Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Si Theodor hraneste plusurile si animalele de jucarie (I-AM LUAT UN SET de animale din jungla, din plastic) ..le-a aranjat, le-a numarat dupa care a luat "itantu" = elefantul si-i infigea marul in colti sa-l manance. E singurul animal pe care stie sa-l numeasca ( al doilea daca pun la socoteala si dinozaurul = itauu) in rest toate animalele le identificam dupa cum fac ...la mainuta se bate pe burta si face "u-u-a--a-a".iar alea care nu fac nimic deosebit: girafa, zebra, etc...rade si imi scoate limba.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimi fetele

La multi tuturor sarbatoritilor/ sarbatoritelor de azi va doresc tot ce e mai bun pe lume si un buchet mare de

Sa aveti o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria_bunica spune:

"La multi ani"! sarbatoritilor de azi,multa sanatate,bucurii si impliniri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani Andreilor si Andrelelor!!!!

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

La multi ani Andrei si Andreea!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

La multi ani Andrei si Andreea!

Am scris sip e FB ca am terminat cumparaturile de Craciun pentru pitici (Eduard si Dominic). Le-am luat cate un set Megabloks – Thomas, cate o punga de plastilina din bile, cate un animalut pe care pot desena, pantofi, pijamale si bluzite.

Tudor vrea bani pentru tabara si asta va primi. Cel mai simplu cadou.

Eu am inceput sa ma gandesc la masa de Craciun. Parca as face ceva diferit anul asta. Nu mai vreau samale, salata beof etc. Voi ce faceti de Craciun?

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

La multi ani de ziua noastra, a romanilor!

Ce mamica grijulie esti Oana! Faine achizitii!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Oana daca voi fi sanatoasa vreau sa fac cozonac si Alba ca zapada-dulce,poate si ceva fursecuri sau turta dulce- vad eu. Ciorba neaparat, o friptura de porc in vas de lut-iese foarte frageda, salata beuf, poate niste aripioare cu susan, parjoale-astea mananca si copii si racituri(piftie)! Si daca fac astea is tare!! Daca sunt singura nu stiu cat voi reusi. Zicea sotul ca incearca sa-si ea liber inainte de Craciun 2 zile sa ma ajute! Mai e si curatenia! Sanatosi sa fim!

POZE

Cum a aparut Printul!

Mergi la inceput

Alina am vrut sa scap de nebuneala cumparaturilor tot mai repede. Perioada asta pana la Craciun e nebunie mare prin magazine.

Fain meniul tau. Si mie mi-e pofta de racituri dar nu am facut niciodata si nu ma incumet. Eu am lista da mancaruri pentru maam cand vine. Deja am pe lista ciorba radauteana, placinte cu branza si am adaugat racituri.

Ai o reteta de turta dulce incercata? Mi-o dai si mie?

Ieri am primit o veste buna pentru care sunt foarte bucuroasa. Dupa o evaluare complexa care a durat mai bine de 2 luni doctorul a concluzionat ca Dominic nu are autism. Are niste intarzieri care se vor rezolva in timp. Le-a luat ditamai bolovanul de pe inima parintilor.

Mai scrieti despre copilasi cand aveti timp.

Eduard a facut-o lata ieri la camin. A facut pe el de 2 ori.

Mergi la inceput

Alina am si eu un vas de lut cu capac (adus din Romania). Te rog sa imi spui cum faci tu friptura de porc in el.

Mergi la inceput