fiv dr dragos albu 47
Raspunsuri - Pagina 15
QiaoBing spune:
miruna visez si eu cu ochii deschisi. peste 3 saptamani implinesc 42 de ani, probabilitatea sa am o sarcina chiar si cu FIV e atat de mica ca abia de o vezi cu ochiul liber ![]()
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
miruna1980 spune:
QiaoBing, te bat.....ai vazut bine cate d-ne de etatea ta au ramas gravidute.....eu sunt sigura ca prin FIV vei reusi....o sa vegheze Dumnezeu asupra voastra si o sa se prinda embrionasul mult visat....oricum,ai castigat admiratia si respectul meu pt tot efortul depus.
QiaoBing spune:
miruna daca nu as face haz de necaz as pleca cu sorcova ... si inca nu e sezonul ![]()
oricum, sunt deschisa la toate variantele
si daca mai prind o naturala ... ohooo, dau bairam si sunteti cu toate invitate !!! anul trecut pe 16 noiembrie faceam eco de confirmare a sarcinii. anul asta tot pe 16 aveam programat ET. intr-un fel ma bucur ca am amanat schema, vreau sa rup lantul asta de coincidente. nu sunt superstitioasa, dar prea incepuse sa devina un tipar chestia asta cu coincidentele.
anul trecut am ramas insarcinata cu 1 zi inainte de ziua de nastere a tatalui, am facut beta cu 1 zi inainte de ziua de nastere a matusii (fix acum 1 an !!!), eco de confirmare cu 1 zi dupa data mortii tatalui, eco in care am aflat ca sarcina s-a oprit a fost cu 1 zi inainte de ziua mea.
IA trebuia sa fie cu 1-2 zile inainte de ziua sotului, dar s-a devansat cu 3-4 zile si a picat fix de ziua mortii bunicului.
la 3 zile dupa eco de confirmare cumnata facea ET, cu 1 zi inainte de chiuretajul meu avea rezultatul la beta pozitiv. histeroscopia trebuia sa o fac in ziua cand nastea cumnata, dar ea a nascut pana la urma cu 1 zi mai tarziu.
acum Vaduva imi programase schema FIV cu ET iar la o zi dupa data mortii tatalui, cand anul trecut faceam eco de confirmare, beta ar fi trebuit sa il fac cam in ziua cand anul trecut faceam eco si aflam ca s-a oprit sarcina, cu 1 zi inainte de ziua mea ... si tot asa 
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
angelica28 spune:
QUIAO IAU SI EU UN MATUROI SI TE ALERG DE NU TE VEZI.............SE POATE SI LA VIRSTA TA ,STAI LINISTITA ...........EU UNA AM AJUNS LA CONCLUZIA ,CA VIRSTA ,PROBLEMELE DE SANATATE PE CARE LE ARE FIECARE CONSTA IN 50% DIN REUSITA ,50% ESTE DACA VREA DUMNEZEU ........... .......,DAR TREBUIE SA SE INDURE SI DE NOI ,CA PREA MULT NE DORIM.PUP!

Mutatia677-in stare homozigota
Mutatia844g -in stare heterozigota
2 INSEMINARI ,A TREIA IN CURS ,O SARCINA OBTINUTA NATURAL IN IUNIE 2010,OPRITA DIN EVOLUTIE LA 13 SAPTAMINI
Tratament actual inainte de sarcina:femibion1 1/zi,acid folic1/zi ;magmeB61/zi;vit E3/zi;cetebe1/zi,
Inseminare reusita in iunie 2011 dar pierduta la 8 saptamini.
"In momentul in care un copil s-a nascut, s-a nascut si mama.Ea nu a existat inainte.Femeia existase , dar nu si mama. O mama este ceva absolut nou.”
Rajneesh
QiaoBing spune:
angelica
nu ma prinzi ca acum fac sport si am facut o conditie fizicaaaaa
nu mai zic de febra musculara (prin rotatie) pe la niste muschi de care uitasem ca ii am ![]()
samira33 spune:
qiao,acu' ma bag la somn...da cand ma trezesc ma duc dupa Merionale.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
maruscha80 spune:
anna, ma bucur ca ti-e mai bine acum si ca ai scapat de despoticul ala de doctor :)
asta pare mai pe gustul tau, mai relaxat si flexibil...
una dintre fetele tale pare a fi destul de mare, ramane sa o prinda si cealalta din urma si cred ca are timp...oricum daca acum ai colul apropae sters cred ca e o chestiune de zile pana nasti...am deja si eu emotii pentru tine.
eu ma simt bine, nu am mai avut contractii, am reusit chiar sa merg iar 3,5 km pe jos in stilul "ratza" si astept controlul de marti...sper sa fie totul ok.
va pup pe toate si bafta celor in asteptari de beta, de batai de inimioara samd 
34+ cu 
miruna1980 spune:
QiaoBing,ptiuuu...prin cate ai mai trecut,cu atat mai mult meriti admiratia noastra..........muuulta bafta sa fie cu noroc de data asta......acum,ca sa mai dezamortesc situatia,important e ca ai ramas....deci,se poate....bafta muulta,suntem alaturi d tine!

QiaoBing spune:
samira saru' mana ! vise placute.
la ce vreme e la noi asa as trage si eu un pui de somn
dar chiar daca azi e ziua cand nu am sport, ma duc la nenea care imi infige acele in burta, deci tot tarziu ajung acasa si pana atunci se plictiseste Mos Ene se pleaca.