Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Noi am avut un weekend memorabil. Eduard a fost bolnav tot weekendul. Nu a iesit deloc din casa. A avut febra (pana in 39), muci, tuse, i-au curs ochii si urechile. Imi venea sa plang de mila lui. Colac peste pupaza o am pe mama la mine care m-a batut la cap non-stop sa il duc la urgenta si sa cer antibiotic. I-am explicat de zeci de ori ca nu imi da antibiotic, ca e viral, dar ea nimic, cum il vedea pe Eduard mai moale sa ma duc cu el la doctor si sa le spun ca eu vreau antibiotic ca fara antibiotic nu ii trece.

Acum Eduard e mai bine (fara antibiotic), i-am dat numai niste siropele naturale.

Desi nu se simtea bine tot s-a tinut de traznai.Dupa 10 minute in care a fost liniste deplina in casa vine la mine si imi zice:
Eduard "vino sa iti alat tzeva"
Imi arata mancarea porcusorului de guinea rasturnata langa cusca.
Eu "cine a varsat-o"
Eduard "a cazut singula"
Eu "cum a cazut singura ca era jos langa cusca?"
Eduard " a cazut singula de pe scaun"
Eu "cine a pus-o pe scaun si a desfacut capacul?"
Eduard "mi-e sete, imi dai niste apa?" Mi-a intors spatele si a plecat in bucatarie.
Concluzia: borcanul cu mancare s-a urcat singur pe scaun si a cazut.

De plictiseala am facut amandine si bilute cu visine din visinata. De maine trec la regim.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Narcisica, la cine mergeti in Germania, la Sandica? Vorbeste cu fetele de la umanitare ca sunt unele care-l cunosc bine.

Oana, incearca ceva homeopat, chiar daca e pe fond alergic sa nu se acutizeze.
Simpatic Eduard, la noi e mai simplu...intotdeauna e de vina "Atei", chiar daca e la gradinita in momentuul acela.

Nici nu mai stiu ce perle scot..ar trebui sa merg cu reportofonul dupa mine..
Asta seara l-am luat pe Matei de la gradi impreuna cu un alt coleg, in masina imi spune MAtei ca ma uibeste foarte mult, colegul zice ca si el o iubeste pe mama lui dar "din suflet", iar Matei "si eu as iubi din suflet, dar mi-e cam lene"

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Dici, comici tare

Cum mai e Andrei? Parintii lui cum fac fata?

Mergi la inceput

Oana, nu stiu care e partea mai grea ca si parinte...Andrei a fost msai mult sedat saptamana trecuta, de vineri seara a inceput sa se trezasca si, evident, sa se sperie.
El s-a culcat bine si s-a trezit cu furtunase in el, intr-un pat special din care nu se prea poate misca...ca om mare e stresant, nu vreau sa ma gandesc cum e sa-i explici asa ceva unui copilus cu putere limitata de intelegere.

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Dici mi-e mila tare de el, nu stie el bine ce se intampla. Poate vor avea un diagostic clar si un tratament cat de curand.

Parintii mai rezista fizic si psihic?

Fratele lui Andrei e la tine?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

O primavara frumoasa!

Mergi la inceput

pentru fiecare dintre voi.

O primavara insorita!

Mergi la inceput

Un martisor cu zambet si soare!!

Oana, fratele lui Andrei, Alexandru, merge la scoala in clasa a 2 si nu ar putea sa stea la mine.
Are noroc ca bunica paterna sta chiar in fata scolii,iar baiatul nashilor este coleg de clasa si vecin in cartier, asa ca peste zi sta la prietenul lui, iar bunica il ia seara acasa (bunica lucreaza inca si doar il duce dimineata la scoala)
E foarte greu si pentru el, ne spunea bunica-sa ca e cam deprimat, de fapt l-am si vazut, il intrebam ce-si doreste el sa faca, sa vvada, unde sa mearga, si el raspundea asa nesigur "nu stiu", si ii propuneam numai ce stiam ca-i place. Nu prea vorbeste si nu-mi dau seama daca e deprimat ca se simte abandonat sau ca nu intelege ce se intampla de a disparut fratele lui. Nu stiu ce i s-a spus si prefer sa nu ma bag.

Nu cred ca am spus ca eram in pragul unei depresii (nu avea legatura cu nepotul) si dupa o cearta in familie, dupa ce simteam ca imi explodeaza capul de nervi, a inceput sa mi se umfle efectiv capul.

