Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 18
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alynta27/alynta27.jpg)
alynta27 spune:
Buna!
Deci multa sanatate! E o perioada grea pentru toti si stresul si supararea isi spun cuvantul!
Ce bine e ca poate fi tratat la Viena! Numai de bine sa auzim si putere parintilor, fratiorului!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/laurraa/laurraa.jpg)
laurraa spune:
dici, te pup si te imbratisez!
va pup fetele dragi :*:*:*:*
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09) printesa noastra, minune mica si
35+
Octavian
povestea nasterii
laurraa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui narcisica28 Dici, sanatate multa si cu siguranta sunt pe maini bune acolo. Oana, ma bucur ca micuta este mai bine ! Noi ne pregatim pt operatie pe cord deschis ! Reconfigurarea traseului... A aparut o manifestare noua a inimioarei care da semne ca nu mai face fata, prin urmare ne revenim din viroza (din nou racit) si ne pregatim de plecat la Cluj. Eu totusi sper sa obtinem un accept pentru Germania. Numai bine tuturor. Narcisa, mami de printisor Mihnea Stefan 25.05.2009 |
sanatate muuullltttaaa! tinem pumnii sa fie bine
![](pupic.gif)
mami fericita de Maya Teodora (17.05.09)
![](mamica.gif)
![](smiley_pregnant.gif)
![](baietel.gif)
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/oana_MVT/oana_MVT.jpg)
oana_MVT spune:
Dici ma bucur ca Andrei e pe maini bune. Din cate ai scris imi dau seama ca si parintii sunt pa maini bune, pentru ei sustinerea morala e vitala acum cand trebuie sa fie tari si sa isi puna masca zambitoare in fata lui Andrei.
Copii se bucura pentru o jucarie de un $1. Pentru un amarat de stiker Eduard nu zice nici pas la vaccin si ii mai zice si multumesc asistentei dupa ce l-a intepat. El stie ca il primeste si sta cumintel. La dentist stie ca are voie sa isi aleaga ceva dintr-o cutie cu jucarii si nici nu clipeste cat ii curata dintii. Lucrurile astea marunte ii fac pe copii sa accepte mai usor anumite lucruri.
Sper ca suplimentele si vitaminele pe care le primeste Andrei sa il ajute.
Laura cum mai e burtica? Care e DNPul? Ce mai zice Maya?
Narcisica, ati primit aprobarea pentru operatie in Germania? Cum mai e Mihu?
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
![](images/user_woman.png)
narcisica28 spune:
Dici, imi pare bine ca nepotelul tau este tratat intr-un mediu adecvat, singur o sa fie bine.
Da, la Sandica as fi vrut sa ajung ...numai ca operatia noastra se poate face in tara si deci nu avem suport legal sa fim trimisi afara; cardiologul care il urmareste pe Mihnu e omul de incredere al lui Sandica, la el trimite cazurile grave, pe noi ne-a indrumat catre Cj.
Daca raman o altruista accept aceasta cale pentru a nu lua locul altui copil care nu poate fi salvat la noi, daca as fi macar o data egoista si putin mai curajoasa/mai putin obosita/mai puin depresiva m-as zbate sa il duc in Germania, unde scapi de riscul infectiilor intraspitalicesti, de lipsa de aparatura/interes/persoanl/ etc -tot ce caracterizeaza sistemul nostru medical in acest moment.
Am fost bantuita de scenariile cele mai sumbre, o prietena psiholog m-a ajutat sa trec putin peste ele, ma macina in continare zeci de mii de alte ganduri dintre care cel mai apasator : de ce am amanat operatia ? de ce m-am lasat tarata de un sot cu care parca nu mai am nimic in comun intr-un nou credit ipotecar pe 30 de ani facut in vara asta, inante ca sa avem un copil sanatos si in rand cu copilasii de varsta lui?????????????????????????
Oana, multumesc de intrebare ! Mihnu incepe sa isi dea drumul la vorba, suntem lesinati de fericire cand il auzim, in continuare cu tratament pentru nenorocitele de secretii de care nu mai scapam...parea la un moment dat mai bine dupa care m-am virozat eu si cu bunatate i-am dat si lui din nou ceva tuse, o idee de raguseala si fornaiala ziua si noaptea...nici macar programarea pentru operatie nu am putut sa o facem pana nu e sanatos; sa vezi dupa, stres maxim sa ramana sanatos pana la termen... S-a plctisit teribil in casa, de toate jucariile, psihiatra i-a taiat portia de tv zilnica si nu ii convine deloc, ii iese ultima masea cu cateva zile foarte agitate si subfebrile, o perioada grea si neplacuta...
laurraa spune:
oana, dr deja m-a programat pe 25 martie, in functie de cum va fi bebe; Maya este f bine, multumim Lui Dzeu, am reusit s-o inscriem la gradinita dorita-din septembrie- si acum il asteapta nerabdatoare pe bebe; si noi suntem un pic curiosi si un pic speriati de cum va fi in 4, dar cu Dzeu inainte!
narcisica, stii cred ca psihicul are o influenta majora asupra sanatatii corpului si asuprarelatiilor cu cei din jur; stiu ca e greu, dar te rog CAPUL SUS, FRUNTEA INAINTE SI ZAMBETUL PE BUZE caci va fi bine si experientele acestea nu fac decat sa te intareasca si NU sa te doboare
35+
Octavian
povestea nasterii
![](images/user_woman.png)
narcisica28 spune:
La multi ani dragi mamici !
