stiu parerea tutulol Io am o problema cu sinceritatea si diplomatia Hai sa facem o lista cu fetele active si apoi sa vedem cite suntem deschise la acest joc....nitel riscant :) http://pisigri.blogspot.com/ Mami de Ilinca (5.03.2009) |
Pai X, Y, Z nu era la fel pt toata lumea; sa zicem ca io voiam parerea despre mine de la Olga, Pisigri si Ilinca; tu de la Anca, Novus si Dodo, Novus de la Giza, Roro si Monvas si tot asa.
Eu sint de acord cu ORICE varianta dar mi se pare ceva "de amploare" sa scriem toate fetele despre toate fetele ca tot sintem vreo 25 active. Dar...de ce nu? Cred, insa, asa cum am mai spus ca ar fi mai simplu sa facem chestia asta pe serii/episoade.
Deci, oricum, numai sa incepem cit mai repede!
PS. E adevarat ce spui tu cu diplomatia-sinceritatea dar cred ca deja stim care fete sint mai directe, care "meaforizeaza", care stiu sa spuna "frumos" ceva nu tocmai placut etc. So, STIM si ne ASUMAM acest lucru, nu????

Mama lui Ian.
novus spune:
| citat din mesajul lui pisigri Paaaaaaai, mie nu-mi place aia cu "le caracterizam numai pe X si Y si Z si primim numai de la X si Y si Z" pt ca nu prea exista un sistem de "tras la sorti" online. Si riscam ca multe sa vrem sa scriem despre cele mai active/mai cu lipici virtual si sa ramina altii pe dinafara. In plus mie mi-ar placea sa stiu parerea tutulol |
Asta tot incercam sa spun si eu dar se vede ca nu ma faceam inteleasa www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
anamariame spune:
Mai fetelor, nu cumva sa ma lasati pe afara! Stiu ca nu am raspuns inca la chestionar, dar asta e pentru ca de vreo 2 nopti beau si debitez prostii
suficiente in viata reala, nu are rost sa o fac si aici
Deci io mi-s activa, da?? Eu raspund cu placere la orice fel de provocari, asa ca imi convine orice varianta, insa cel mai putin cea cu alegerea anumitor fete care sa ne caracterizeze, caci am un feeling ca alegerile vor fi facute pe criteriu de popularitate, si ar fi pacat sa ramana fete outside.In alta ordine de idei, promit sa revin cu chestionarul. Aaaaa, cum era sa uit, Ilinca, m-ai uimit cu comparatia cu Bree. Wow, mie mi se pare superba Bree, in intregimea ei, deci si cu acea doza de rautate pe care zici tu ca o are iar eu nu. Asa ca ma simt onortata 
Bianca2503 spune:
| citat din mesajul lui Ilinca_M. Mno, ca iar n-am timp, dar amu am o intrebare stringeta, la celelalte subiecte voi reveni curand. Azi-noapte Phiphi atata a tusit pana a vomat (tuse uscata, dupa umilele mele aprecieri); asa ca azi am pus-o pe socrela sa caute minunatul Grintuss de care am auzit de la voi (io n-am avut timp ca am fost la sustinerea unei teze de doctorat Buun, si-acum intrebare: scrie ca dupa desfacere se tine la loc racoros, ceva gen 2-8 grade blabla: UNDE SA-L TIN?! La noi in casa e cald, 20-22 de grade. Se tine in frigider? Voi unde-l depozitati? Bianca (la tine am auzit prima data de grintussul asta) sau alte fete in tema: heeeelp!! Unde sa-l pun? (desi n-am timp tre sa scriu rapid: chiar ca Anamariame are ceva- destul de mult- din Bree iar Novus din Lynette! Cine-o facut observatia asta, ca am trecut rapid peste postari? I-ll be back. Nu uitati de intrebarea mea:((( I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around. |
io il tin in casa in cutia lui. Nu il bag in frigider. Insa pot spune cam-am rugat de Vladimir sa ia vreo 2 zile si parca mairau tuseste. Zici ca suntem pe dos. Azi i-am luat Humex (am uitat sa spun ca azi-noapte am avut si noi niste tuseli). Sper ca la voi sa isi faca efectul.
inapreda spune:
Incerc sa fac eu lista cu fetele care intra macar o data pe saptamina; daca mai sint doritoare, sa spuna. 
1. Pisik; 2. Bebe stumph; 3. Novus; 4. Gina 2008; 5. Floric, 6. Pisigri; 7. Sympliana, 8. Monnvas; 9. Andiaroro; 10. Anaan; 11. Simonapro; 12. Chatonel; 13. Inapreda; 14. Kea; 15. Aris; 16. Bianca; 17. Dodo pui; 18. Ela; 19. Denisamada; 20. Olga; 21. Anamariame; 22. Ilinca; 23. Ramona; 24. Anca.
Daca am omis pe cineva, imi cer scuze. 
Mama lui Ian.