Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Oana am iesit chiar aseara, dar se circula foarte greu, mai ales prin cartier unde nu intra nici o masina sa ia zapada. "Gospodarii" arunca zapada de langa masinile mor exact pe strada, parca ei nu ar trece tot pe acolo! Sa vad cum o fi azi. Aseara se putea circula doar pe urmele lasate de rotile masinilor. Parctic 2 sensuri merg pe aceleasi urme- asta intre blocuri. Se blocheaza intersesctiile una- doua. Se baga unul peste altul-soferii! Nu zic ca derapeaza si stau ca blegii si se uita unii la altii-nu si-ar misca fundurile din masini sa se impinga unii pe altii! De lopeti nu au auzit majoritatea! taximetristii sunt cei mai bagacioasi in trafic. Trebuie sa fii cu ochii in 4 sa nu te "pupe"! asta e atmosfera traficului iesean. Asa era iesi intre 17 si 22! David ii zicea lui taicasau:" tati ai ghija cum megi!"(nu zice "r"-ul)

Mergi la inceput

Buna!
Intre timp la lovit viroza pe al mare. Cu febra, frisoane...tot tacamul!
La multi ani, Tudor de Beca!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La Multi Ani Tudor !!!

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Va multumesc, fetelor!

Dici, daca putem ajuta cu ceva bani pentru copilas, sa ne spui!

Alina, sanatate copiilor!

Oana, este cumplit ce povesteti tu, copil de 1 an si 4 runde de chimio... Au incercat oare si cu ceva alimentar? Sucul din iarba de grau, spirulina si chlorella sunt cunoscute ca facand foarte bine in cazuri de cancer...

Dana, ce faceti voi? Mai este putin si face si Radu 1 anisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Alina sper ca s-a mai imbunatatit traficul si vremea la Iasi. Am vazut niste poze pe FB din Buzaun unde zapada e cat casa. Brrrrrrrr

Sanatate lui David.

Ii urez si aici La Multi Ani lui Tudor, i-am scris si pe FB. Timpul asta zboara ca nebunul, parca mai ieri Ioana era stresata ca i se rupe cezariana si acum Tudor are deja un an.

Ioana,prietena mea ar vrea sa ii faca tratamente naturiste si sa o puna la regim dar i s-a spus sa nu faca nimic in timpul chimoterapiei pentru ca nu se stie cum interactioneaza si nu vor sa strice efectul chimoterapiei. Eu i-am facut reteta pe baza de produse apicole si i-am dat catina adusa din romania. Nu cred ca poate sa ii dea cat timp face chimo. Fetita nici nu mananca prea bine, a trebuit intubata de cateva ori ca nu manca nimic. Se pare ca asta e unul din efectele secundare ale chimo. E tare greu, nici nu stiu cum face fata. Am fost la spital saptamana trecuta si am iesit de acolo cu o durere in piept. Pe mine ma doare sa vad copii bolnavi.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

S-a mai domolit zapada, dar acum iar ninge! Am vb aseara cu mama- ea sta la 60km de noi si zicea ca la tara are facute aleii sa se deplaseze in curte. Zapada depaseste 1 metru. Plus ca ia inghetat cartofii in beci, apa a inceput sa se infiltreze.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

La multi ani Tudor!!

Ioana, sa-mi trimiti si mie ce ai despre suplimentele naturiste in tratamentul cancerului.

Oana, ma mir ca i-ai zis asa ceva...pana si aici se recomanda suplimente pentru a face mai usor suportabila chimioterapia.

Am deschis subiect la sectiunea umanitara...au plecat azi la Viena pentru un consult, macar sa stie ce are

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010

CE AM EU DE OFERIT

Nepotul meu ;

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisica28 spune:

Dici, sunt profund marcata de drama voastra, ma rog si ma gandesc la voi, din pacate financiar suntem daramati.
Ioanaa, tatal tau cum mai este ? Sanatate multa si lui.
Oana, cumplit ce spui tu...

Cand ajung la disperare imi amintesc ca exista copii care sufera mai mult si cazuri disperate, la noi s-au strans muuulte dar au rezolvare, asa ca mai caut in alte unghere putere si ma zbat in continuare !

Intraziere de dezvoltare globala este ultimul diagnostic, am primit tratament nero stimulator, ne revedem cu psihiatra peste 2 sapt. Bine ca nu e adhd !

Alina, sanatate lui David!

Va imbratisez pe toate !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SoriLea spune:

LA MULTI ANI TUDOR, sa cresti mare sanatos is norocos

Beca ma intereseazac si pe mn tratamente naturiste. Te rog, daca ai ceva, ajuta-ma

Sanatate la toata lumea, ca-i mai buna ca toate.

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)

http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png

Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

La Multi Ani Tudor !!!

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput