fiv dr dragos albu 47
Raspunsuri - Pagina 13
valy27 spune:
buna fetelor.cred ca sunt offtopic.va citesc din urma,traiesc alturi de voi sentimente de bucurie,dar si de deznadejde,am de invatat multe de la voi,este un forum de un real sprijin si ajutor.
acum intrebarea-intrebatoare:am o cunostina din braila,careia medicul i-a recomandat 30 fiole de pregnyl. stiind aceasta problema-aveti vreo sugestie s-o ajutam????
eu sunt in ziua 4 cu 3 fiole de MENOPUR.VOI IN CATE FIOLE DE SOLVENT DILUATI?UNA SAU DOUA?
DEJA AM VANATAI PE BURTICA SI SUNT DE ABIA LA INCEPUTUL INTEPATURILOR....
alilumi spune:
buna dimineata, dragele mele doamne!
de la Beta de alaltaieri (ziua 13): 45.04, azi (ziua 15) am: 116.78.
acum cat de cat m-am linistit. va multumesc si va pup... si va tin la curent!
valy, cum adica 30 de fiole de pregnyl???... adica, sa nu fie vreo greseala... in loc 3...
si poti sa diluezi 3 prafuri la o fiola de solvent, dar sun-o pe dna Lucia sau trimite-i mesaj, ca iti va raspunde sigur. mai bine sa stii de la ea personal, sa fii sigura pe ce faci.
QiaoBing spune:
valy 30 de pregnyl ???? sigur de pregnyl e vorba ? pt ce le face ? eu stiu ca pregnyl mi s-a dat cu 36 de ore inainte de IA pt spargerea foliculilor si am avut doar 2 fiole (10.000 UI)
care e de fapt intrebarea ? in ce sens sa o ajutam ? ca eu am sarit in sus numai de la nr
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
alilumi,cat ma bucur....sa fie bine in continuare,asta iti doresc....daca ai stii ca reusita ta imi da curaj,nu m-ai crede...eu sunt in a 7 zi de ET si nu mai simt absolut nimic.....deja incep sa cad, dar cand iti citesc postarile,mai prind o gura de curaj....offf...
QiaoBing spune:
miruna nu e obligatoriu sa ai simptome. stiu 2 cazuri care pana in luna a 3-a habar nu avut ca sunt insarcinate. abia atunci li s-a parut ca parca nu le venise camd e multisor si au facut teste.
ali
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
alilumi spune:
miruna, rezista acolo, mamica closca! ma bucur ca sunt si eu de folos cuiva, cumva... cu toate postarile mele nebunesti...
nu cred ca trebuie neaparat sa simti ceva fizic... trebuie sa crezi, desi e dificil, trebuie sa incerci sa te menajezi... curaj si... inainte!
qiao,
QiaoBing spune:
anna cum esti ? ai ajuns la Municipal ? eu de la birou vad spitalul, sa imi faci cu mana de la geam
injectii cu dexametazona ti-au facut ?
ti-am dat un mail, nu mai ai activ PM
miruna1980 spune:
alilumi QiaoBing multumesc...sunt constienta ca fiecare organism raspunde diferit la FIV,dar cu toate astea tot continui sa compar simptomele voastre cu ale mele...trb sa ma agat de ceva.....aaa,nu stiu daca cineva dintre voi s-a confruntat cu durere de sani pe tot parcursul stimularii,inclusiv dupa ET....eu,la atingere,am dureri cum nu am avut niciodata...si sunt fff mariti,de cand cu FIV.........ce-o mai fi insemnand si asta?de la atatia hormoni?....
Ralu_mv spune:
Bravo Aliiii !!! Pacaliciul mamei creste !!
Miruna, nici eu nu simt nimic, desi cu 4 zile in urma ta, si da, Ali, reusita ta ne incurajeaza !
aaa si uitasem... Tinuta, in spiritul a ceea ce ai facut tu, am mers si eu la medlife si am repetat analiza de anticorpi antisperm., si evident ca negativ, val 19 [0;60]... deci... pe cine mai credem ... ca synevo zicea altceva acum un an...
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
aristica spune:
aliiiii ce valoare frmuoasaaaa! bravooo, da-i mail lui Albu. S-ar putea sa-ti spuna sa nu mai repeti peste 4 zile, ca deja valoarea e incredibil de frumoasa. te duci direct la eco, vezi inimioara lui Pacala si-ti pui semnatura de graviduta
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"