fiv dr dragos albu 47

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

LA MULTI ANI, TINUTA! Mamica draga ce esti tu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Multumesc felele,
ali, mai fa un beta sa te convingi, dar incearca sa te opresti apoi.
Eu in primavara, cand am avut nefericitul eveniment, am facut cred ca 5 beta, ( de la 37 la aproape 6000). O inebunisem pe aristica ca e bine, ca nu-i bine, c-a crescut cu 60%, cu 80%, ei... si... ce-am rezolvat(mult stres). Tot voia celui de Sus s-a facut. Daca n-a fost sa fie ,.. n-a fost. Doamne si cat m-am rugat zilele alea....
Ali, incearca sa nu visezi inca mult, sa fii realista, sa te bucuri si sa accepti voia lui Doamne Doamne. Ca tot drumul asta greu, noi facem ceea ce tine de noi, dar Doamne Doamne decide mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

HAAAAA LA MULTI ANI!!!

ali nush ce are grizonatul cu beta asta la 7 zile. inainte de un fiv de-al meu l-am intrebat de ce se tot repeta beta asta la 36-48 ore, ca oricum ne facem griji si fara sa ne gandim la valoarea beta: daca, creste, cu cat creste, e suficient, e prea mult??? Iar raspunsul a venit sec: pentru ca se urmareste o pierdere a sarcinii. Deci, dac-ai asa, de ce nu zice oricarei gravidute sa repe beta la 2 zile? Ca macar sti una si buna: il rpeti, il vezi c-a scazut, te rogi si te panichezi. dar de cele mai multe ori il vezi cum creste. Si atunci te bucuri, scapi de stres si poti sa vorbesti cu pacala al tau fara alte griji. deci fa beta ala maine, vezi daca s-a dus beta peste 70 si poti sa sarbatoresti...cu multa apa plata

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lumimar spune:

La multi ani Tinuta
Si tie Aristicapt ieri,cu scuzele de rigoare pt intarziere
Si pt toate fetele cu numele de Mihaela si Gabriela

Mamica fericita de printesa MARIA IRINUCA(20.06.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Tinuta, La multi si senini anisori!
Maruscha, ai dreptate cu ce ai scris in ultima postare, cand sarcina vine dupa proceduri de Fiv, inseminari,etc.... "sarcina" se prelungeste la 1 an, ca popa...
Qiao, nu am vrut sa mai povestesc nimic de cele intamplate in ultimele 2 saptamani, sa nu para ca fac mare caz de situatia mea actuala sau ca ma plang. De asta n-am mai scris.
Cand voi fi ok cu totul si o sa am si niste confirmari pozitive din partea doctorilor la care trebuie sa merg in perioada asta, o sa si scriu. Pana atunci, prefer sa ma abtin.
Tot ce ma intereseaza acum si e mai important pt mine, ca stateam si eu si doctorii in mare tensiune, e ca sunt copiii bine amandoi si ca iau in greutate chiar dc eu am in continuare problemele de coagulare, hemoragii si restul... Te sun si vb.
Lumimar, Angelica, Pestic, Cami, va multumesc si

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

La multi ani, Tinuta !! Felicitari pentru comoara care da din manute pe care o ai in burtica !!!
Ali, ne rugam sa fie totul bine!

Anastasia, multa sanatate iti doresc, si eu banuiam ca problemele cu sangele tot stau pe capul tau, dar ce conteaza e sa ai grija de tine si de bb !

--------------

MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns angelica28 spune:

ALI ,FELICITARI PT BETA,SA IA 8 LUNI USOARE DE ACUM IN COLO!
TINUTA ,LA MULTI ANI ,SANATOSI ,FERICITI ,SI GINDESTE-TE CA LA ANUL PE TIMPUL ASTA TE VA AJUTA MOGILDEATA TA SA STINGI LUMINARILE DIN TORT!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.

"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

, angelica la asta nu m-am gandit, dar acum ca mi-ai spus... mi-au dat lacrimile si abia astept sa mai treaca un an.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pestic spune:

La multi ani Tinuta!!!
Anastasia te pup mult si ma pt tine si puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Arabella34 spune:

La multi ani Tinuta!Angi are dreptate:)
Anna
fetele!:)
Arabella,35 ani,urmeaza FET

Mergi la inceput