Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

dici era nu era am semnat prima data de pe 3 oct - 3 dec si acum 3 dec - 3 feb 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

mdaaa, ce sa zic Clody, cica se poate prelungi o singura data pe perioda determinata, dupa care trebuie sa faca pe perioada nedeterminata, daaar se mai practica in felul urmator: inceteaza a doua prelungire pe data de 5, urmeaza o pauza de o zi, dupa care se face un contract nou si se reia procedura de la capat...poti sa te joci 20 ani asa....deci esti la mana angajatorului
Dar in cazul unei reclamatii se evalueaza situatia iar intentia este clara, deci angajatorul pierde.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

dici eu mi-am dat seama ca nu e in regula cand a trecut 3 si nimeni nu zicea nimic inca si acest contract l-am semnat numai pt ca am tatonat terenul asta e ma abtin de la comentarii :((( dar sunt dezamagita o sa mai scriu ce si cum cu ei.... va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Serialbastre spune:

Am vazut ca vorbeati de turta dulce: nu am pe blog, eu folosesc aceasta reteta http://www.culinar.ro/forum/continut/Retete-in-imagini/13489/Turt-dulce/

De noi numai bine, mai putin problema timpului. Nu reusesc deloc sa intru pe DC, decat foarte rar. Parca mai des ajung pe FB.

Abia astept si eu sa miroasa in casa a cozonac si turte.

Andreea si Cezara - Ilinca (2.06.2009)

In bucataria mea

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Salutare si de la noi.
Si noi suntem bine, doar ca ne prind sarbatorile paralizati finaciar de intarziierea salariului sotului de aproape 2 luni..., sper sa ne revenim curand ca nu putem face nici o miscare in plus, cadouri pauza, doar strictul necesar.

Mihnu tot pe bebeluseste ne vorbeste cu intonatie, inflexiuni de voce, toate cele; se straduieste, dar parca nu ii iese... mai reperezi si cate un cuvant din cand in cand, a inceput sa construiasca si el in sfarsit (adica are rabdare sa o ia de la capat de cateva ori daca i se strica opera de arta), am inceput un sistem de recompense daca nu mai face pe el - un bobo dupa fiecare pipi la olita si parca e spre mai bine, mai motivat putin sa nu se mai ude; am observat ca ii plac artele, asculta muzica cu placere, retine melodii si fredoneaza cum poate mici fragmente, danseaza, pictam cu degetelele, coloram anapoda , a descoperit plastelina, dar tot nu rezista pana nu incerca sa o deguste la fiecare folosire. Ma straduiesc sa ii gasesc tot felul de activitati ca se plictiseste foaarte repede.

Oana, imi pare bine pt nepotel ca s-au infirmat temerile!
Clody, bafta la munca, sper sa fie totusi seriosi !
Dici, mai zi-ne de baieti, pele de-a lui Matei.

Ma gadeam odata la mamicile care nu au mai scris de o vesnicie pe la noi...mie imi placeau postarile mamicii din germania, ramoiani parca, nici Marcela nu ne-a mai vizitat, nici Ely...voua de cine va este dor?

Numai bine tuturor si sarbatori fericite daca nu apuc sa intru !

Mergi la inceput

Narcisica...de toata lumea imi e dor..

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LauraOana spune:

hallo fetele!

si eu pe aici prin zona... nu am nimic nou de povestit...anul acesta de sarbatori raminem in austria.. dar nu am nici un chef sa pregatesc ceva..abia am timp de mine.. asa ca pe 24 mergem la ai mei...pe 25 la ai lui si pe 26 mincam pe unde apucam.. io nu am chef sa stau cu orele in bucatarie anul asta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Citat:
citat din mesajul lui LauraOana

hallo fetele!

si eu pe aici prin zona... nu am nimic nou de povestit...anul acesta de sarbatori raminem in austria.. dar nu am nici un chef sa pregatesc ceva..abia am timp de mine.. asa ca pe 24 mergem la ai mei...pe 25 la ai lui si pe 26 mincam pe unde apucam.. io nu am chef sa stau cu orele in bucatarie anul asta...

Mami de Sebastian Gabriel 30.Mai.2009
http://lb3f.lilypie.com/GOenp2.png

La noi asa se intampla in fiecare an de Paste si de Craciun, mergem la parinti si impreuna la tara, acolo unde au farmec sarbatorile.

Mergi la inceput

Ce mi-ar place si mie sa merg la taradin pacate nu am la cine.
Anul asta a inceput socrul sa repare casa batraneasca de la Dragasani unde se va muta la pensionare, dar pana atunci mai este...
Imi aduc aminte cu nostalgie de sarbatorile copilariei petrecute la o colega de scoala pe langa Pitesti si de niste concedii pe la Turda imediat dupa revolutie...dar asta e tot.
Chiar sunt curioasa daca se mai pastreaza datinile, ca de importat vad ca am importat destule "datini"

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Si mie mi-ar fi placut sa imi pot petrece sarbatorile la tara la bunici dar din pacate bunicii nu mai sunt printre noi.

Noi am facut prajiturele si briose pe care baietii le-au decorat si le-au mancat.

In sfarsit avem si noi bradut in casa, e impodobit si il asteapta pe mos. Eduard a fost foarte incantat. Am fost impreuna si l-am cumparat apoi a ajutat la impodobit. Tot ii zic ca vine Mos Craciun dar nu pare el sa inteleaga cand si cum.

Am facut si meniul, am ramas la mancaruri traditionale ca altceva nu stiu ce sa fac. Vom avem bors de pui,ardei si rosii umplute, salata beof si salata de vinete, somon la cumptor cu legume si salate. La desert: tavalita, bile cu visine din alcool, ciocolata de casa si cozonac. salivez numai cand ma gandesc.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput