Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
dicirstea spune:
Hellooo
Citesc si eu dar nu am timp intotdeauna sa si raspund, iar cand am timp...parca e depasit momentul
BEca, am vzut poze cu minunea de machiajimi da mana sa rad, dar asta vara am mers si eu cu amandoi manjiti cu marker permanent peste tot...si era cald al naibii....erau la maneca scurta si se vedea intr-un mare fel, dar am fost prea nervoasa sa ii pozez.
Narcisica pupam baiatul, sigur va fi bine...ai incercat saline prin Bucuresti? Am citit de ceva tratament cu oxigen ..ati incercat?
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
Relusha spune:
Buna dimineata,
va servesc cu o calda si aromata.....
am mai scris zilele trecute un mesaj si l-am trimis bucuroasa ca ma reusit sa scriu, am inchis laptopul si am plecat la bucatarie.... cand am revenit am vazut ca nu era niciunde, cauza....? nu eram logata.....
o i-au de la sfarsit.....
dicirstea, imi amintesc si eu de dorinta ta de a avea 3 copii..... iar despre marker sau alte peripetii "permanente" lasa ca trec ele si invata ei ce si cum.... e si distractiv si enervat, dar partea distractiva le intrece.....
aseara, ne-am prajit alune si ne-am pus sa mancam cu totii in sufragerie (mai putin Dragos), noi desteptii nu ne-am gandit sa punem cojile in ceva separat si curatam si luam din tava si mancam, mancam si la un moment dat stranuta Bogdi si imprastie cateva coji, ei lui Radu i s-a parut amuzanta faza si incepe sa sufle cu putere si mult peste tava cu alune...iti dai seama plina sufrageria de coji si el radea cu gura pana la urechi si era bucuros tare, asa ca acuma dimineata am bagat aspiratorul in functiune....eu sunt fericita ca Radu s-a distrat.... si o sa mai fie, mai ales ca vine din urma partenerul de joaca...o sa aibe cu cine se indemna sa faca nazbatii.....
BebeBeca, acelasi lucru si pentru oja ta!!!! o sa caut sa vad ce si cum cu humusul ala.... bafta in noul proiect....
DanaMi, asa kg nici nu pot sa visez, d-apai sa ajung la ele....eu tintesc sa ajung la 65....acuma am 75 kg....., multumim frumos de complimente....nu m-a stresez, atata timp cat ii sunt analizele ok si e vioi, bine ca mananca fructe..... Doamne ce temperatura, bine ca sunteti bine....bafta in gasirea unei gradinite pentru Bubu, waw ce "atentii"
strunfita, sa fie cu noroc interviul....ce dor imi e sa schiez si eu, dar aici ioc zapada.....
clodyac, zic si eu ca si BebeBeca, o sa-si dea el drumul la vorba si o sa-ti fie dor de vremurile "tacute", multi sa nu ramana urme la arcada....
oana, bine ai venit in club... doar ca noi nu suntem cu o asa mare vechime..... noi preferam rosu, iar la alte hainute inventam povesti si asa il convingem sa le poarte, el ce nu vrea sa poarte, imediat zice "le dam la bebe!", eu obisnuiesc sa le zic "teroricea mare" si "teroricea mica" si cum face cate o nazbatie cum vine si raporteaza...."teroricea mare a cazut...., a manncat...etc"
alynta, frumoasa povestea Mariei, sa va traiasca si sa fie sanatosi cu totii....
narcisica, felicitari ca ai alaptat atat de mult, multa sanatate si putere sa treceti cu bine peste interventiile necesare lui Mihnea. sa ne tii la curent cand o sa fie sa "spiralam" pentru voi....multa sanatate....
revin.....
