Bine ai venit LEXY !! Mai-Iunie 2009 (113)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alynta27 spune:

Narcisa veti depasi perioada- vad ca s-au adunat cateva.... Cum a suportat interventia, intarcarea?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

In primul rand sper ca ati inceput anul cu dreptul si ca o veti tine tot asa.

Bine ati revenit Roxi si Relusha. Ma bucur sa va citesc.

Relusha, wow mezinul deja are 1 an, ce repede mai trece timpul.

Ioana sanatate multa lui Tudor. Am vazut pozele pe FB, e asa dragalas cu buzele umflate sorry nu m-am putut abtine sa nu zambesc. De i-ai dat algocalmin?

Narcisica, multa putere si nu iti pierde speranta ca va aparea soarele si la tine. Operatia de polipi e usoara. Noi l-am operat pe Tudor la 5 ani si regret ca nu am facut-o mai repede. Dupa operatie a dormit mai bine si mai linistit, a respirat pe nas, a mancat si si s-a dezvoltat mai bine. Daca Eduard da semene ca are polipi il duc direct la chirug.

Alina tu esti o super-mama Mi-a placut povestea nasterii Mariei. Sa va traiasca printesa si sa va bucure.

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_MVT spune:

Acu sa va povestesc de Eduard.

E o mare "figura", noi ii zicem in toate felurile: biscuite, matz, maimuta iar el ne corecteaza cateodata "eu sunt Eduad".

Acum vorbeste mai mult in engleza. Stie o multime de cantecele de la camin. Nu ii tace gurita toata ziua. Il imita pe Tudor aproape in tot ce face, uneori repeta ce spune el. Inainte de Craciun mereu spunea "vleau Mario Kart" ca il auzise pe Tudor dar habar nu avea ce e ala.

E un copil vesel si easy going cu unele exceptii cand se incapataneaza si nu face ce trebe nici sa il pici cu ceara. Intr-o noapte m-am rugat de el 2 ore sa ii dau Tylenol ca avea febra. Ii spuneam ca ii va fi mai bine daca ia siropelul si el imi zice "eu vleau sa fiu lau asa" adica el vroia sa ii fie rau. Am incercat sa ii dau siropul fortat si a vomat.

Acum cateva zile am facut curat in dulapul lui si am dat pantaloni si bluze care desi ii vin nu le imbraca sub nici o forma. Am incercat sa il imbrac fortat de cateva ori si a plans de s-a invinetit. Acu tre sa il iau la cumparaturi sa isi aleaga el ce vrea sa poarte Voi ati mai intalnit asa ceva?

Oana mama lui Tudor (24/07/02) si a lui Eduard (02/05/09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clodyac spune:

Buna fetele

Asa ce ma bucur cand va mai citesc tare imi e dor de voi... noi ne-am spart capul mai precis arcada si a fost nevoie de ate asa de impiedicat ce e nu am vazut bine ca nu a fost mai grav

In rest tot nu vb nu vrea sa repete dupa noi si pace stiu ca stie pt ca are momente cand vrea dar rar ...ii spun sa zica o li ta si face ooooo liiiii nuuuuuuuu

In rest cu aceleasi probleme dar vreau sanatate ca restul tb sa se rezolve

Va pup si va imbratisez pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Narcisa, neaparat sa gasiti iun medic bun, care sa taie bine vegetatiile acelea. Altfel, se refac.

Oana, acelasi lucru il face si Sara. Ne corecteaza cand ii spunem in toate felurile, inclusiv cand i se spune ca este simpatica sau dragalasa. Nu! Eu sunt Iaia. Ce za ci, spor la cumparaturi, sa luati copilului ce-i place
Lui Tudor i-am dat novocalmin pentru ca nu ii ceda febra (40) la paracetamol. Dupa 2 ore de paracetamol, era la acelasi nivel. Si, fiind 4 dimineata, mi-a fost cel mai la indemana. Supozitorul era pt copii.

Roxi, ma bucur ca sunteti mai bine!!!

Alynta, o minunatie de familie aveti voi!