Mai intai tamplele, pe seara si fruntea, ochii si urechile.
Ieri dimineata aratam ca personajul din avatar. Partea proasta (ca si cum asta era buna) era ca mi se stransese nasul si nu mai puteam respira, imi curgea nasul si eu nu simteam pana nu imi ajungea pe buza abolut oribil!

Asa ca ieri dimineata, dupa ce l-am dus pe MAtei la gradi m-am prezentat la Colentina la alergologie. Timp de 2 ore m-au plimbat intre sectii, care sa ma consulte timp in care eu ma tot umflam, iar tensiunea mea ajunsese de la 11/6 la 13/9 si de fiecare data mi se spunea ca sunt bine... e tensiune normala si eu nu sunt rosie...si ei de unde stiu ca eu sunt umflata...ca poate asa sunt eu "normala" vezi..daca nu am fost inspirata sa vin cu o poza anterioara!
Le-am spus ca am mai facut edem Quinke acum cativa ani si ca imi pierd cunostinta la venin de albine si progesteron, "dar dosarul medical il aveti? rezultatele testelor?"... de parca eu presimteam cum ma voi trezi si trebuia sa le caut peste noapte, asta daca nu eram prevazatoare sa dorm cu ele sub perna

Dupa inca o ora de discutii se hotarasc cat hemisuccinat sa imi faca, asta dupa ce le-am aratat ca deja imi tremurau mainile si vorbeam din ce in ce mai greu.

Nu am vrut sa raman acolo asa ca ma intorc dimineata pentru perfuzii (nu pot inghiti, azi pana la 19 nu bausem nici macar un pahar cu apa) si plec seara.
Evident ca nu am diagnostic si nici cauza, nu?

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

Mergi la inceput

Of Dici, cand lovesc problemele vin din toate directiile. Sper sa te ajute tratamentul si sa te dezumfli. Probabil e pe fond de stres totul.

Sper ca parintii sau bunicii ii vor explica lui Alexandru ce se intmpla, altfel se va simti abandonat. Prietena mea a carei fetita e bolnava de cancer are 2 baieti mai mari carora li s-a explicat in amanunt exact ce se intampla cu sora lor si ce sanse are. Aici pot merge la consultaii psihologice cand familia se confrunta cu o situatie mai deosebita.

Am citit pe subiectul de la umanitare ca Andrei are un diagnostic. Sper sa primeasca tratamentul adecvat si sa se faca bine. Va fi o lupta de durata pe care trebuie sa o castige.

Mergi la inceput

Oana, noi suntem la ani lumina distanta de lumea civilizata...plus ca s-a intamplat totul atat de repede..

Ca sa vezi diferente, azi a venit cumnatul cu Alexandru pe la noi.
I-au spus totul, inclusiv ca se va face bine si ca e norocos ca e la Viena.

Acolo, la fiecare intalnire cu doctorii sunt de fata si 2 (doi!) psihologi. Lasam la o parte de cate ori pe zi i se fac analizele... amanunt absolut neinteresant (""), ideea este ca daca nu ai confort psihic, daca esti stresat, e normal ca starea de sanatate sa nu se imbunatateasca spectaculos, chiar daca ai medicatia adecvata.
In schimb se stie de mii de ani (si se cheama minuni) ca energia pozitiva vindeca efectiv.

Lasam la o parte baza tehnico-materiala (analize, igiena zilnica asigurata de infirmiere cu toate de la spital si numai din cele speciale, pentru piele sensibila, pijama schimbata zilnic, cate o mica atentie zilnica ), ma refer la modul cum li se vorbeste, la mangaieri fizice, la zambete pe fata ....intr-un cuvant la lucruri care nu costa bani si care trebuie sa vina din suflet, sau de unde-or veni...numai sa vina si sa faca suportabila o suferinta, pentru ca sunt suferinte care nu trec cu jucarii si nici cu medicamente.

Si stai ca vroiam sa-ti mai spun ceva, apropo de tratamentul cancerului.
Chiar din spital ii dau lui Andrei ceva de sustinere, cu aloe vera, ii dau crema si il spala numai cu chestii cu aloe (de la spital, nimic cumparat) si i-au spus mamei sa-si aduca storcator si sa-i faca sucuri din anume fructe si verdeturi, fara coaja. Si cica e un regim conceput pentru tipul lui de afectiune, daca il avea localizat in alta parte probabil ii dadeau altceva.
Exclus anumite vitamine, numai fibre, anumite enzime, vitamina C si aloe.

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

Mergi la inceput