Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 2

alynta27 spune:
Buna!
Deci la fel simt si eu cand sunt singura-lipseste "ceva"!
Beca cf? Cum sunt copii,tu?! La scoala e bine?
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra

clodyac spune:
Buna seara fetele!
Ce mai faceti? Sunteti cu totii bine?
Noi incepem sa mai stricam cate un cuvant parca imi mai fac si eu sperante ca nu ajung la logoped :( sa fie el sanatos.
In rest ne jucam bunicile stau cu el cat sunt eu la munca e un pic mai bine cu programul de 7-14 si urmatoarea saptamana 14-21.
In rest nimic nou cristi e plecat de aproape 1 luna jumatate si ne e tare dor de el.
La munca e bine imi place ce fac...
Nu stiu ce sa va mai spun altceva decat ca va pup si va doresc o duminica placuta

dicirstea spune:
Clody..si eu ma tot ciondanesc cu soata pe tema logopedului
Ma bucur ca Theo incearca mai multe cuvinte, repeta dupa noi, dar fara consoane sau spune numai ultima silaba din cuvant..pe modelul "cereale" = " e e a e"
Eu vroiam sa vad daca e o problema fiziologica si nu poate pronunta, dar se pare ca nu, in anumite situatii pronunta consoanele mar=mat, banana = nana, dinti = diti.
Cred ca i-ar fi de ajutor daca l-as duce la gradi, dar din pacate nu dispun de finantele necesare.
Edit, ca stim si culori totu = rosu, tete = verde, tatu = albastru, tate = galben
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

narcisica28 spune:
Prezent la apel.
Suntem bine, mai nervosi cand mai iese un coltulet de masea, mai vorbareti pe chineza din cand in cand, mai deslusesti si cate un cuvant, foarte pasionat de TATI, de masini, trenulete si gaged-uri ...
Activitate de week-end in Bucuresti : teatru de papusi la Clubul Taranului Roman, Paiata Party, interesant.
Numai bine si sanatate tuturor.
PS Dici, multam de mail, deocamdata nu pot descarca atasamentele ca am net pe stick, asteptam de 1 luna jumate rds-ul mamii lor de bipppp.

dicirstea spune:
Bun venit pe lume celei de-a 3-a printesa a CarleiV!!!!!
CAPRA CU 2 IEZI
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc1.jpg" target="_blank"> VREM PE SKYJET!!
www.desprecopii.com/pozeconcurs/ShowPhoto.asp?url=upload/Vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta/dcc2.jpg" target="_blank"> NU MAI VREAU SABII TOATA VIATA!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=vara%202011%20amintiri%20de%20vacanta&page=7" target="_blank"> A INCEPUT VOTAREA!
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare

dicirstea spune:
Stie cineva cum se modifica titlul??
Sa-i uram bun venit cum se cuvine micutei noastre.
CAPRA CU 2 IEZI
(03.06.2009)
CE AM EU DE OFERIT

oana_MVT spune:
Felicitari Anca! Bun venit Alexandra!
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

clodyac spune:
Buna dimi fetele!
Am modificat titlul si o pup pe carla si ii urez sa ii traiasca toate 3 minunile.
Sper ca sunteti bine noi da ieri am luat primul salariu dupa 1 luna jumate de trait doar cu salariul sotului pfiuuuu dar sunt fericita ca am facut schimbarea sper sa fie bine si pe viitor.
Razvan incearca sa vb cu noi dar nu prea ii iese e asa haios la nanu zice "nono" iar mie sa ma ridic de jos imi zice "sissssss"
Va pup si sa aveti o zi frumoasa

dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui clodyac Buna dimi fetele! Am modificat titlul si o pup pe carla si ii urez sa ii traiasca toate 3 minunile ![]() Sper ca sunteti bine noi da ieri am luat primul salariu dupa 1 luna jumate de trait doar cu salariul sotului pfiuuuu ![]() Razvan incearca sa vb cu noi dar nu prea ii iese ![]() ![]() ![]() ![]() Va pup si sa aveti o zi frumoasa ![]() ![]() ![]() ![]() |
Clody, sa fie intr-un ceas cu cuc! Ia, baga o cafea superstrong sa uzi primul tau salariu

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin

CE AM EU DE OFERIT

alynta27 spune:
Felicitari CarlaV! Sa fiti sanatoase!
Alina-Mirela mami deMaria(14.09.2010),
Matei (15.05.2009)
si David (27.06.2007)
POZE
Cum a aparut Printul!
Un ingeras in viata noastra