Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ooana spune:

Eladea am avut aceeasi nelamurire cu Osanit-ul, pe prospect nu scrie un nr max

Citat:
citat din mesajul lui tina_80
Sapt trecuta m-am ocupat si de actele pt iar maine sun sa ma programez la interviu. Asa mi-e o teama!

tin pumnii!! noi avem amandoi viza pe 10 ani

Puiutz intreaba la bioplant se poate sa fie ceva si pentru cand sunt mai mici de 3 anisori

Citat:
citat din mesajul lui sorina_goga

Neatza!!!! va invit la un mochaccino!!! (am vazut reclama la tv si am vrut sa vad cum este).

si eu tocmai ce mi-am facut o cana tot asa dupa ce am vazut reclama...vezi cat adevar e in "reclama, sufletul comertului!"

Rody pai mami inseamna ca esti "manechin"
noi mai avem o zi de nastere vineri si un botez duminica dupa care intru din nou la cura...pana la Craciun

Histamina imi pare tare rau pentru mama ta
acelasi nivel il am si eu la germana oricum de cand nu mai merg la cursuri am uitat foarte multe
dar tot nu mor de foame daca ajung in Germania...macar atat
pentru Matei ma tenteaza gradinita in limba germana
cred ca e o limba pe care trebuie sa o inveti de mic, engleza se prinde ca doar te lovesti peste tot de ea

1an + 08.07.2010

" Nu te uita cu tristete in trecut, pentru ca a trecut si nu te ingrijora pentru viitor, pentru ca e inca departe.
Traieste in prezent si fa-l atat de frumos incat sa merite sa ti-l amintesti" - Ida Scott Taylor

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Eu de cateva saptamani m-am apucat singurica sa invat germana. Daca o sa reusesc ceva, cat de cat, m-oi duce si la vreun curs, ca asa, acasa, dictia si gramatica nu se stapanesc asa usor..

Tina, tu de ce vrei viza pt America? Vizite sau vrei sa achimbi peisajul de tot?

Si sotul a avut viza de America, dar n-a mai vrut sa plece.. si ne-am cunoscut un perioada in care ar fi trebuit sa plece.

Btz, al meu nu pune gura pe ceai/compot nici sa nu ii dai nimic altceva. Tare greu e sa te tot izbesti de oameni cu o mentalitate de neclinitit..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Gata,am revenit
Multumesc fetele de cuvinte frumoase,astazi a fost o zi emotionanta pt mine,am constatat cu stupoare ca nu mai am bebelus,ci copil mare .
La 12 si ceva am fost sa-l iau,era pe olita cand am ajuns,dupa i-a pus pampersul unde a facut un scandal monstruous,el fara TV nu sta la schimbat.Bineinteles ca am intrat in sala cand l-am auzit cum urla dar nu m-au lasat,ca nu e voie.Cand m-a vazut era atat de speriat saracul,ca nu stiam cum sa-l calmez,l-an luat in brate sa-l pup tare,imi era asa dor de el.Dupa am mers la trenuri sa se inveseleasca un pic,apoi in piata,acasa la titi si somn de voie.
A plans,nu mult,dar a plans,dimineata doar a ciugulit (el oricum nu bea lapte decat de la mine),iar la amiaza a mancat ceva mai bine.Nu mi-a placut ca l-am gasit cu mancare uscata pe fata,mancase ceva dulce.Le-am zis clar sa-l spele dupa masa,nu sa-l lase ca un porc.
Ii era somn,eu le-am zis dimineata ca daca il vad agitat sa-l adoarma,surpriza a fost ca erau altele acum,iar cea care se ocupa de el era sictirita tare.Sper sa fi fost doar o pasa proasta de-a ei,nu mi-a facut placere cum a vorbit.
Ceai nu a baut,el oricum nu bea nimic decat apa,mereu a baut doar apa,si doar din cana lui rosie.Le-am zis si celor din turul 2 sa nu insiste cu ceai,sper sa ma asculte.
A fost sociabil,dar nu s-a jucat cu copiii,a preferat sa se uite mai mult.
Maine sper sa fie mai bine.

Mai fetelor,poate o sa ziceti ca's exagerata,dar stiind prin ce chinuri am trecut cu el,voi stiti toata povestea,am ajuns la stadiul sa ma infurii de la orice chichita,si oricat de bine si-ar face treaba cineva,mi se pare ca nimeni nu ma intrece,eu il cunosc cel mai bine,eu stiu mofturile ,tabieturile.Iar daca as sti ca nu se poarta cu el cum ar trb cred ca as fi in stare de lucruri oribile.Sunt foarte exagerata in privinta lui,nu admit nimic,de la nimeni,iau foc cand aud de la el,v-am zis ca am descoperit ca socru meu l-a barfit pe la vecini ca are un nepot handicapat si prost crescut.Nu m-a lasat Ovidiu,da eu ma duceam sa-l fac cu ou si otet pe acel betivan ordinar,oricum atat din punctul meu de veder cat si a lui Ovidiu Paul si-a pierdut bunicul patern.
Sunt o leoaica cand vine vb de puiul meu drag!!!

