Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 6
adrianaBuc spune:
noi suntem cu zuzi doar la somn. Inca nu incerc sa i-o scot, poate dupa ce terminam cu dintisorii.
Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori si 4 maselute
26+ cu
rodyka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui btz_ovi Si noi cu suzi,daca s-ar putea toata ziua. Suzi e iubita caci sta cu ea zilnic iar tita e amanta caci apeleaza la ea numai la nevoie La cresa cica educatoarele il dezvata,sper sa si reuseasca cu el. ALICE simplu:nu o dai la bebe si poate Mara va uita de ea.Doar mai sunt delfinasi fara suzi.ISA stiu ca e unul din ei. |
asa e , intr-o vreme as fi vrut s-o invat cu suzi dar apoi am zis: pentru ce? ca doarme bine singura, mai avea tzitzi de alinare, dinti au iesit putini (tot 6 inca) si destul de tarziu (dupa 8 luni), asa ca... a fost excelent fara! nici noaptea nu se trezea s-o caute, de asta cred eu ca a si dormit destul de devreme noaptea de la cap la coada. pe Maria cam pe la 2 ani abia am dezvatat-o (asa adormea, cu suzeta si o perinita preferata, o tot purtam din Ro in Spania si invers!!). intr-o zi am uitat-o la mama si plecasem la bunica, la 100 km , in disperare de cauza i-am spus ca a papat-o Dingo (cainele noastru care era rau tare), m-a crezut ca a vazut ca ala tot ce prindea rupea
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
rodyka spune:
no bun, nu stiu cum m-am logat eu automat azi-noapte pe userul comun si am scris un mesaj lung tare de raspuns la ce am citit in insomnia mea din capitolul trecut!! si am uitat sa-l trimit pana mai devreme, dar apoi am vazut ca l-am trimis de pe alt user si l-am sters! asa ca nu mai stiu ce-am scris, nici nu-l mai pot recupera sa-l retrimit
is rau dusa cu pluta, mai bine fug la cateva cumparaturi pentru maine si mai la noapte sigur va povestesc (chiar daca singura, cititi voi maine )
inainte de asta, sa va zic una: am facut iar ieri painica aia alba si pufoasa (care, in paranteza spus, e un fel de cozonac super gustos!), a fost gata in jumate de ora de mancat, intre 4 persoane si 3 copii. azi am decis sa-i fac umplutura de urda cu marar mult, sa vad ce iese. asa ca musai sa merg sa iau urda, sper sa mai si gasesc pe undeva la ora asta
c-apoi mai incolo va povestesc cum am tras toata ziua de pantaloni la lucru, ca picau de pe mine
Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)
puiutz_mic spune:
Nici mie nu mi-a primit suzeta Raducu, in schimb e mare fan suptul degetului
Problema e ca si in timpul mesei face asta! Aproape dupa fiecare lingurita! Este chiar exasperant, zi de zi la fel! Uneori si la biberon mai face asa, isi suge degetul cateva secunde si apoi ia iarasi biberonul!
Poate pare amuzant, dar eu marturisesc ca sunt plina de nervi cand vad ca una-doua isi baga degetul la supt in timpul mesei! In seara asta chiar m-am enervat rau de tot! Daca nu-l las sa-si suga degetul plange cu disperare!
Offf...nu stiu ce sa fac. Am incercat sa-i dau altceva in mana - o alta lingurita, alt obiect, pana la urma il lasa si isi suge iar degetul! Este ca un drog pentru el.
Sa nu-mi spuneti ca e de la dinti...cat timp nu mananca isi suge degetul foarte rar, mai mult cand il ia somnul.
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ludmila_p85 spune:
Fetele...!!!
Unde ati disparut toate??? chefuiti??
Noi se pare ca o sa chefuim la noapte,ca deja s-o trezit vlad din somn plingind foarte tare! chiar nu mai stiu ce-l deranjeaza in ultima saptamina,dormea foarte bine. Dinti nici vorba sa iasa,nimik umflat!
ludmila_p85 spune:
Si eu cunosc copii care isi sug degetul,dar din motiv ca nu au primit sin de la mama si nici suzi nu am!!!
Puiutz,eu zic ca e un reflex,cu timpul va disparea.Noaptea isi suge degetul prin somn?
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui baby78 La multi ani, Vlad (anca_vlad)! Iuliana mami fericita de minune Tudor |
LA MULTI ANI SANATOSI SI FRUMOSI VLADUT!
MAMI, CE MAI FACETI VOI?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui baby78 Mai...sunt copii si copii...Tudor a refuzat la 7 luni suzeta. Eu am tot incercat sa i-o dau macar noaptea dar nu a mai vrut-o sub nici o forma. Ba mai mult cand vede copii cu suzete se duce glont si le-o scoate din gura si o da pe jos.... Iuliana mami fericita de minune Tudor |
filip mereu mi-a refuzat-o...acum chiar i-as da, pt gingii, mai ales noaptea, dar nu vrea nicicum...
Filip mereu mi-a ref
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
eladea2005 spune:
citat din mesajul lui ludmila_p85 Si eu cunosc copii care isi sug degetul,dar din motiv ca nu au primit sin de la mama si nici suzi nu am!!! Puiutz,eu zic ca e un reflex,cu timpul va disparea.Noaptea isi suge degetul prin somn? Ludmila,mamica lui Vladut |
si Filip de ce-si suge degetelul?
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
BLOG DE PICI...
Alice_Elena spune:
Cat a mancat de la san nici mara nu vroia suzeta dar dup-aia a fost alinarea ei. Si inca este. Cand se loveste sau o doare ceva cel mai repede se potoleste cu suzi.
Sincera sa fiu prefer sa suga suzeta decat degetul. Am vazut copii cu dintii strambi rau din cauza ca si-au supt degetul. Acum eu sper asa: pe la un an jumate sa o scap pe mara de ea, iar pt frasu sa am mai mult lapte sa nu fie nevoie sa am suzete prin casa
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+