Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna dimi fetele

Alina fac cinste cu de toate

Va pup pe toate si va doresc o zi frumoasa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Eu nu am bagat se seama ca s-a schimbat titlul si va tot cautam

Clody, la mai mare!

Ce mai faceti voi? Ce mai fac bondareii si albinutele?

Eu am avut o saptamana tare nasoala. Ma doare sufletul.

Voi ce le luati copiilor de Mos Neculai si Mos Craciun? Eduard vrea de toate si nu vrea nimic, adica e interesat de o jucarie 5-10 minute. Va rog sa imi spuneti si mie care sunt jucariile de care nu se plictisesc copii vostri.

Saptamana asta am fost cu el intr-un magazin cu jucarii si l-am tot intrebat ce ii place cel mai mult si a zis ca el vrea numai gummy (niste jeleuri).

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

buna!
Oana o crte fain ilustrata, un joc creativ ca jucariile oricum le strica... Dar fara una nu se poate!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui oana_MVT

Eu nu am bagat se seama ca s-a schimbat titlul si va tot cautam

Clody, la mai mare!

Ce mai faceti voi? Ce mai fac bondareii si albinutele?

Eu am avut o saptamana tare nasoala. Ma doare sufletul.

Voi ce le luati copiilor de Mos Neculai si Mos Craciun? Eduard vrea de toate si nu vrea nimic, adica e interesat de o jucarie 5-10 minute. Va rog sa imi spuneti si mie care sunt jucariile de care nu se plictisesc copii vostri.

Saptamana asta am fost cu el intr-un magazin cu jucarii si l-am tot intrebat ce ii place cel mai mult si a zis ca el vrea numai gummy (niste jeleuri).

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Si noi la fel suntem.

Theodor vrea numai jucariile lui Matei si invers iar soata insista sa cumparam la dublu, ceea ce REFUZ sa fac!
Cum naiba, dupa ce ca imi umplu casa de jucarii, sa mai fie si cate 2?? Ca ei oricum se satura de ele si nu se lasa pana nu trosnesc ceva.

Eu deja le-am cumparat jucariile de Mosi am luat de-a lungul timpului cand am gasit cate ceva interesant pe la oferte. Mai ramane sa ma decid pe care - cand le dau.
Le-am cumparat un kit de pirati, cu ochean, comoara, harta, busola..chestii din astea.
Si...nelipsitele masini...doar ca e una imensa, pentru care stiu ca au o slabiciune si nu vreau sa ma gandesc ce batalie va fi pe ea... e o ditamai masina de gunoi cu accesorii (bine...minus gunoiul) de la Bruder.
Este www.piticshop.ro/jocuri_si_jucarii/jucarii_exterior/masina_de_gunoi_mb_actros_orange-p10026482" target="_blank">ASTA dar daca va spun ca am luat-o cu 100 lei mai putin, si inca din magazin

Mai cautati pe la magazinele Stock Market (eu de acolo am luat-o) au jucarii meseriase strecurate pe acolo.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Deci e superba masina!

Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),Matei (15.05.2009) si David (27.06.2007)

POZE

Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

buna fetele

ce mai faceti?

eu am o stare razvan a intrat intr-o noua faza urla de ma stie tot cartierul cand ajungem langa un magazin de jucarii si eu ii spun ca nu cumparam nimic feteleeeeeeeeee imi e o rusine incerc sa ii explic frumos dar nu am cu cine cum sa fac sa scap de situatie sfaturi ceva ????

va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi78 spune:

buna seara ... de pe la ora asta e chiar buna noapte!

de mult nu am mai scris si sa stiti ca nici nu am mai citit, dar acum intru cu un motiv foarte serios.
Se apropie Craciunul si cum pana acum am cumparat numai jucarii de baieti .... nu stiu ce sa ii cumpar Biancai!!!!!

Mamici de fete ... ce jucarii le cumparti?

Anul trecut am cumparat ce ne-a sugerat frate-su .. evident ce vroia tot pt el dar stia caa sunt mai de bebelus. Anul asta insa a crescut si Bianca si nu mai merge sa ne lasam pe mana fratiorului ....

Va rog taaare mult sa ma ajutati cu ceva sugestii.

Am citit ce a scris Dici mai zilele trecute ... depsre logoped ... Acum ce sa zic cam cum spui tu e si Bianca de vreo 2 sapatamanai a inceput sa mai zica ceva ceva dar foooarte slab.
Ce spune ea acum e cam asa:

- ea nu e bebe e "titza" = fetita
- mananca "chica"= ciorbica
"io vaaa"= sa vad si eu sau sa ma uit si eu
"io poo"= pot eu sau lasa-ma ca pot
"tu pa eu buni"= tu pleci eu raman cu buni
"oata" = roata

astea imi vin acum in minte ... nu m-am gandit sa cer parerea unui logoped ... ar fi o idee.

