fiv dr dragos albu 47
Raspunsuri - Pagina 8
anna_a spune:
buuun, deci nu se mai poate, maine ma externez pe semnatura
stateam si eu in pat sprijinita pe perne si cu laptopul pe picioare si a venit dr si vezi doamne ce mi-a spus el, si ca nu ne intelegem si tot asa, ca sa-mi gasesc alt medic dc nu inteleg
si evident ca handicapata nu sunt deci numai la 180grade nu pot sta si nu putem colabora; deci maine plec la cerere
acum intrebarea e, la cine ma duc maine dim
1. sa-l sun pe Albu sa-i explic si sa ma trimita la Cisleag la Filantropia
2. sa vb cu niste prieteni si sa merg la Municipal
3. sau la urma urmei as putea merge la Euroclinic, Regina Maria sau Medlife, dar la ML e cam 130 mil nasterea, cam multicel si in plus dc vin pana inchei 35s, am inteles ca factura de resuscitare/incubator chestii poate ajunge si 300 mil care e cam mult
cum dau eu de Corry sa vb cu ea despre Cisleag? sa-i dau un mesaj privat, dar nu stiu dc o sa-l vada asa repede
34+ cu
alilumi spune:
Beta hcg ziua 13: 45.04
acum astept "instructiuni"... desigur ca nu ma pot bucura inca... nu imi vine sa cred...
sper sa ramana acolo, sa nu se opreasca din evolutie...
si, desigur, mai sper ca toate fetele care lupta sa fie rasplatite cat mai curand !!!
si va multumesc tuturor, din adancul inimii! Si... si...
Vino, puiul mamii!.../ Nani, nani, puiul mamii,/ Sa fii oaches si frumos,/ Ca un soare luminos,/ Sa te bata vanturile,/ Sa te ninga iernile,/ Sa te faci mare, voinic,/ Sa iesi noaptea la colind,/ Fara par, fara nimic,/ Fara pusca si pistoale,/ Numai cu mainile goale,/ Fetele sa te-ndrageasca,/ Flori in calea ta sa creasca./ ... Vin, mama!
Ralu_mv spune:
Bravo Ali !!! A venit Pacala al tau si va si ramane cu tine !!! Multa sanatate va doresc la amandoi !! Ai grija de tine. Pana la urma ai vb cu Albu ? Ca treb sa stie si el si de testul +++ si de simptomele tale.
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
Anastasia_7 spune:
Angelica, mi s-a rupt sufletul cand am aflat dimineata, stii asta... Eu te vreau puternica, insa, plangi acum si apoi sa te ridici si sa reincepi lupta. La Albu cu FIV in varf de bat, macar sa incerci si asa, cum spuneai tu...in astfel de momente nu prea iti gasesti cuvintele..
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
alilumi spune:
ralu,
multumesc si ceea ce iti doresc este lesne de inteles!
normal ca am vorbit cu dr, ca doar mi-a dat si tratament in continuare, iar peste o saptamana repetam beta...
da, da, pacaliciul mamei!!! numai sa ramana cu mine, sa nu se "dezintegreze in absolut"...
of, of, nu mai scapi de emotii si griji... nici cu beta! greul de-acum incepe... desi mai ieri nu as fi crezut...
pentru toate fetele care lupta, sa isi tina in brate odoarele, ca tare greu este drumul pana acolo!
Anastasia_7 spune:
Alilumi, si sa ai o sarcina usoara, senina, sa fii si tu si bebeul sau bebeii sanatosi si voiosi! Uite ca ai venit cu o veste minunata,cu lipici
„Iubirea lui Dumnezeu fata de cel mai mare pacatos este mai mare decat iubirea celui mai mare sfant fata de Dumnezeu. Dumnezeu nu ne cere minuni. Pe acelea le face El.”
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
Ralu_mv spune:
Foarte bine ca ai vorbit cu Albu, trebuie sa fie bine pana la capat, cu ajutor de la tine, de la doctori si de la cel de sus; cat despre griji, crede-ma ca in acest moment as prefera ca intr-o saptamana sa am si eu un beta ca al tau (sau mai mic) si apoi sa imi fac griji ca nebuna asteptand momentul eco, la care si daca ar fi de rau, as fi totusi fericita ca macar s-a prins !!! Deci se poate ! Poate suna aiurea ce spun, dar sper din tot sufletul sa vad un beta pozitiv, ca apoi nu mai conteaza, stiu macar ca s-a putut implanta, si supararea nu ar mai fi atat de mare. Oricum dupa sarcina pierduta m-am pregatit pentru orice, si mai ales pentru eventualitatea in care se mai intampla o data ... dar cum timp de 3 ani de atunci nu am mai vazut beta mai mare de 1-2 si fara explicatii solide ...ma rog pentru un beta pozitiv, si macar atat, daca nu va fi sa fie mai mult !
--------------
MTHFR C677T homozigot, FXIII V34L heterozigot, o sarcina obt. natural in 2008, soe 7 sapt..,
anticorpi antisperm. x 2 , 2 ia, 1 fiv nereusite
Anastasia_7 spune:
Anna, te intrebam in celalalt capitol tocmai de chestia asta, daca ai de gand sa renunti la doctorul acesta, la care ai fost acum, in spital. Acum, uite ca s-a produs instant ruptura...
Daca te pot ajuta cu nr d-nei dr Chisleag, sa stii ca eu sunt la dumneaei pt nastere. Eu am procedat cum stiti...initial am fost la Giulesti, la 14 saptamani, am plecat cu o criza de plans de nervi de acolo, ca mi s-a spus in fata ca m-am trezit cam tarziu sa ajung la "EL", avand in vedere ca "EL" nu e un orisicine si a strambat din nas cand a vazut dosarul cu FIV-ul facut la dr Albu, la Medlife....asta e alta poveste....
In fine si apoi am revenit la primul plan, pe care ar fi trebuit sa il pun din prima in aplicare, dar am zis totusi sa incerc si altfel...Primul plan era sa merg direct la dr Albu si sa ii explic lui ce vreau si sa imi recomande el pe cineva in care are si el incredere si pot colabora unul cu altul pe parcurs....e tampita faza sa ai 2 doctori si sa iti fie frica, sa i; ascunzi unul de altul din cauza orgoliilor lor profesionale si multumesc lui Dumnezeu, de problema asta am fost ferita. Cei 2 doctori colaboreaza si comunica f bine.
Asa ca, tot esti pe ultima suta de metri, sfatul meu e sa vorbesti cu Albu, mergi la Medlife si ti-o va recomanda pe dr Chisleag mai mult ca sigur. Numai sa te grabesti, sa nu spuna ca e prea tarziu... Nu vreau sa mai aud de un alt caz ca cel al lui Rammy,sa alergi prin Bucuresti prin spitale dupa doctori, ca mi se furnica pielea...
Si varianta cu nasterea la privat e buna, dar trebuie sa iti asumi din start costurile ulterioare. La acest capitol, Albu a fost f intelegator si mi-a confirmat ca nu e diferenta intre nasterea la Filantropia si cea de la privat, daca ne luam rezerva, bineinteles. Adica au sectia pt bebei f moderna, iar conditiile in rezerve cica sunt f bune. Acum, nu stiu cum o fi acolo, ca nu am ajuns pana acum la Filantropia, la dr Chisleag merg tot la Medlife, marti si joi are program.
Corry poate da mai multe detalii, ca a fost proaspat acolo, dar ne va povesti cand are timp sa intre, cu bebelusii in jurul ei
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2
Anastasia_7 spune:
Anna, ti-am trimis pe mail nr dr, ca nu am gasit pm-ul la tine.
Parintele Arsenie Boca
21+ cu 2