Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

Dici ..... multa sanatate nepotelului si sa dea DD sa vina cu vesti bune de la viena .... in ultimul timp am auzit numai cazuri de copii foarte mici cu boli foarte grave si ma ingrozesc
Narcisa ..... ii doresc multa sanatate si lui Mihnea, si tie multa putere

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alina cum mai sunt copii tai?

Narcisa sanatate lui Mihu si putere tie si sotului. E greu dar cum spuneai si tu cand vezi cazuri asa grave problema ta ti se pare minora.
Ieri am aflat ca Diana, fetita cu cancer, e inca in spital cu febra, nu reusesc sa scape de febra de cateva zile. Diana nu mananca, e intubata, e slabita si fara energie. Ieri am aflat ca e pe morfina, doza de mentinere. Ma rog sa se intample o minune si sa se faca bine.

Dici, sa dea Dumnezeu ca Andrei sa treaca cu bine peste incercarea asta si sa vina acasa sanatos. Am donat si eu niste bani pe PayPal.
Cand prietena mea a adus in discutie suplimetele naturale si naturiste i s-a spus ca chimo e singura ei salvare si daca e periclitat tratamentul sansele ei scad. Nu s-au facut cercetari legate de efectul tratamentelor naturise in timpul chimo.

Nu cred ca e durere mai mare pe lumea asta decat sa iti vezi copilul suferind si sa nu poti sa il ajuti. Doare tareeeeeeeee...

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Oana, e ingrozitor ce spui...eu sunt cam slaba de inger si cand auzeam de ccopii cu bolli grave, eram scoasa din uz cu zilele...acum m-ai terminat complet...

Sigur au fost facute studii, stiu ca e chiar o firma americana care vinde ceva chestii scumpe ca la balamuc si au si ceva pentru cancer, da fapt pentru stimularea sistemului imunitar si refacerea dupa chimio.
Nu vreau sa ma gandesc la asa ceva...dar eu cred ca as incerca orice

Sorilea, uite aici ceva de citit, poate si de incercat pentru cine vrea...

www.ecolife.ro/articole/sanatate/apa-vie-romaneasca-un-adjuvant-miracol-in-terapia-cancerului.html" target="_blank">apa
www.jovis.ro/Cartea-O-terapie-naturala-eficienta-pentru-tratarea-cancerului-si-a-altor-boli-grave-Max-Gerson-238.htm" target="_blank">dr. max gerson
www.doctorionline.ro/terapia-gerson-terapia-care-poate-trata-cancerul/" target="_blank">max gerson
www.togoreanu.ro/vascul-viscum-album-in-tratamentul-cancerului/" target="_blank">vasc

D e Max asta stiu ca e controversat, dar ce e la noi e testat si aprobat, si mai sunt si altele, numa' nu am avut timp si nervi sa mai caut.

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Multumesc pentru donatii,
nu mi-a mai raspuns la mail acum, dar pe la 5-6 am vorbit si le-au refacut toate analizele, nu le e nici lor clar in momentul asta ce are, dar parca nu ar fi limfom

In momentul asta cea mai rea e nesiguranta

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Buna dimineata!

tatal meu a fost bine, dupa 3 luni de baut suc de grau si spirulina si chlorella, plus o alimentatie preponderent cruda , i-au iesit analizele bine, dupa stadiul 3 de cancer, nu au mai gasit nimic. Insa a reveni la obiceiurile alimentare anterioare si uite ca ieri a primit rezultatul de la urocultura si a iesit nasol si a inceput sa se simta din nou rau, etc. Asteptam acum investigatii din nou.

Dici, aici info despre spirulina si chlorella http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/2010/05/spirulina-si-chlorella-proprietati-doze.html
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/search?q=spirulina
http://bucuriebunastarehrisca.blogspot.com/search?q=chlorella

Despre sucul din iarba de grau: http://www.hippocratesinst.org/benefits-of-wheatgrass

Teoretic, ar trebui ca baietelul sa fie trecut pe o alimentatie cruda, fara vitamine si fara fructe dulci, din cauza ca zaharul hraneste celula canceroasa. I se pot da sucuri verzi, care sunt extrem de gustoase ( de ex, pentru 1 litru de suc verde este nevoie de 1 kg mere grany smith, 1 punguta iarba de grau, 1 legatura de patrunjel, si ceva frunze verzi - spanac, salata, frunze de ridiche - in fiecare zi alt soi de frunza) Frunzele verzi pot fi inlocuite de vlastari de floarea soarelui, sau de mazare, sau de hrisca. Va trebuie si un storcator special pentru frunze si fructe.
Ideea este ca radioterapia si chimioterapia distrug atat celulele canceroase, cat si pe cele sanatoase. Partea cea mai urata la cancerele copiilor este ca evolueaza foarte repede, avand si metabolismul rapid, spre deosebire de batrani:(
Nici nu vreau sa imi inchipui ce este in sufletul parintilor copilului si al vostru. Va doresc multa putere. Multa multa multa!

Mergi la inceput

Daa, Beca, asa e cu oamenii mai in varsta.

Acum vreo 11-12 ani si tatalui meu ii crescuse ditai carcinomul la ficat, sarisera pe el sa-l opereze la Fundeni, ca vezi Doamne mai are numai 3 ani de trait.
Noroc cu dr. de familie care l-a intors din drum si i-a zis sa mai incerce si alte tratamente, combinate cu regim.
In 6 luni se resorbise, dupa 1 an nu mai avea nimic. De fericire a renuntat la toate regimurile. Acum il tine numai cand ii e rau.

Nepotelul a fost operat de urgenta pentru blocaj renal, l-au mutat la alt spital, la AKH.
Cumnatii sunt increzatori, sunt fascinati de sistemul lor, de spitale, de oameni...se minuneaza de diferenta...si sunt hotarati sa faca mare scandal la intoarcere.
10 zile fara niciun tratamentdoar sa "supravegheze vezica' ' si iete ce supraveghere de calitate nici macar atata lucru nu au facut bine!

CAPRA CU 2 IEZI

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

Mergi la inceput

Dici ma gandesc mereu la nepotelul tau. Sa ne mai tii la curent.

Diana e mai bine, a vrut sa se dea jos din pat, dar e inca in spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Dici, sanatate multa si cu siguranta sunt pe maini bune acolo.
Oana, ma bucur ca micuta este mai bine !

Noi ne pregatim pt operatie pe cord deschis ! Reconfigurarea traseului... A aparut o manifestare noua a inimioarei care da semne ca nu mai face fata, prin urmare ne revenim din viroza (din nou racit) si ne pregatim de plecat la Cluj. Eu totusi sper sa obtinem un accept pentru Germania.

Numai bine tuturor.

Mergi la inceput

Of Narcisa, sper sa primiti acordul pentru Germania. Multa sanatate.

Dici mai ai noutati despre Andrei?

Si noi cu tusea, trece 2-3 zile si o luam de la capat. Ma tot gandesc ca poate e cauzata de alergii. Noi asa o tinem de luni bune.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Salutare!
Revin cu vesti dupa un timp in care nu am reusit sa mai d-au un semn de viata! Copii au fost raciti, nici noi nu ne-am simtit prea bine...
Deci multa putere familie vostre! Dragul de el..cat sufera micutul!
Narcisa mare e DD! Sper sa reusiti sa mergeti in Germania!
Oana multa sanatate!
Beca mi-am facut si eu un document cu tot ce ai trimis despre tratarea cancerului. Am sa i le d-au soacrei sub nas, in speranta ca va face ceva- e tare capoasa! Multumesc!

Mergi la inceput