Relusha spune:
ma mai lasa Dragos sa scriu, doarme la mine in brate....
asa as vrea sa mai stiu de fetele de aici, de albinute si de burticute....
laurraa, ely si parca si flobaby ele parca erau insarcinate, cum sunteti? ce va fac comorile?
carla, cum e cu 3 fete cucuiete.....?
si restul mamicilor? mada77 (Ianis cum e? unde sunteti in tara sau tot in Cehia?), philip (tot in Portugalia? N si P cum sunt?), maria_bunica (cum a fost intalnirea cu bunicii?), cosminica (Elisa tot la Brasov?), coraly(flacaii tai cum sunt?), otiliap(tot cu scoala?), serialbastre(Cezara cum e?), ertina (Athina cum e?), miruta (Antonia cum e?), ganesha (pe unde sunteti?), alexsimatei(voi, in tara sau tot plecati?) si restul mamicilor de albinute....treceti la raport!!!!
gata, s-a trezit si teroricea mic.....
DanaMi spune:
neata , hai ca va astept cu calda
Ioana , tare Sara, mercuri am prins-o si eu pe Bia cum isi facea unghiile norocul meu a fost ca s-a inchis in baie si isi dadea cu un lac amar special pt copiii care-si rod unghiile si ea le roade la greu. inca suntem in asteptari pt ca trebuie sa mai dea cosmin testul IELTS inca odata pe 10 martie, la primul a luat nota mica iar acum face meditatii, sper sa ia cel putin 5 , fratele tau a primit raspuns?
Dici cred ca erau tare haiosi asa mazgaliti pe strada
Relusha ma bucur sa mai citesc de voi
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
dicirstea spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Relusha aseara, ne-am prajit alune si ne-am pus sa mancam cu totii in sufragerie (mai putin Dragos), noi desteptii nu ne-am gandit sa punem cojile in ceva separat si curatam si luam din tava si mancam, mancam si la un moment dat stranuta Bogdi si imprastie cateva coji, ei lui Radu i s-a parut amuzanta faza si incepe sa sufle cu putere si mult peste tava cu alune...iti dai seama plina sufrageria de coji si el radea cu gura pana la urechi si era bucuros tare, asa ca acuma dimineata am bagat aspiratorul in functiune....eu sunt fericita ca Radu s-a distrat.... si o sa mai fie, mai ales ca vine din urma partenerul de joaca...o sa aibe cu cine se indemna sa faca nazbatii..... oana, bine ai venit in club... doar ca noi nu suntem cu o asa mare vechime..... noi preferam rosu, iar la alte hainute inventam povesti si asa il convingem sa le poarte, el ce nu vrea sa poarte, imediat zice "le dam la bebe!", eu obisnuiesc sa le zic "teroricea mare" si "teroricea mica" si cum face cate o nazbatie cum vine si raporteaza...."teroricea mare a cazut...., a manncat...etc" |
cred ca era tare frumos cu coji de alune zburand....cam cum era la mine acasa, cand ma bateam cu perne cu fratele meu pana am rupt pernele, ba o data am reusit sa rasturnam si acvariul...acum, ca sunt mama, parca nu ma mai amuza asa de tare
Mai stiti ca si eu eram stresata cu Theodor ca nu verbalizeaza...intradevar nu se mai opreste, dar nici nu prea intelegi ce spune si se enerveaza si el ca nu il intelegem, abia ma abtin sa nu ma duc cu el la logoped...
CAPRA CU 2 IEZI
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
DanaMi spune:
Dici, bv lui Teo , ced ca in 2-3 luni o sa incepi sa intelegi cel putin la noi asa s-a intamplat pt baiatul vorbaret
Nu stiu daca v-am spus ca Bia mi-a varsat acum vre-o 2 luni cred , o sticluta cu albastru de metil in pat iar saptamana trecuta una cu mercurocrom si in pat si pe parchet si pe ea, a pus putin si in cantarul lui bebe , probabil nu-i placea culoarea alba , nu vreti sa stiti cum arata camera lui Raducu
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
narcisica28 spune:
Waw, ce liniste e aici...Zapada v-a taiat net'ul sau frigul cheful ?
Multumesc pt sustinere dragelor, ca de obicei !
