Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 6
alynta27 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_MVT Dici, doctorul l-a manevrat cam cu frica. Se temea sa nu ii rupa mana cred. Asta e, doctorii sunt si ei oameni. Am facut cozonac pentru prima data in viata mea singura singurica (bine cu ajutorul masinii de paine care a framantat 1 ora jumate) si a iesit super. Mi-a crescut inima cat un bostan cand l-am scos din cuptor. Tre sa ma laud Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09) |
Bravo!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra
dicirstea spune:
Oana, nu e mare smecherie.
Compozitia era clasica, doar ca am taiat bucati de coca, le-am intins ca pe o foaie dreptunghiulara pe care am asezat bucatele de portocala cat unghia, date prin zahar si lasate 1-2h in prealabil.
Am infasurat ca pe o rulada si am impletit coca in forma de cozonac.
Am facut vreo 12 cozonaci si m-am jucat cu stafide si praline (nuca, caramelizata si pusa deasupra cand era gata cozonacul), scortisoara sau fructe confiate dar nu prea multe sa nu ii ia gustul de portocala.
Coca a fost batuta 60' dupa ceas...nu va imaginati ce pufos a fost cozonacul a iesit dulce-acrisor de la portocala.
Bucatile de portocala trebuie lasate mai mult timp in zahar ca sa isi traga din zeama, adica sa nu fie foarte zemoase, ca se lasa copozitia..se cocaceste(nu stiu cum sa exprim exact)
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
oana_MVT spune:
Clody ai semnat contractul?
Dici, stai ca nu pricep, ai taiat portocala in bucatele mici (asa de un cm patrat) cu coaja cu miez si zeama sau numai coaja?
Le-ai pus cu zahar intr-o sita sa se scurga zeama?
Multumesc Alina
Eduard s-a trezit cu NU in brate azi. Nu vroia sa se imbrace, nu vroia sa manance, nu vroia sa mearga la camin. El nu vroia nimic. Am ajuns tarziu la servici
L-am luat cu binisorul apoi am trecut la amenintari de genul "mergi in pijamale la camin"
Voi cum procedati?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
alynta27 spune:
Poze
POZE
Cum a aparut Printul!
oana_MVT spune:
Ce copii scumpi ai Alina.
Sa stii ca te invidiez, esti o mamica implinita.
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oana_MVT Clody ai semnat contractul? Dici, stai ca nu pricep, ai taiat portocala in bucatele mici (asa de un cm patrat) cu coaja cu miez si zeama sau numai coaja? Le-ai pus cu zahar intr-o sita sa se scurga zeama? Multumesc Alina Eduard s-a trezit cu NU in brate azi. Nu vroia sa se imbrace, nu vroia sa manance, nu vroia sa mearga la camin. El nu vroia nimic. Am ajuns tarziu la servici L-am luat cu binisorul apoi am trecut la amenintari de genul "mergi in pijamale la camin" Voi cum procedati? Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09) |
Nuu, fara coaja. Felia de portocala taiata in bucatele si date prin zahar mult si lasate la aer sa traga zaharul din umezeala portocalelor, dar sa se si usuce. Acum depinde si de soiul portocalelor, de cat de zemoase sau de acre sunt.
Eu nu pun coji rase de citrice ca nu-mi plac la gust, mi sa pare ca dau o tenta de amar.
Cat despre tantrumuri...eu sunt ferma pe pozitii, daca nu vrea sa se imbrace (sa zicem, nu am avut-o pe aasta pana acum) mergem in pijamale, dar imi iau si hainele de schimb la mine.
Din fericire Theodor nu face asa ceva...probabil pentru ca a vazut ca nu-i tin figurile lui Matei.
La noi el e cel care nu vrea afar/in casa, in functie de situatie.
Si mai face si acum pentru ca mama sau soata ii canta in struna. Daca mie imi spune in parc, ca nu vrea sa mearga acasa, am luat bagajul si am plecat si il las singur (vorba vine) tipa de 2 ori "nu pleca, nu pleca" si apoi vine singur fara alte comentarii.
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
oana_MVT spune:
Am inteles. Fac si unul de proba weekendul asta.
Cu Tudor mi-a mers figura cand era mai mare, avea 5 ani si ceva si l-am scos in pijamale din casa ca nu vroia sa se imbrace. A urlat ca din gura de sarpe ca el nu merge in pijamale la scoala. S-a schimbat in masina ca ii luasem hainele. De atunci nu am mai avut probleme cu imbracatul dimineata.
Tre sa incerc figura si cu Eduard dar mi-e frica ca nu va avea acelas efect.
alynta27 spune:
Multam' Oana! In seara asta vb cu sotul ca era in subconstient dorinta de a avea si o fetita!
POZE
Cum a aparut Printul!
dicirstea spune:
Stai ca ma uit in legislatie....mi se pare ca nu e ok asa. Ai avut contract pe perioada determinata sau de proba?
Daca era cu proba trebuia sa-ti faca automat pe perioada nedeterminata.
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT