Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 14
oana_MVT spune:
Dici sper sa nu fie tiroida. Nici eu nu ma simt pre bine. Incep o cura de dezintoxicare poate asta ajuta. Cred mie imi trebuie o aerisire la creier o vacanta in Bahamas sau prin zona pe acolo ( ma multumesc si cu Hawaii)
Cum e in Bucuresti, e chiar asa de rau cum se aude pe aici? E zapada multa, frig?
Parintii mei au ajuns aici pe 31 ianuarie si sunt bucurosi ca au scapat de ger si zapada. Noi am avut 5 zile de primavara, foarte neobisnuit in zona asta, dar de maine incep ploile iar.
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
Asta ma gandesc si eu, ca au am mai fost prin Bucuresti -20 grade, si ma imbracam mai subtire si nici nu tremuram sau nu ma simteam asa obosita.
Ba chair imi aduc aminte ca ma duceam la facultate, si asta era in Baneasa, plecam de acasa la -15 si in Baneasa erau -20 si purtam fuste scurte cu cizme.
Acum am 2 perechi de pantaloni si cateodata imi vine sa iau pantaloni de ski
Ieri am prins o vijelie care a trantit oameni in fata mea, noroc ca il tineam pe Theodor de mana, ca i-au zburat picioarele si a aterizat in fund.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
clodyac spune:
Buna fetele mele dragi ce mai faceti?
Eu am intrat acum inainte de a pleca la munca sa va spun ca am semnat contractul pe perioada nedeterminata mi-am luat de o grija .. am facut inca doua cursuri pentru alte doua activitati si imi place ce fac sper sa fie bine in continuare .
In rest vreau sa ma duc de cand da caldura cu razvan la logoped deja imi dau seama cat de mult e in urma si nu imi place deloc am asa o stare continua de neliniste...
In rest nimic nou doar munca casa munca casa nu am mai facut nimic nou si parca ma plafonez aceleasi lucruri la indigo zi de zi...
Eu va pup pe toate si pe puiuti si sa ne citim cu bine
oana_MVT spune:
Dici, pai eu chiar mi-as pune pantalonii de ski. Aici au fost -5 grade intr-o zi si imi venea sa ies din casa cu patura electrica in spate.
Ai iesit cu copilul pe vijelia aia?
Lui Eduard nu ii place cand ii bate vantaul in fata, are impresia ca nu poate respira si se panicheaza.
Clody felicitari, ma bucur ca ai semnat contractul si ti-ai luat de o grija. Sunt sanse de promovare la firma?
De ce crezi ca Razvan are nevoie de logoped? Nepotelul meu face terapie, il ajuta sa pronunte cuvintele corect. El repeta dupa noi dar sunetele nu ies cum ar trebui. Insa dupa ce invata sa pronunte un cuvant corect nu mai greseste. La terapie se insista pe cate un cuvant pana il pronunta corect apoi trec la altul.
Eu am inceput un de-tox. Am fost la o consultatie one on one. maine ma duc la o ora de educatie. urmeaza o ora de acupunctura dupa care imi iau ceaiurile si suplimentele si ma pun pe dieta. Sper sa ma pot tine de ea.
Eduard e racit iar, tuseste, muceste... tot tacamul. Aproape si-a pierdut vocea. Mama ii da din ora in ora cate ceva, ii face cate 3 feluri de ceai pe zi. Numai dupa fundul lui sta.
Aseara a aruncat in mine cu o masina, m-am suparat pe el, i-am explicat ca ma doare. A venit la mine dupa cateva minute cu o fata trista si mi-a zis "am ghesit, nu mai fac niciodata".
Tare e liniste la noi in stup. Pe unde sunteti?
dicirstea spune:
Fetelor...o mai tineti minte pe cumnata mea, sora soatei mele? ERam insarcinate in acelasi moment si a nascut un baietel cu 5 zile inaintea mea.
Andrei a facut hidrocel la un testicol si a fost operat acum vreo 3 luni la Budimex. Dupa cateva saptamani a inceput sa ii apara o usoara umfatura si sa il doara la urinare sau cand statea in fund, mai tarziu i s-a umflat si un piciorus.
Pe 01.02 au fost la MedLife la ecografie si i-au spus ca are hernie, pe 3 feb s-a dus la un control la Budimex. Acolo la prima vedere i-au spus ca e o tumoare destul de mare, care imbraca vezica urinara, dar totusi sa vina pe data de 6 feb pentru biopsie si RMN pe 8 feb.
Pana la urma pe 6 nu i-a mai facut biopsie, asteptand RMN_ul, ziua urmatoare i s-a facut si biopsia la care asteapta rezultatul.
Imediat dupa recoltare l-a intrebat pe oncolog ce a vazut...i-a raspuns brutal, fara explicatii, ca e un caz grav, o tumoare foarte mare si care afecteaza organele.
A intrebat-o si pe dr. la care fuseera initial si care a asistat la recoltare, ea a fost mai amabila si i-a explicat ca intradevar e mare, dar imbraca vezica si impinge celelalte organe in sus, asta e singurul mod in care le afecteaza. Comprima si vena cava inferioara si de aceea se umfla piciorul.
A mai consolat-o totusi spunandu-i ca e posibl ca tot asa rapid cum s-a format sa se si retraga.
O prietena de-a cumnatei a trimis rmn-ul la clinica Anadolu in Turcia, iar cei de acolo i-au spus ca e limfom Burkitt, care e foarte agresiv si isi dubleaza masa in 36 ore si trebuie intervenit imediat.
Dupa ce am citit despre acest limfom si am vazut rmn-ul l-am recunoscut si eu...nu stiu de ce ai nostri nu au putut vedea
Au mai contactat clinici din Germania si Viena...la fel au zis...trebuie intervenit imediat.
Oare clinicile astea urmaresc doar interese pecuniare?
Ei au luat hotararea sa plece din tara pentru tratament, mi se pare firesc sa nu mai aiba incredere in dr. nostri, o sa incerc sa depun formularul E112, dar dupa cum s-a purtat oncologul de la Budimex, nu cred ca le va semna raportul medical...daca nu reusesc probabil ca voi deschide un subiect la umantiare pentru Andrei.
Luni va aparea in Click, parca, si pe la Antene..
Andrei nu mai are pofta de mancare, de fapt starea lui proasta e data de faptul ca are dureri de bazin (tumora umple fosa iliaca) si nu poate sta in nicio pozitie culcat, nici pe spate, nici pe lateral.
Saracutul de el are o anumita pozitie de stat in brate, cu funduletul un pic iesit in afara, cumnata cadea din picioare de obosita...azi am fost la spital si adormea in timp ce vorbeam....oricat m-ar fi suparat ea pe mine....am uitat imediat...
Haideti sa ne rugam pentru Andrei, e si el o albinuta!
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
SoriLea spune:
Dici ma rog pt nepotelul tau sa fie bn si mi dau seama prin ce treceti cu totii pt ca si noi traim ceva similar din 9 ian. Cumnatului meu (sotul sorei mele) i s-a depistat limfom la glandele salivare (e un diagnostic rar - doar cateva in lume) si nu exista nici tratament fix pt el. Acum se fac testari E in gradul IV Singura noastra speranta e, ca el traieste in DE si ne gandim ca nemti sunt destul de avansati fata de noi (si mai ales din ce-am citit la tn) si speram ca DD sa faca si pt el o minune
Sanatate multa la toate si toti
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Sorina Mamica fericita a ingerasului RAZVAN - IONUT (11 MAI 2009)
http://lb3f.lilypie.com/rxDAp3.png
Lucrul important este acesta...sa fii capabil in orice moment sa sacrifici tot ce ai, pentru ce ai putea sa devii. Charles Dubois
clodyac spune:
Offfff Dici multa multa sanatate e o tragedie sa dea Dumnezeu sa ii ia durerea cat mai repede nu vreau sa comentez despre anumiti doctori de la noi Dumnezeu sa ii ajute sa scape puiul cat mai repede
alynta27 spune:
Deci ce trist... Bietul copil! DD sa aiba grija de el! Multa putere familiei sa-i fie alaturi in boala asta grea!
oana_MVT spune:
Dici, sper din suflet ca nepotelul tau sa primeasca ingrijirea de care are nevoie cat mai repede. Sa le dea Dumnezeu putere parintilor sa treaca peste incercarea asta. Oare medicii nu sunt si ei oameni, nu au si ei copii? Cum pot fi asa de duri cu parintii care trec prin asa incercare? Eu nu pot intelege. Oare faptul ca au vazut multe in cariera lor le impietreste inima? Ar trebui sa fie invers.
Nu stiu daca v-am povestit de fetita unei pritene care are neuroblastoma, stage IV cancer. Mi se rupe inima cand o vad si aud prin ce trece. Si aici medicii si asistentele sunt oameni si fac greseli dar macar incearca sa fie atenti cu copilul si parintii si vorbesc foarte frumos. Fetita are 1 an si in ultimele 3 luni a stat mai mult in spital. A facut deja 4 runde de chimo.
Sorina multa sanatate cumnatului.
oana_MVT spune:
Am citit niste stiri pe net si m-am ingrozit.
La Iasi ninge infernal, Alina voi puteti iesi din casa?
Drumuri inchise, state izolate, copii si batrani bolnavi nu pot ajuge la spitale. In Bucuresti abia se circula. Eu ma gandesc la femeile care trebuie sa nasca si nu pot ajunge la spital.