Crissy si eu stau si ma intreb mereu "oare cum ar fi fost daca.....",nu esti singura sa stii,dar incerc sa trec peste momentele astea si ma bucur ca,desi am fost acuzata de toate cadrele medicale de la Cuza cum ca am fost egoista,eu am luat decizia cea mai buna pt el.Nu stiu cum ar fi fost daca.....Doamne Fereste,ma ia cu tremurat si acum.

Ludmila noi de 3 luni,din cauza unui medicament,patim ca si voi in fiecare noapte.Pe la jumate,patul lui se umple cu arici,eu il iau intre noi,nu il doare nimic dar se pune cu capul pe mine,cauta piele calda si adarme asa.Daca incerc sa-l mut incep aricii sa-si faca de cap.Si uite asa dormim noi inghesuiti si sefu cracanat

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Cum a venit frigul am reinceput sa curentez , asa ca feriti-va de mine daca ma vedeti

Mergi la inceput

Vreau si eu in America,sau Norvegia,sau Irlanda.Nici Alaska n-ar strica Vise,vise si iar vise

Histamina chiar azi mi-am adus aminte de ce ai patit tu cu Sebi la cresa si ma gandeam ca o mama simte imediat daca ceva a fost rau.In cazul in care s-a intamplat ceva cum pot rezolva in afara de metda datului cu capu de pereti??

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

ovi,intra pe goethe institut ,pe adresa de web si vezi ca au teste.
e f greu sa inveti corect gramatica si astia-s f tipicari.
da radioul si tv pe posturi germane.

cu cresa, anunti directoarea imediat.
alta problema la mine a fost ca nu bea nici ceai,nici lapte, doar apita.dar era prea greu sa ii dea cu biberonul,asa ca ii dadeau cu cana si era ud si insetat cand veneam s ail iau.

ai doua metode
ori le dai spaga,daca e de stat,
ori ceri dreptul sa iti urmaresti copilul cu camera web,daca e privata.sunt obligati.
o colega s-a luat la tranta cu ei.normal, la 15 mil/luna si i-au dat imediat voie.
au urat-o sincer,dar femeia stia exact ce se petrece in camera unde era copilul ei.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

ovi,intra pe goethe institut ,pe adresa de web si vezi ca au teste.
e f greu sa inveti corect gramatica si astia-s f tipicari.
da radioul si tv pe posturi germane.

Ai gresit persoana.Nu's eu cu germana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iertare
blumbee ,pt tine era.

icre mi-a trebuit,histamina am fara nr,fara nr
ca orice adictie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, ce m-am distrat imaginandu-mi-o pe Mara cum te tragea de tricou. Sa stii ca si Larisa a avut curiozitati din astea, si la mine si la Paul, dar vorba lui Puiutz, ne folosea mai mult pe post de butoane.

Puiutz, la noi e si fata,asa ca urmari grave sunt f rare daca face bolilele astea- pe care eu le consider boli normale ale copilariei. stiu insa ca la baieti e mai riscant, pentru ca anumite complicatii pot duce la infertilitate. In fara de toate discutiile bine cunoscute, pro -contra, oricum mie toti doctorii mi-au spus ca e o imunizare temporara, nu pentru toata viata.....

Am mai vazut din nou pozele lui Michelle de la intalnire.. Asa ce imi place sa va vad.
Si sa va zic: zilele trecute m-a sunat o doamna care vroia toata pensiunea, a zis ca sunt 10 familiii si toate au cate un copil de 3 ani. Mi s-a parut mie cam suspect cum de s-au strans ei asa si am intrebat-o daca se intalnesc prin prisma copiilor, daca se stiu de undeva. Pai ia ghiciti: normal ca erau de pe dc. Ideea e ca ele se intalneau a 7-a oara!!!!!!!!!!!!!!!! A zis ca prima intalnire a fost la 6 luni, au fost 18 familii si de atunci se vad de cel putin 2 ori pe an +concedii si alte iesiri. Asa ca puneti mana si mobilizati-va
HAI SA MAI FACEM O MI!!! pana in vara mai e mult tare........putem si iarna/primavara

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

ps: eu tare as mai vrea sa vad si alte zone, poate moldova, poate clujul

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput