Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Oana daca vasul e fara email(nu e lucios) e din ala roman se pune cu apa fierbine sa stea jumatate de ora inainte de utilizare. Al meu e din ala lucios si nu necesita operatiunea. Eu bag carnea marinata cu piper, sare, vin, usturoi; sa fie si cu grasime, api pun o cerscuta de apa si las la foc mediu 40 minute. O mai invart, daca necesita mai mult timp o mai las. iese suculenta si frageda de o mananca si copii si batranii!
Ma bucur pentru Dominic! Copii au o capacitate fenomenala de readaptare, recuperare!
Cadouri inca nu am luat, le voi cumpara in masura posibilitatilor. Pe noi ne ajung serbarile la gradi si cresa niste banuti! Ceva vor primi si sub brad! Ma tot uit la o bucatarie pt fata dar cam sar toate de 100lei si mai sunt si baietii care trebuie sa primeasca si ei! Sanatosi sa fie ca ei se bucura de orice!
Racitura nu e asa greu de facut! trebuie fiarta mult si musai carne cu os. La sfarsit se pun legume pentru savoare si usturoi in ultimul clocot. Ca sa fii sigura de reusita adaugi si gelatina alimentara. Acum depinde din ce carne vrei sa faci. Am facut eu racitura de porc inainte de post si nu s-au inchegat f bine ca nu le-am fiert suficient, dar au fost bune!
Reteta de turta dulce nu am. Ma gandeam sa o intreb pe Serialbastre ca a castigat un concurs DC cu o reteta de turta dulce!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Merci mult Alina.
Eu am un vas fara luciu. Da, trebuie sa il in apa inainte sa gatesc in el. Cat timp tii tu carnea la marinat?

Serialbastre pune reteta de turta dulce aici si pentru noi te rugam.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Sper ca ati fost cu totii cuminti si ca a fost Mosul pe la fiecare! Ai mei au primit dulciuri si fructe mai speciale(ananas, pomelo si rodie), ceva hainute. David a fost dezamagit ca nu a primit jucarii, dar i-am zis ca de asta se ocupa Mos Craciun! In schimb a primit o nuielusa de care era mandru!
Azi e ziua de nume a sotului!Va tratez cu si
Oana la marinat poate fi lasat si peste noapte in frigider. Daca nu macar 2 ore!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele

Alina sa iti traiasca sotul si tuturor care si-au serbat ziua de nume va doresc multa sanatate si fericire

Eu saptamana asta sunt de dupa masa inca nu am semnat contractul nou si am emotii deoarece trebuia de pe 3 decembrie semnat si am tot intrebat dar mi se raspunde ca va veni cineva

Sper sa nu am surprize in prag de sarbatori

Va pup pe toate

Mergi la inceput

Clody sper sa semnezi contractul cat mai curand.

Alina - La multi ani sotului.

Si noi am fost cuminti. A venit mosul cu o carte pentru Tudor si plastilina pentru Eduard, plus dulciuri.

Sambata am reusit sa ii disloc cotul stang al lui Eduard. Eram la festivalul luminilor unde era aglomerat. Eduard s-a tras din mana mea sa se duca in directia opusa ca vazuse el ceva acolo. Eu l-am tinut bine si l-am tras spre mine. Din momentul ala nu a mai miscat mana si plangea de cate ori o atingea. Duminica am ajuns la urgenta unde doctorul a incercat de 3 ori sa o puna la loc dar nu a reusit. Luni am fost la pediatra care dintr-o miscare i-a pus cotul la loc. Acum e bine merci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Clody sper sa semnezi contractul cat mai curand.

Alina - La multi ani sotului.

Si noi am fost cuminti. A venit mosul cu o carte pentru Tudor si plastilina pentru Eduard, plus dulciuri.

Sambata am reusit sa ii disloc cotul stang al lui Eduard. Eram la festivalul luminilor unde era aglomerat. Eduard s-a tras din mana mea sa se duca in directia opusa ca vazuse el ceva acolo. Eu l-am tinut bine si l-am tras spre mine. Din momentul ala nu a mai miscat mana si plangea de cate ori o atingea. Duminica am ajuns la urgenta unde doctorul a incercat de 3 ori sa o puna la loc dar nu a reusit. Luni am fost la pediatra care dintr-o miscare i-a pus cotul la loc. Acum e bine merci.

Multa sanatate...nu pot sa ma abtin sa ma gandesc ...daca nici acolo medicii de la urgenta nu sunt in stare sa repare un cot dislocat ca pretentii sa mai avem noi

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Dici, doctorul l-a manevrat cam cu frica. Se temea sa nu ii rupa mana cred. Asta e, doctorii sunt si ei oameni.

Am facut cozonac pentru prima data in viata mea singura singurica (bine cu ajutorul masinii de paine care a framantat 1 ora jumate) si a iesit super. Mi-a crescut inima cat un bostan cand l-am scos din cuptor. Tre sa ma laud

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Abia astept sa imi iau si eu masina de paine
Am facut o singura data cozonac, manual ca la carte, cu batut si framantat 60', cozonac cu portocale, ca mie nu imi place combinatia clasica nuca/cacao.
A iesit suuuper, dar nu mai repet experienta never-ever!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Imi dai si mie reteta de cozonac cu portocale? Nu am mancat niciodata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimi fetele

Offffff ma bucur ca a trecut ... Doamne cred ca ii era frica doctorului dar daca noi trebuie sa na bazam pe ei ...bine ca a trecut felicitari pt cozonacel

Inca nu am semnat nimic sa vad saptamana asta unde mai pui ca am bagat si ore suplimentare pana la 12 noaptea numai sa iau un ban in plus poate iau pacaleala

Sa aveti o saptamana usoara si va pup fetele

Mergi la inceput