Noapte buna si somn usor!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui clodyac

buna fetele

ce mai faceti?

eu am o stare razvan a intrat intr-o noua faza urla de ma stie tot cartierul cand ajungem langa un magazin de jucarii si eu ii spun ca nu cumparam nimic feteleeeeeeeeee imi e o rusine incerc sa ii explic frumos dar nu am cu cine cum sa fac sa scap de situatie sfaturi ceva ????

va pup pe toate

mamica fericita si implinita de baietel frumos Razvan Andrei

www.flickr.com/photos/34943662@N02/5682500831/in/photostream/" target="_blank">poze clodya

www.tickerfactory.com/ezticker/ticker_designer.php?type=2" target="_blank">razvan dudu

Nu m-am confruntat cu astfel de probleme, dar sa stii ca eu lui Tudor ii spun pur si simplu ca nu am bani. Nu mi s-a intamplat sa se manifeste in vreun fel insa cred ca trebuie explicat cumva ca nu se poate si gata.
Cand mergem la cumparaturi ii spun de acasa ca are voie sa isi aleaga un singur lucru pe care sa il cumpar si ce isi alege sa nu fie prea scump (aici e punctul forte pentru ca nu stie inca ce inseamna scump si daca e vreo prostie ma folosesc de "scuza" asta).
Bianca e drept ca se intinde dupa muuulte chestii dar nu comenteaza daca nu ii iau nimic. E foarte multumita daca ii dau ei sa puna cumparaturile in cos si din cos pe banda. Ea oricum e mai incantata de ceva de mancare decat de o jucarie ....

Noapte buna si somn usor din nou!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Gaaaabi, bine ai revenit!!!

Nu pot sa cred ca nu stii ce sa iei pentru fetite.... sunt pline magazinele, mai greu sa gasesti de baieti.

I-ai chestii din alea de bucatarie (eu i-am luat si lui Theodor, numai sa ma lase in pace) toaster, cafetiera, masina de spalat, etc...vei ca sunt unele cu sunete, bagi apa si faci cafea (asa avem espresor), sunt chiar foarte ok.

Eu ma gandeam sa intreb un logoped ca mi-erea teama sa nu fie vreo problema fiziologica, dar acum ma supoara altceva....dupa 1.6 ani el tot nu stie ca pe mana se poarta inelul, la gat medalion si in urechi cercei...la el orice sclipeste, indiferent de loc, este "cecei".
Daca ii spun sa se mai gandeasca...rade si fuge.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Gaaaabi, bine ai revenit!!!

Nu pot sa cred ca nu stii ce sa iei pentru fetite.... sunt pline magazinele, mai greu sa gasesti de baieti.

I-ai chestii din alea de bucatarie (eu i-am luat si lui Theodor, numai sa ma lase in pace) toaster, cafetiera, masina de spalat, etc...vei ca sunt unele cu sunete, bagi apa si faci cafea (asa avem espresor), sunt chiar foarte ok.

Eu ma gandeam sa intreb un logoped ca mi-erea teama sa nu fie vreo problema fiziologica, dar acum ma supoara altceva....dupa 1.6 ani el tot nu stie ca pe mana se poarta inelul, la gat medalion si in urechi cercei...la el orice sclipeste, indiferent de loc, este "cecei".
Daca ii spun sa se mai gandeasca...rade si fuge.

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Eu i-as lua chestii d-astea dar mi-e teama ca dau banii pe ele de pomana .... de ceva zile de exemplu a inceput sa tot culce si sa hraneasca niste bebelusi ... as fi tentata sa ii iau ceva gen pat de papusi ... nu prea stiu ... tocami d-aia astept idei.

Referitor la cea de-a doua chestiune ... eu gandesc asa: copilul e ok daca ii ceri sa iti dea un creion, o cana, o lingura, un fruct si ti-l aduce. Daca tu ii ceri sa iti aduca pantofii si el vine cu galeata de gunoi atunci clar e o problema.
Consider ca nu e o problema daca la 2 jumate nu stie culorile, formele geometrice sau mai stiu si eu ce ... mi s-a intamplat la tudor sa fiu stresata cand mamicile colege de forum se laudau cum copii lor la varste d-astea mai mai stiu si eu ce inginerie faceau. Eu mi-am dus copilul la un psihopupu tocmai ca sa ma calmez.
Si Bianca are o fixatie pe ciorba de exemplu si ea orice ar manca si o intrebi iti spune ca a mancat "chica" si cand o intrebi ce manaca ea tot "chica" spune.
Tudor pana la 2 ani nu a socos o vorba. Avea maxim 10 cuvinte din care mama si tata erau clare ... in rest erau "bi"-surubelnita, "gaga"-gata, "vrum"- drujba sau masina si nu mai stiu ce.
Dupa 2 ani a inceput sa spuna muuulte cuvinte iar la 2 ani si luni jumate, adica atunci cand am nascut-o pe sora lui, l-au adus sa ma vada in maternitatea si cand a plecat mi spus foarte clar si corect "pa mami, tu ramai cu fetele". De m-a pus pe bocit ca uite ce le mai zice copilul meu ....

Decizia o iei oricum numai tu ... eu in privinta Biancai pana la 3 ani nu intervin cu nimic si atunci mai vedem ce si cum, Medicul pediatru la care mergem mi-a spus ca e bine asa cum e si ca e foarte logica in acele cateva cuvinte pe care le spune. Exemplific:
-am fost cu ei la analize si le-a luat si din vena si din deget. Spunanadu-i despre asta doctorei Bianca a intervenit si a spus "dudo!" =si lui Tudor i-a luat sange, "sha-shi sha-shi" = si de aici (a aratat mana) si de aici(a aratat degetul)
- la plecare i-am spus cum ii spui dnei doctor? ea a spus "msi, pa"=merci(ii daduse o bomboana) si pa

Oricum nu cred ca e vreo problema grava, cred ca sunt doar lenesi ... sanatosi sa fie ce de vorbit tot vor vorbi!

Somn usor!

Mergi la inceput