fiv dr dragos albu 47

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ralu_mv spune:

Aaa si Miruna, dureri de sani am avut si eu la fiv in timpul stimularii si dupa, si umflati, etc... deci cred ca e doar de la hormonii din stimulare momentan...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miruna1980 spune:

ralu mai ai putintel pana la beta.....doamne ajuta sa se ia norocul de la alli........

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bccami spune:

Felicitari Ali
Va asteptam si pe celelalte fete cu beta mare - Miruna,Ralu,...

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
8+
Doamne, Isuse Hristoase, milueste-ne si ne ajuta

Mutatiile PAI-I 675 4G si 844G Heterozigote

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

miruna,
eu am avut sanii sensibili si chiar durerosi la atingere pe toata durata stimularii si vreo cateva zile dupa ET la ambele fivuri. este de la tratament. acum de exemplu eu nu ii simt sensibili deloc, doar un pic, un pic mai "umflati" (o idee)... dar dimineata cand ma trezesc... sunt atat de "odihniti", ca par ca si inainte de fiv.

ralu, si sa se ia si la tine, si la toate doamnele care sunt in focuri cate un beta grasunel!!!

ari,
nu ma deranjeaza sa repet beta chiar deloc. ba mai mult, cred ca ar fi bine pentru moralul meu, pana la eco... asa, ca sa fie confirmare dupa confirmare. sunt mai linistita sa repet saptamana viitoare... nush de ce... de fapt cred ca stiu: nu imi va veni sa cred pana nu voi auzi o inimioara ... dupa 9 ani de asteptare... ioi!!!

cami,

pentru toate doamnele!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna_a spune:

buna fetelor
am ajuns la Municipal la Dumitru, un nene pe la 50+ ani calm si cald, nu asa autoritar ca celalalt
evident ca m-a internat si el ca asta e protocolul dc e colul deschis, dar
- aici patul e mult mai comod
- suntem numai 3 in camera
- nu e caldura aia de acolo de ma sufocam
- acum stau in pat, semi-lungita cu o perna mere sub cap si laptopul pe picioare, a venit doctorul si m-a vazut,l-am intrebat dc e ok asa si a zis ca e f bine
- a zis ca pot sa merg linistita la baie, sa ma mai ridic un pic, nu ca ala numai la 180 grade si cu plosca (oricum asta nu am facut)
- evident ca si el ar vrea sa stau pana al 37 sapr; dar eu sper sa mai astea si ele asa sa zic 10 zile si sa iasa
- mi-au luat iar analize si de sange si secretii, desi le am facute de la polizu
- si astept sa-mi faca o eco sa vedem cat mai au fetele
- oricum persoana care m-a adus a zis sa stau 2-3 zile si mai vedem, poate ma mai lasa un pic si pe acasa; nu-mi fac iluzii, dar oricum e mai bine aici
- am facut si eco 2300 +/- 400 si 1750 +/- 350; colul scurtat apropae sters adica nu mai e, dar nu e deschis, asta la eco nu la degete ca acolo
mi-a zis ca probabil mai rezist o sapt si mai vedem sapt viit

felicitari inca o data Ali

34+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alilumi spune:

anna, multumesc!
ma bucur in sfarsit ca te simti mai confortabil (pe cat se poate in conditiile date...)! iti doresc sa va fie bine la toate trei!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

am uitat sa va zic, a scapat si sotul de enterococc
a refacut si spermograma, a zis ca daca tot presteaza, sa le faca pe toate. eu i-am spus sa nu o repete ca e prea repede si imi era ca il deprima iar. din fericire, s-a simtit o imbunatatire: 96 mil (de la 87 parca) si 13% forme normale (de la 9%). asa ca a ramas inca la terato, dar a scapat macar de "severa".

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

QiaoBing...iuhuuu...felicitari,sa se indrepte toate neregulile.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

miruna multumesc.
la asa valori sa vezi cu ce sarcina naturala vin eu luna viitoare si iar il fentez pe Albu chiar cand trebuie sa incep schema

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

QiaoBing, asa sa fie,precum graiesti.....Doamne ajuta

Mergi la inceput