Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Victo, ei, cum fu?

paula?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Crissy, nu v-am uitat, dar Bea macar e mai inalta, mi se pare mie. Si ea s-a nascut prematur, deci mai are inca de recuperat, cred. Am citit ca dupa varsta de 2 ani recupereaza prematurii.

Al meu o fi semanand cu mine. Eu am 1.60, dar tati are 1.78...Nu stiu ce sa mai cred. Important e sa fie sanatos.

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

eu nu ma stresez de dimensiuni.
sebastian a crescut 32 de cm,deci,daca ar fi avut 52 de cm la nastere la termen,acum ar fi avut 84,deci lungan de-a dreptul.
dar noi crestem de la 42 de cm.
daca a vrut el sa vina la 31 de sapt si sa fie leu,in loc de balanta!?
nu cred ca am scapat nici acum de sentimentul de culpabilitate.oare am fost de vina?oare altcineva facea mai mult decat am facut eu?
am tot intrebat dr si m-a asigurat ca am facut totul,dar sa stiti,ca sentimentul ca daca o alta mama il anstea,nu ar fi fost prematur,nu cred ca imi va disparea vreodata.
la fel reactionez la prima bubuta.
sunt defecta.

abia astept sa ajung si sa il pup tot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

Mai fetelor dar pe mara nu o mai alaptez de la 3 luni. Nu asta e problema. Acum le vede ca pe obiecte de joaca

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

ioi, scuze...cred ca m-am zapacit eu... apoi lasa fata sa se joace, nu-i bai... pana mai paote si are monopol...ca apoi...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Histamina. nu te mai invinovati. sunt atatia prematuri nascuti de mame perfect sanatoase!

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui michelle1981

Ieri am pretrecut frumos, am primit flori, am stat cu prietenii la povesti, au apreciat bucatele

eladea - ror-ul nu il faceti? Nici noi nu l-am facut inca.
Osanitul eu i-l dau cand plange, 4-8 bilute, nu stiu de cate ori pe zi, aprox. 2-4 ori sa zic, cam asa. Ii mai dau si cand e maraita, seara

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

michelle, mersi de info...

am facut si ROR-ul, desi nu prea am vrut, stiti parerea mea despre vaccinuri...drita totusi m-a convins, mi-a dat niste explicatii si am hotarat ca daca i-am facut lui Eric, sa-i facem si la pici..mai ales ca mi-e frica de ce paote aduce Eric de la gradi si imparte cu noi... oricum, vaccinuri suplimentare nu fac nici la unul...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Nina, eu apar doar in 2 poze, uite aici
Am pus si niste poze de ieri, aici

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui histamina
nu cred ca am scapat nici acum de sentimentul de culpabilitate.oare am fost de vina?oare altcineva facea mai mult decat am facut eu?
am tot intrebat dr si m-a asigurat ca am facut totul,dar sa stiti,ca sentimentul ca daca o alta mama il anstea,nu ar fi fost prematur,nu cred ca imi va disparea vreodata.
la fel reactionez la prima bubuta.
sunt defecta.

Nu esti defecta
Eu incerc sa ma imbarbatez uitandu-ma la ea cum alearga prin casa, cum se catara, cum o duce capusorul ala mic la prostioare, sa ma incurajez ca, uite unde am ajuns... dar din cand in cand imi apare in fata ochilor incubatorul si branulele din manute si picioruse si aud tiuitul aparatelor la care era conectata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonavlas spune:

Btz hai ca eu te astept cu impresii despre prima zi de cresa. Si la cresa unde e Raisa le da ceai, Raisa nu l-a acceptat (eu nu i-am dat niciodata) asa ca ii dau apa.

Am mancat cu sotul de amiaza si imediat mergem dupa Raisa. Mergem in parc, ii dau acolo iaurtul si apoi ma duc sa ii cumpar o blanita.

Mami fericita de Raisa - 01.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

astept si eu impresii din prima zi de cresa.e f important cum reactioneaza strumful maine,cand il duci din nou.reactia iti va spune cum a fost azi.

crissy,nu suport sa vad un incubator nici acum.izbucnesc instantaneu in plans.Multe luni am avut o strangere de inima cand vedeam femei insarcinate.cat priveste sa imi spuna cineva care a nascut ok,cum a fost,e deja prea mult.nu pot acum.nu am rezolvat inca aceasta problema.nu am acceptat inca.

Mergi la inceput