fiv dr dragos albu 47

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Alilumi - felicitari pt reusita. sa ai un bebe inimos si o sarcina de 9 luni usoara
Anna, Anastasia, Corry, Maruscha - va pupacesc si sa aveti grija de voi.

Pentru fetele care sunteti in focuri, va doresc beta pozitiv

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8+
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne si ne ajuta

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tudoralexa13 spune:

alli te felicit din tot sufletul. meriti din plin reusita asta.
iti doresc o sarcina usoara si la termen.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor, ma scuzati dc va cicalesc; si daca vi s-a parut ca va cer voua solutii si sa luati hotararea in locul meu (asa-mi zicea cineva)
nu va suparati pe mine, dar eu nu sunt ca unele dintre voi asa panicoase, eu sunt mai puternica si foarte independenta si daca eu cred ca e mai bine pt mine altfel, voi face altfel

o sa va zic ceva ce o sa va supere tare pe multe, dar am sa zic: si eu mi-am dorit copii f mult si am facut tratamente si altele ca doar stiti, dar fara suparare toata lumea zice sa fie ele bine, nimeni nu zice sa fiu si eu bine atat fizic (ca sunt atata de mare ca nu mai pot respira nici in pat, nici un fund; ma dau jos dip patul asta cu masarda de parac sunt un gandac cazut pe spate care da din toate labele) si mai ales psihic, o depresie acum + una dupa nastere nu cred ca le ajuta nici pe fete si nici pe mine, asa ca mai bine schimb medicul; si mentionez faptul ca eu cred cu tarie ca gemenii nascuti la 35s sunt foarte bine; iar feelingul meu e ca vor mai sta o saptamana macar mai ales dc stau linistita si nu ma cert cu doctroul in fiecare zi si plang de nervi

eu am cerut doar un sfat in ideea unde sa ma duc; ce doctor mai flexibil cunoasteti.

am pe cineva care vorbeste acum la Municipal si am sa vad
daca nu il sun pe Albu, numai ca nu mi s-a parut normal sa-l sun pe Albu aseara la ora 8 cand nu mai avea program, nu vreau sa deranjez omul pt orice nimic, mai pot sta 1 zi aici; daca nu rezolv la Municipal il sun si pe Albu, dar dupa pranz sa termine omul monitorizari si ce mai are de facut

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

felicitari ali pt sarcina, ca nici nu am apucat cu nebunia mea

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

aliiiii

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_ivan spune:

anna ai mare dreptate nu prea se mai gandeste nimeni la tine ca mama, mai putin dr, care trebuie sa ia in considerare sanatatea ta, dar eu cred cu tarie in instinctul matern asa ca go for it, fa ce te face sa te simti mai bine

lui Tiberiu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Anna, eu ti-am spus si mai inainte... ai incredere in instinctele tale si evident ca nu trebuie sa uiti de tine. Ai perfecta dreptate cu depresia... trebuie sa fii foarte bine la mansarda ca sa poti face fata mai incolo dupa nastere, ca stiu fete cu unul care erau la pamant si nu au avut probleme inainte. Eu sunt alaturi de tine in decizia pe care o vei lua. Si eu cred ca deja din ce povesteai sapt trecuta, in locul tau eram deja plecata de acolo. Si mult noroc sa gasesti un dr. ok, si capritele sa fie santoase !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

ali, acum cu Dumnezeu inainte, pana la final. Ce a fost usor a trecut, acum incep cele 2 saptamani foarte grele in care vei trece de la extaz la agonie cu fiecare semn prezent sau lipsa semnelor care te omoara. Rabdare si curaj sa treci peste aceste saptamani.

Astazi va invit la o prajiturica, implinesc o frumoasa varsta(n-am mai spus de multi ani lucrul asta). Astazi am plans ca in fiecare an cand imbatranesc, dar... nu din acelasi motiv ci ptr ca l-am vazut pe bb care se juca in burtica l'u mami de zor. Exact ce-i spuneam si lui ali, grijile inca n-au trecut, inca-mi fac tot felul de ganduri. Am fost la un ecograf nu foarte performant, dar a fost ieftin , iar ceea ce-mi doream era sa vad ca bb misca. Cand m-a vazut asa speriata, doctora a fost foarte draguta, a zis ca bb se uita la mine si-mi face cu manuta. Nu va pot exprima sentimentele care m-au incercat. Cati ani am plans de ziua asta ca-s tot fara bb,.... imi vine sa pup pe toata lumea, dar mai bine va pup pe voi toate, care mi-ati fost alaturi la necaz si bucurie, care ati reusit sau care veti trai cat mai curand aceste sentimente

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

Doamne, Doamne, va multumesc si nu imi vine sa cred... inca...

