fiv dr dragos albu 47

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

anna, cine ti-a zis ca nasterea la medlife e 120 de milioane, e 70 milioane silver cu camera dubla...mai poti obtine si o reducere de 1000 de ron prin casa de asigurari (ca am tot bantuit formul asta si am aflat chestia asta).

Daca tii fetele o saptamana chit ca stai in casa cu cracii in sus, nasti la ml cu albu si scapi de toata tarasenia.

Acu na, vb si cu un medic de la stat, de oriunde ar fi el numai cu recomandare sa fie pentru backup...in cazul in care capritele vor sa iasa mai devreme.

Oricum, nu prea e dupa doctorul asta al tau, daca tu vrei sa stai acolo, cu forta nu te poate da afara...insa inteleg ca a devenit dificila colaborarea intre voi ceea ce nu e tocmai situatia ideala in astfel de momente.

Ai grija.

te pup

33+ cu

Mergi la inceput

alli, ma bucur mult pentru rezultatul tau...multa bafta in continuare si ai grija de tine! :)

33+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

alilumi ,cat ma bucur pt tine...............sa fie intr-un ceas bun si sa stea acolo 9 luni,doamne ajuta sa fie bine......frumos cadou ti-au daruit Sfintii Mihail si Gavril,un beta pozitiv......felicitari.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

felictari din tot sufletul alilumi.

eu am nascut la Filantropia la recomandarea lui Albu cu dr. Safta. nu am luat rezerva dar am stat in salon doar cu o singura fata si a fost super. aveam baia noastra care era mai curata decat a mea de acasa. atat doar ca bebelul nu sta cu tine in salon, dar il poti lua ziua la tine. am stat 3 zile si am facut ceza.

ali
cumintica, lichide atentie la constipare si 9 luni fericite iti doresc.

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

maruscha eu am gemeni si asta inseamna costuri suplimentare
- la silver e camera single 7800 + 30% pt gemeni suu cam dubla 7000+30%
- la gold e single 9200 + 30% si double 11000+30%
am auzit ca cele silver sunt rezervare chiar si cu o luna innainte; deci cam treb sa iau in calcul gold deci 9200+30% e cam 1200 + mai apar ceva ceva analize si ajung la 1500 poate
iar dc stai cu bebe la resuscitare, ca se pare ca te primesc si intre 33-35s, se ajunge la fact de 30.000 si evita si ei ca cica a cam iesit cu scandal

nu-mik vine sa-l sun pe Albu la ora asta si nu stiu nici dc sa o sun pe Cisleag asa fara sa stie cine sunt
si ce le zic, adica eu le-as zice adevarul, dar s-ar putea sa-i deranjeze

34+ cu

Mergi la inceput

anna, scuze nu mi-am dat seama ca se poate calcula diferit ptr gemeni...my bad :)

Zici ca se fac rezervarile cu o luna inainte pentru silver...atunci tre' sa ma grabesc :)

Revenind la tine, daca nu-i suni in seara asta, suna-i maine de acolo pana sa pleci. Eu am incredere in dr Albu, sigur nu te lasa cu fundu-n balta, vezi numai cum pui problema ... ca in orice casta si medicii se apara intre ei.

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

Citat:
citat din mesajul lui alilumi

Beta hcg ziua 13: 45.04
acum astept "instructiuni"... desigur ca nu ma pot bucura inca... nu imi vine sa cred...
sper sa ramana acolo, sa nu se opreasca din evolutie...
si, desigur, mai sper ca toate fetele care lupta sa fie rasplatite cat mai curand !!!

si va multumesc tuturor, din adancul inimii! Si... si...

Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!

Felicitari pt beta pozitiv
Sa ai parte de o sarcina usoara si un bebe sau bebei cumintei
Si eu am avut beta 40,24in ziua 10 de la et iar ziua 12 a fost 106 si a iesit o strumfita de fetitza cu ochii negri ...

Ana,sa ai o nastere usoara
Anastasia
la toate fetele

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

Ali felicitari!!!
Multa sanatate! Sarcina usoara!Pup burtica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

alilumi nu pot sa zic decat YUPIIII !!!! Ma chinui de o ora sa intru pe forum, totul sa misca in reluare, dar a meritat efortul.
anna nu mai sunt in tema si la cum mi se misca scula, nu am nici o sansa sa caut acum, dar la Medlife au avut si niste promotii pt nasteri, parca mai au si acum, nu mai stiu sigur daca la ei am vazut pe pereti ceva cu plata in rate ?!? poate sa verifice cineva ?
Ufff, macar sa stea capritele cuminti pana se lamureste situatia. eu l-as suna pe Albu la prima ora si i-as cere sfatul ... cat mai diplomatic.
El le-a pus acolo, el sa le gaseasca moasa !
Nasti puiule, mai misca si tu din degetel din cand in cand sa vad ca esti bine.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Alilumio,bravo ptr.B-hcg.Succes la echo!

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008 cu dr.Moisa Anca,FIV 1 nereusit la Budapesta oct. 2008 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc, FIV 2 nereusit la Budapesta iulie 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,ET nereusit la Budapesta oct. 2009 la Kaali Institute cu dr.Krizsa Ferenc,FIV 3 nereusit iulie 2010 la Giulesti cu prof.Marinescu Bogdan iulie,FIV 4 nereusit octombrie 2011 la MedLife cu dr.Albu Dragos)
Mutatia 675 4G heterozigota si mutatia 844G heterozigota(ambele descoperite in februarie 2011 la MedLife),sotul cu teratozoospermie(descoperita la MedLife in februarie 2011)

Mergi la inceput