Laura, iti multumesc pentru urari si pentru cuvintele de incurajare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
La multi ani mamicilor, sa fim fericite in fiecare zi!!
Narcisica, mai mergi la prietena aceea...nu e momentul acum sa te macini cu astfel de intrebari, timpul nu il mai dai inapoi.
Ce s-a facut e bun facut, vezi cum puteti rezolva de aici incolo.
Eu ce am rezolvat daca m-am enervat? Am ajuns la spital si nu am mai fost buna de nimic.
De-abia atunci si-a dat seama si soata mea care sunt prioritatile, dar ce folos iarasi...raul a fost facut si nici acum nu m-am desumflat complet
Nu stiu daca v-am spus ce am facut...ca m-au luat si pe mine fibrilatiile cand am realizat ce se intampla in sistemul nostru sanitare, si anume ca noi cotizam ca prostii, dar daca ai o nevoie reala si urgenta esti fiul ploii iar banii tai se cheama ca i-ai aruncat pe apa sambetei...
Cumnata mea a zis ca sunt fitzoasa daca aleg sa recoltez celule stem pentru copiii, dar pe vremea cand credea ca Andrei are limfom imediat m-a intrebat daca i le pot da.
Asa ca am cautat sa inchei asigurari de sanatate pentru copii, dar cu acoperire internationala.
Singura firma pe care am gasit-o a fost Bupa.
Am patit ca si cu ING, tare nepregatiti sunt oamenii astia sa-si vanda produsele...bine...poate incercau sa-mi vanda produsul la pret intreg...
Concret, o asigurare (de baza) pentru copii pana in 15 ani costa ~ 650 euro/an.
Se deconteaza full toate spitalizarile, device-uri pana in anumita suma/device, ambulanta aeriana, transplanturi < 187.500 euro, tratament cancer = full, inclusiv recidive.
Toate astea facute in orice spital din lume - America.
Pentru mine, cu 2 copii, era cam mare suma. Abia cand i-am spus treaba asta...ca e mult totusi, mai ales ca ma intereseaza in mod deosebit pentru chestii grave, ca doar nu ma duc la Viena pentru o apendicita, mi-a prezentat si varianta cu fransiza. Varianta foarte rezonabila de altfel.
Concret: pentru o taxa anuala de 350 euro beneficiez de aceeasi acoperire, mai putin primii 300 euro.
Cum lucreaza: au unitati care lucreaza cu decontare directa cu ei - le arati cardul si ei trimit facturile direct la asigurator, iar daca nu au - platesti tu si trimiti factura la asigurator si te deconteaza in 30 zile.
Nu se fac analize inainte de incheierea asigurarii , asa ca Narcisica...eu zic sa-ti dau oferta lor sa o studiezi, iti dau si telefonul tipei cu care am vorbit...si poate ajungi in Germania cu 300 euro, ce zici?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;
laurraa spune:
buna fetelor!
didi, ce idee supeeerrr! daca nu te deranjeaza da-mi un mesaj cu mai multe detalii despre acest tip de asigurare caci as vrea sa fac si eu.
am avut o experienta urata saptamana asta de am intrat si in depresie;
Mi-a facut Maya o pneumonie "de toata frumusetea" - dr zice ca e pe fond viral, o recidiva - si in spital cand am ajuns nu aveau nici pat; eu cu burta la gura - ramanea sotul oricum- ma apucase disperarea.
Prin "interventii" a dormit sotul intr-o rezerva si de a doua zi e acasa cu branula si o duc doar la tratament.
Un spital foarte aglomerat, murdar si plin de microbi. Avem particular-Arcadia- dar dr noastra e de la spitalul de stat si ma trimisese la o colega a ei ce era de garda......
Numai la spital sa nu ajungi. ESTE CUMPLIT!!!!
Acum eu am racit cobza, am o stare de plans continuu cand o vad pe asta mica asa trista, moale, doarme non stop, numai ganduri negre.....
of doamne.....
Insa i s-a dat prin branula dexametazona 2 ml dimineata si 2 seara, plus acasa aerosoli cu dexa. Mi se pare FOAAARRRTTTEEEE mult si ea in continuare e ca o leguma
36+
Octavian
povestea nasterii
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dicirstea/dicirstea.jpg)
dicirstea spune:
Acum am ajuns si noi de la spital cu Matei....bine...am mai facut catva drumuri prin oras ca nu respectau programul farmaciile nonstop - erau foarte inchise
Laringo-faringita, dar s-a trezit din somn ca nu mai putea respira si tusea pana vomita.
Lauraa, da-mi adresa ta de mail sa-ti trimit ce am eu de la ei.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
Nepotul meu ;
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ;