fiv dr dragos albu 47

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

ok ari, tinuta, , maine dimineata Beta din nou......

toate doamnele si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Qiao, scz ca te intreb - tu ai reusit sa scapi de Klebsiella? E dificil tratamentul? Si mi-e mi-a iesit in urocultura si urmeaza sa imi prescrie antibiotic. Multam.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

ella,unde ai dus proba pentru urocultura???

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

tinuta La multi ani ! pt anul asta iti urez sa ajungi cu bine le capatul celor 9 luni.
ella eu am avut doar in urina, am luat antibiotic 10 zile si la 10 zile dupa ce am terminat antibioticul am refacut analiza care de data asta a iesit negativa. acum mai astept vreo 2 saptamani si o sa o refac in alta parte.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

la multi ani Tinuta!

multumesc fetelor care m-au sustinut si inteles,
multumesc si celor "panicoase" care si-au facut griji pt mine; dar fiecare are firea si instinctele lui, si ia deciziile si evident suporta consecintele faptelor sale
imi cer scuze dc v-ati suparat pt "panicoase", nu asta a fost intentia; ma puteti face si voi pe mine "inconstienta" sau altfel si nu am sa ma supar

maruscha, cred ca ai uitat ghilimelele la "simpatizata pe acest forum"

oricum va multumesc si sper ca nu v-am suparat prea tare, eu va pup pe toate si va urez nastere usoara celor cu bebei si reusite celorlalte

azi sunt acasa, in sfarsit dorm si eu in patul meu confortabil si maine merg la municipal, unde mai mult ca sigur ma va interna, dar macar nu ma va mai stresa asa tare; pana la urma tot treb sa nasc, sper sincer sa nu mai dureze mai mult de o saptamana

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ella2010 spune:

Qiao, merci pt raspuns. Multa sanatate, nici sa nu mai apara!
Samira, nu am facut-o la Medlife, stiu discutia care a fost pe tema asta. Desi am facut niste investigatii in toamna trecuta la ei...

Mergi la inceput

am inteles

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maripet spune:

Fetele, ajutati-ma!
Tocmai mi-am luat rezultatul la secretia vaginala si la culturile de col si mi-a iesit candida. Cred ca am facut-o de la atatea medicamente. Ce se da pentru asta, antibiotic? oare influenteaza cu ceva ca sunt in plin tratament pentru a face transfer cu embrioni congelati?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Mergi la inceput

maripet,iei Canestengyn-ovule si in 3 zile ar trebui sa treaca.
si sotul trebuie sa faca tratament cu unguent.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anastasia_7 spune:

Citat:
citat din mesajul lui maripet

Fetele, ajutati-ma!
Tocmai mi-am luat rezultatul la secretia vaginala si la culturile de col si mi-a iesit candida. Cred ca am facut-o de la atatea medicamente. Ce se da pentru asta, antibiotic? oare influenteaza cu ceva ca sunt in plin tratament pentru a face transfer cu embrioni congelati?

Trompe obturate complet, 6 HSG-uri, o sarcina naturala oprita in evolutie, laparoscopie, sotul OATS severa. Un fiv iunie 2011 nereusit
Urmeaza FET1

Buna, Mariped! Nu are de ce sa iti dea, mama, antibiotic, poate doar antimicotic...

Eu ultimele dati cand mi-a iesit candida pe sarcina am facut la dublu tratamentul pe care il urmase si Anna cand era la inceputul sarcinii, Canesten Gyn-terapia cu 3 ovule si dupa 10 zile de la terminarea tratamentului mi-am refacut analizele si au iesit ok.
Dar am mai facut si dupa aceea, la vreo luna distanta, e si normal ca avem ph-ul modificat de la atatea ovule cu utrogestan si de aceea poate facem, plus modificarile din organism.
Dr Albu a fost de acord cu varianta asta.

„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca

21+ cu 2

Mergi la inceput