Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***358***

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Pisigri, tare tare faza conceptiei !!

Symplianna, uitai sa te intreb: eu tot ca si fizic ma aseman cu Lynette ? stii ca-s curioasa, nu ? asa ca mi-ar placea sa detaliezi asemanarea daca nu e doar fizica

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Ce ciuda imi e ca nu stiu cine e Lynette!

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

A propos de cum ne percep ceilalti,am primit cu ceva vreme in urma un mail de la o amica care ma ruga sa ii scriu sincer cum o percep eu cu bune si cu rele pt ca face un curs de coaching si avea nevoie de asta pt a-si imbunatati modul de comunicare cu ceilalti , mi s-a parut tare interesanta rugamintea ei asa ca i-am raspuns cat de sincer am putut si mi-a multumit
Drept e ca apoi, a intrebat o alta prietena daca am ceva cu ea pt ca nu am invitat-o in niste excursii unde eu nu o invitasem pt ca ea nu agrea compania , ca apoi sa-mi spuna ca de fapt pt mine si cealalta prietena trecea peste asta si venea cu noi ! ce inseamna si comunicare asta

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mama lui Ian.

din Neveste Disperate un personaj !
drept e ca de cand nu m-am mai uitat nu mai stiu daca e personaj pozitiv sau negativ

Mergi la inceput

Ce vroiam sa spun de fapt era ca mi-ar placea sa facem candva un chestionar unde fiecare sa ne spuna cum ne percepe, sa vezi discutii apoi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Mno, ca iar n-am timp, dar amu am o intrebare stringeta, la celelalte subiecte voi reveni curand.
Azi-noapte Phiphi atata a tusit pana a vomat (tuse uscata, dupa umilele mele aprecieri); asa ca azi am pus-o pe socrela sa caute minunatul Grintuss de care am auzit de la voi (io n-am avut timp ca am fost la sustinerea unei teze de doctorat). Bun, nu va zic ce greu a gasit, la vreo 5 farmacii nu auzisera de el si au zis ca n-au avut niciodata, in fine, a gasit la helpnet, chiar era promotie, sirop + ceai:)))
Buun, si-acum intrebare: scrie ca dupa desfacere se tine la loc racoros, ceva gen 2-8 grade blabla: UNDE SA-L TIN?! La noi in casa e cald, 20-22 de grade. Se tine in frigider? Voi unde-l depozitati? Bianca (la tine am auzit prima data de grintussul asta) sau alte fete in tema: heeeelp!! Unde sa-l pun?
(desi n-am timp tre sa scriu rapid: chiar ca Anamariame are ceva- destul de mult- din Bree iar Novus din Lynette! Cine-o facut observatia asta, ca am trecut rapid peste postari? Si cuscra, cum nu stii cine e Lynette, da un search dupa "Desperate housewives"!)
I-ll be back.
Nu uitati de intrebarea mea:(((

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Citat:
citat din mesajul lui inapreda

Mama lui Ian.

din Neveste Disperate un personaj !
drept e ca de cand nu m-am mai uitat nu mai stiu daca e personaj pozitiv sau negativ

Asta am inteles de cind a zis Sympli dar nu am vazut serialul; stiu "fetele" nevestelor din reclame si atit. De fapt, numai de 3 imi amintesc: o blonda, o bruneta si o roscata Care e Lynette?

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui novus

Ce vroiam sa spun de fapt era ca mi-ar placea sa facem candva un chestionar unde fiecare sa ne spuna cum ne percepe, sa vezi discutii apoi

Ioi, fix asta voiam i io sa zic; ca am putea juca si noi "jocul" asta. De exemplu: as vrea sa stiu ce cred despre mine X, Y SI Z. Adica, sa aleaga fiecare un maxim de 3 persoane. Ar fi fain.
Adica, mie mi se pare fain.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Ilinca, ai intuit bine: in frigider!
Sanatate multa Sofiei.

Mama lui Ian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ilinca_M.

Buun, si-acum intrebare: scrie ca dupa desfacere se tine la loc racoros, ceva gen 2-8 grade blabla: UNDE SA-L TIN?! La noi in casa e cald, 20-22 de grade. Se tine in frigider? Voi unde-l depozitati? Bianca (la tine am auzit prima data de grintussul asta) sau alte fete in tema: heeeelp!! Unde sa-l pun?

2-8 grade-doar la frigider(desi stiu ca nu astepti raspunsul de la mine)

~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*

Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul!
Razbunarea cea mai cruda este cand dusmanul tau e silit a recunoaste ca esti bun si dansu-i rau.

Mergi la inceput