Va doresc tuturor cel putin valoarea rezultatului meu beta! Sa de Domnul sa auzim numai de reusite, si chiar daca nu din prima, si nici din a doua... nu conteaza dintr-a cata, ci conteaza atingerea visului! Va multumesc ca existati, si sunt sigura ca fara sprijinul vostru, nu as fi facut fata onroabil situatiei...

Cred ca as fi norocoasa daca as putea sa spun peste 9 luni ca am reusit dintr-a doua incercare FIV sa imi tin in brate odorul.
Ieri, in timp ce asteptam rezultatul beta, chiar mi-am amenitat sotul ca nu, eu nu pot sa renunt, chiar daca am spus ca aceasta va fi ultima incercare... deja ma "inscrisesem" mental pe listutza de ianuarie cu ari si qiao, si nu numai.

Acum sunt mai bine psihic. Fizic, simt usoare intepaturi in burtica si in continuare mici pete maronii... Dimineata e mai ciudat cu un fel de scurgere ca un mucus... cu tot felul de firisoare inchise la culoare prin el... Ma tin cu strictete de tratament si sa vedem ce va fi...

Ma gandesc la un beta de control pe vineri, pana cel de saptamana viitoare, de marti... sau de niste teste de sarcina. Nu vreau sa ma credeti nebuna (sau poate sunt...), dar parca a fost un vis beta de ieri si acum caut sa ma conving ca este realitate... Imi este teama sa nu pierd comoara din burtica... Vreau sa ma asigur ca este acolo... Pacaliciul mamei... La valoarea asta cred ca este un bebe, nu-i asa?!

Uite, ca tot ma intreba honeys de simptome... i le-am descris si fizic si psihic...

Iertare ca m-am lungit ca o zi de post... Ma rog pentru noi toate sa fim sanatoase si sa avem parte de ce ne dorim!

Si pentru doamnele care azi sufera din cauza unui rezultat negativ, nu le pot spune decat ca pierderea unei batalii nu este echivalentul pierderii razboiului. Dupa primul meu beta negativ, am plans am urlat, am cautat vinovati, ba chiar am fost pe cale sa renunt... Dar, intr-un final, m-am ridicat de jos si am luat-o de la capat.

Va pup si va imbratisez pe fiecare in parte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maruscha80 spune:

la multi ani, tinuta :)

anna, pe mine nu ma mai surpinde ca deja am trecut pe locul 2...propria mea mama...ma intreaba cum ma simt...si eu ii spun adevarul...ca-s greoaie, ca abia pot sufla, ca nu dorm noaptea...la care ea..."pai e normal" si a sunat de parca nu ar trebui sa spun asta.

Pai de ce m-a mai intrebat atunci? :)...adica se presupune ca trebuie sa te simti rau si sa taci sa pretinzi ca e totul ok. Fireste, sunt bucuroasa cand il simt cum misca, chit ca dribleza cu ficatul meu... insa ultimul trimestrul, in special ultima luna nu e prea vesela...si eu am 1...cu 2 cred ca situatia se complica foarte mult.

Oricum,..noi fivoasele, avem sarcina nu de 9 luni ci de 1 an cel putin ... nu e usor .... atatea emotii, sperante, durere, disconfort...doamne ajuta ca bebeii sa fie cumintei sa nu fie de aia urlaciosi de se misca lustrele

Multa bafta sa gasesti doctorul si solutia cea mai buna pentru tine. Stiu ca esti independenta si voluntara si asta te face sa fii simpatizata pe acest forum :) ... insa nu e usor ceea ce ti se intampla, sa nu ai control asupra ceea ce urmeaza. De aia tin pumnii sa fie totul ok!!

34+ cu

Mergi la inceput