IOANA, la Gr A., la sefa de sectie orl Toader probabil ca o sa mergem pentru operatie, foloseste o metoda cu sangerare minima, lumea pare multumita...sper sa intram si noi in aceasta categorie dupa.
DICI, din cate am citit, ozon se foloseste pt a trata alte tipuri de polipi, nu cei nazali, iar salina ne-am facut acasa cu aparatul salin care e singurul care il mai ajuta sa doarma relativ bine...Multam de sfaturi.
DANA, bafta la demersuri !
RELUSHA, esti o dulce si familia ta de asemenea !
In sfarsit am si eu cu ce ma lauda, tero' al meu a invatat semnele grafice corespunzatoare literelor, de pronuntat nu vrea sa le pronunte decat foarte rar si doar ce vrea el : pe "q", il pasioneaza x, w, y, astea mai "exotice"; cred a gresit continentul cand a aterizat la mine in burtica . Realizarea s-a facut in fix o luna de cand a primit laptop 3+ pe care il adora, isi schimba singur activitatile si butoneaza minute in sir, compune melodii, ascuta ce a compus, campion este "prins literele" : se plimba o litera din dreapta in stanga ecranului si el tasteaza foarte constiincios ce vede
Joi avem o programare la psihiatru (ce straniu suna), n-am mai facut nicio investigatie pe partea de dezvoltare de mai bine de juma' de an din lipsa de finante si a picat la fix o recomandare a unei prietene, un centru sustinut de Salvati Copii Romania (pt care intamplator viram cei 2% din impozit de cativa ani), au si logoped si psiholog. Sper sa ne lumineze daca e ceva in neregula. Sa ne tineti pumnii sa fie bine !
DanaMi spune:
Narcisa multumim, iti tinem pumnii sa dea DD sa fie bine, te asteptam cu vesti
Pe aici nu mai intra nimeni?
BIANCA MARIA 28.04.2009
RADU ANDREI 05.03.2011
oana_MVT spune:
Narcisica felicitari lui tero pentru ca stie literele. Sora mea are Ipad si e bataie intre Dominic si Eduard pe el. Mi-s asa dragi cum fac puzzeluri si joaca jocul cu fructe (nu stiu cum se cheama). Amadoi stiu sa il deschida si sa isi puna ce joc vor.
Mutla sanatate lui Mihu, sa treaca peste toate cu bine.
Dici, mi-am amintit si eu de bataile cu perne pe care le incingeam cu fratele meu, de pantofii cu toc (Guban)pe care i-am stricat... Am crezut ca ma omoara mama care tocmai isi cumparase niste pantofi Guban pentru o nunta si dadu-se o caruta pe bani pe ei. eu i-am incaltat prin casa si le-am rupt tocul. Lista poate continua: haine de-ale mamei taiate, zgariat mobila, spart geamuri, bataii cu fratele la ordinea zilei. Noi (eu si fratele) am reusit sa ii spargem capul surorii mai mici (indirect). AM legat-o la ochi (avea vreo 3 ani) si ea incerca sa ne prinda, s-a impiedicat si a dat cu capul de calorifer.
Ioana da-ne si noua reteta de hummus. Eu am incercat o data si nu mi-a iesit bun. In schimb am facut pireu de hrisca (raw) si mi-a placut.
Mai am putin si plec acasa, abia astept, am atatea de facut.
Maine mergem la party, vor fi 18 copii majoritatea de 2-3 ani.
sa aveti un weekend fain
Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)
dicirstea spune:
Chiar ca am inghetat pe toate planurile
Ma simt atat de obositaculmea, dorm de trei ori mai mult ca pana acum si tot nu am energie.
O sa ma programez la un consult pentru tiroida, ca m-am si umflat ca o purcica, nici cu ochelarii astia nu mai vad bine...imbatranesc, CE MAI TURA-VURA.
Copiii ma terminsa si ei, nu stiu cum poate fi cu 3 dar pe mine ma secatuiesc si 2.
CAPRA CU 2 IEZI
CE AM EU DE OFERIT