Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***
Raspunsuri - Pagina 5
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui novus Ce vroiam sa spun de fapt era ca mi-ar placea sa facem candva un chestionar unde fiecare sa ne spuna cum ne percepe, sa vezi discutii apoi |
Interesant ar fi chestionarul...mi-ar place sa stiu cum sunt perceputa.Dar m-as"teme" sa scriu despre vreuna dintre voi cum va percep doar dupa cum scrieti aici
~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.
novus spune:
Ilinca, nu am folosit siropul asta dar cred ca in frigiger sigur sau poate in camara pe vremea asta, noi avem in bucatarie camara si e chiar racoare acolo
Sanatate multa
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
novus spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Interesant ar fi chestionarul...mi-ar place sa stiu cum sunt perceputa.Dar m-as"teme" sa scriu despre vreuna dintre voi cum va percep doar dupa cum scrieti aici ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
Lasa Dodo draga ca tot ne vedem noi candva in formatie marita ca pe cateva fete le-ai cunoscut in Bucuresti, nu ?
Ilinca_M. spune:
Deci s-a votat, da? Doua voturi pro frigider...ce m-as face io fara voi?
Io nu inteleg de ce producatorii nu scriu ca pt. niste aerieni neajutorati ca mine:"baga sticla in frigider!"...ce atata vrajeala cu "loc racoros, cu verdeatza, 2 grade blabla"?!!
Deci Simply a portretizat fetele...Bun spirit de observatie!
Da, mie Anamariame mi se pare ca are din Bree:
- trasaturi ale fetzei, ten de portzelan, delicatetze, bun-gust. Nu are acreala (aparenta) a tipei, insa.
Novus are din Lynette: trasaturi ale fetzei, chiar si ale corpului, ca parca si Lynette e tare zvelta, supla, desi nu asa de inalta, e descurcareatza ca ea, organizata, competenta...dar muuuult mai priceputa cu copiii
Abia astept sa am timp si de chestionar ca vreau sa scriu mai pe laaaarg!
Cuscra, am avut halucinatii oare? Parca in celalalt capitol, dimineatza, scrisesesi ca revii cu "momentul adevarului" pe larg...si de-atunci stau cu ochii pe forum ca pe butelie si...nimic!!!
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
novus spune:
No chiar am putea face chestionarul acela doar ca sa scrie toate fetele despre toate altfel s-ar simti prost unele
Si musai sa repetam chestionarul dupa ce ne cunoastem toate face to face ca asa de mult se poate schimba parerea dupa ce prinzi subiectul liber si necenzurat, ai ai !!
novus spune:
citat din mesajul lui Ilinca_M. Deci Simply a portretizat fetele...Bun spirit de observatie! Da, mie Anamariame mi se pare ca are din Bree: - trasaturi ale fetzei, ten de portzelan, delicatetze, bun-gust. Nu are acreala (aparenta) a tipei, insa. Novus are din Lynette: trasaturi ale fetzei, chiar si ale corpului, ca parca si Lynette e tare zvelta, supla, desi nu asa de inalta, e descurcareatza ca ea, organizata, competenta...dar muuuult mai priceputa cu copiii |
Pfuu Ilinco, era sa-mi sara mustarul noroc ca am citit de doua ori : io-s mai priceputa cu copiii, nu ??!!!! ca-n prima faza am citit invers si nu intelegeam de unde ai dedus tu asta
novus spune:
Diseara ma uit la Neveste disperate cred ca !!
inapreda spune:
citat din mesajul lui novus No chiar am putea face chestionarul acela doar ca sa scrie toate fetele despre toate altfel s-ar simti prost unele Si musai sa repetam chestionarul dupa ce ne cunoastem toate face to face ca asa de mult se poate schimba parerea dupa ce prinzi subiectul liber si necenzurat, ai ai !! www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09) |
Cred ca ar trebui sa-i gasesc o bona lui Ian si voi ar trebui sa va lasati de servici
Eu nu cred ca s-ar supara cineva. De ce sa te superi ca cineva spune SINCER (sinceritatea tre' sa fie un "must") si LA CERERE ce crede despre tine?
In schimb, da, mi s-ar parea relevant sa repetam chestionarul dupa ce ne si cunoastem.
Mama lui Ian.
inapreda spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Dodo-pui
Interesant ar fi chestionarul...mi-ar place sa stiu cum sunt perceputa.Dar m-as"teme" sa scriu despre vreuna dintre voi cum va percep doar dupa cum scrieti aici ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~* Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau. |
De ce te-ai teme Dodo?
Mama lui Ian.
andiaroro spune:
Ina- e usor de gestionat situatia, cand ii cunosti bine si se cunosc intre ei. Trebuie sa eviti doar posibile surse de conflicte.
Eu acum am fost cu ei la Disney si cum cunosc bine locul, am facut chestii care stiu ca-i atrag pe amndoi. La final, am ales ceva ce-i place mai mult lui Alex si in mijlocul multimii Anastasia a varsat sticla de apa pe ea.Nu stiu, daca a fost"intamplator".Si au inceput urletele. Am schimbat-o (parte de sus) pe loc ca era complicat de iesit- s-au cam uitat crucis niste englezi la mine. Dar n-a fost chip sa o calmez si deja zbiera, asa ca ne-am carat de acolo pana la urma cu Anastasia urland pentru cateva picaturi de apa de pe pantaloni(pipi in viziunea ei) si cu Alex oftand si sughitiand ca a ratat spectacolul preferat.
Daca n-ar fi fost istoria asta, as fi putut spune ca m-am descurcat de minune si ca toata lumea s-a simtit excelent. Asa`....