Clody, ve veni vremea cand nu ii va mai tacea gura. Si, poate uneori, o sa duci lipsa zilelor mai "tacute".

Sara este la mine in brate acum, cu nelipsitul deget in gura si, cu mana libera, ma mangaie pe mine. Nu doarme decat cu mami, daca dispare mmi din peisaj este jale mare. Este extrem de curioasa, la toate exista un "de ce", inclusiv cand spune ca ii este foame. Zilele ne trec foarte repede. Acum e dimineata, acu' e sseara din nou. Tudor nu doaarme cum trebuie si am restante mari la somn, de unde si o usoara nervozitate. Abia astept sa creasca. Si sa-i treaca si febra asta o data, ca m-a zapacit. ACum avea 39,6.

Mergi la inceput

Salutare!
Multumesc de aprecieri!
Beca sanatate micutului!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns strunfita spune:

Hello, hello!

La multi ani in Noul An!

Nici eu n-am mai scris de o suta de ani, destul de mult stres la job si n-am avut timp deloc de forumizat. Acum vad ca-s mai relaxata ... oricum sunt in cautare de job nou, de 9 ani si jumatate sunt in compania asta si am zis ca ar fi cazul sa fac o schimbare. Am fost si la un interviu saptamana trecuta, tare-s curioasa daca m-or lua ...
In rest toate bune, Bogdan cu scoala, Andreea cu gradinita. Cam raciti am fost toamna asta, copiii in special, sper ca ne-o fi mai bine de acum incolo. De Craciun si revelion am stat acasa, tare bine a fost. Dupa revelion am fost o saptamana la ski, m-am mai perfectionat, sunt tare mandra de mine :)

Va pup! si sper sa mai scriu in curand!

IOANA, multa sanatate lui Tudor!

Mergi la inceput

Strunfita succes cu serviciu! Trebuie sa gasesti ceva mai bun, doar ai ceva experienta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaMi spune:

hello

Dici, pai poate maine -poimaine ne dai vestea cea mare ca vine si bebe 3
Ioana , nasol cu algocalminul, am stat si eu o saptamana cu Raducu in spital, in noiembrie a avut pneumonie tot asa cu febra mare 40/4 ajunsesem sa zic mersi cand ajungea pe la 39/8. tare frumosi copiii si Tudor ce repede a luat-o la picior
Strunfita, bafta la interviu si poate iese asa cum iti doresti tu
Roxi ce bine ca ai cu cine s-o lasi pe Ruxi si ai ajutor de nadejde in Sebi
Relusha, ai baieti mari si frumosi, nu te stresa cu Radu daca te consoleaza sa stii ca Bia are 12kg dar nu imi fac pb atata timp cat analizele ii ies bine si ea arata bine. Am splabit si eu in vara pana la 53kg dar de cand a venit frigul si iesim mai putin +sarbatorile am ajuns iarasi la 60 si tot zic ca ma pun iarasi pe cura dar trebuie sa-mi dau un sut in fund
Narcisa, multa sanatate lui Mihnea si tu incearca sa fii tare si sa gandesti ca totul va fi bine. pai daca nu te plangi aici atunci unde s-o faci?
Alina

Eus unt in cautare de gradinita pt Bubu, momentan nu am gasit nimic doar am aflat ca e 300 euro "atentia" pt inscriere, nu stiu ce vom face...

BIANCA MARIA 28.04.2009

RADU ANDREI 05.03.2011

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bebe Beca spune:

Carmina, succes cu jobul!

Dana, cu plecarea nu ati mai rezolvat nimic? Atentiile astea ne omoara, pe noi. Peste tot cate o atentie...

Mie mi-a tras-o aseara domnisorica. A desfacut oja mea rosie si si-a machiat ochii, fatza, etc. Bonus a fost patul meu...

Mie mi-e somn. Azi am facut prima oara hummus, a fost delicios. va recomand! Reteta super simpla, foarte hranitor! eu am dat pe google si am facut-o pe cea de care am dat prima oara.

Mergi la inceput