Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Daca despre www.efarma.ro/products.php?id=2025" target="_blank">Ecrinal lac amar vorbiti sa le dati pe unghii va pot spune ca la noi a functionat excelent. Insa atentie mare ca este pentru copii peste 30 de luni.
Noi i-am dat Anei pe la 4,5 ani si a fost suficient odata ca de atunci instinctiv s-a ferit sa mai bage degetul in gura. Ea vroia sa se lase de supt dar in somn nu se putea controla. Lacul acela este atat de amar ca ea cand si-a dus degetul in gura a simtit asa o greata ca s-a trezit si s-a dus la toaleta sa vomite. Draga de ea, asa s-a speriat dar chiar nu stiam ce sa mai incercam.

Puiutz, nu stiu ce am. Am avut acum vreo 5 saptamani amigdale cu infectie si am luat de capul meu Ospen 3 zile pana a inceput sa se simta efectul. Dar niciodata nu mi-a trecut de tot. Simt cum mi se incalzeste o zona pe interior, parca ma arde ceva acolo. N-am mai patit asa pana acum. Si nici nu respir bine, simt nevoia sa tusesc din cand in cand.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns michelle1981 spune:

Ieri am pretrecut frumos, am primit flori, am stat cu prietenii la povesti, au apreciat bucatele

eladea - ror-ul nu il faceti? Nici noi nu l-am facut inca.
Osanitul eu i-l dau cand plange, 4-8 bilute, nu stiu de cate ori pe zi, aprox. 2-4 ori sa zic, cam asa. Ii mai dau si cand e maraita, seara

Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

Citat:
citat din mesajul lui ludmila_p85

Puiutz_mic, tin sa te contrazic si Vladut al meu are 77cm si 9kg,are mai putin ca voi,dar sanatosi sa fim! Noi mincam asa mediu,nici prea mult si nici defel,asa e copilul ca si noi parintii lui sintem si mici de statura si la kg,noi ne-am nascut cu 47 cm si 2950 gr.asa ca nu sinteti singurii

Ludmila,mamica lui Vladut

Si noi cam la fel, 76 cm, 9.200kg.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, am vazut si eu burtica, asa faina filmarea, mi-a placut mult

Michelle, nici noi nu am facut ror si nici nu stiu daca il mai fac.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

nu-s obiecte de joaca.
cica e primul pas in a o vedea ca mami ca persoana distincta.ci procesul s-ar incheia la 3 ani.

mie se mi s epar cam baliverne psihologicesti.
daca e mami,e frumos si bun.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns puiutz_mic spune:

Otilia, pai e clar ca infectia nu a trecut, cred eu. Bine ca mergi la medic. Eu nu mai am amigdalele, mi le-au scos pe la 7 ani. In schimb ma lupt des cu faringita de atunci . Faci si febra? si sa te faci bine repejor!

saru'mana ca m-ai atentionat in privinta lacului amar! deci trebuie sa mai rezist psihic inca pe-atata, ca abia face 15 luni

Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010

Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!

Mergi la inceput

Ludmila, Laurica, ce bine ca nu e Raducu singurul mititel

nu de alta, dar s-ar fi simtit complexat la o eventuala mare intalnire a delfinasilor

12.08.2010

Mergi la inceput

ochidut, voi de ce nu vreti sa mai faceti ror-ul?

12.08.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissy77 spune:

Sambata a tras si B o tranta cu buza de gresie, s-a umflat instantaneu. Acum s-a dezumflat, dar tot se mai vede semn pe buza (pe interior). Si mi se pare ca un dinte e ciobit (incisiv lateral), nu stiu de cand. Azi i-am descoperit un colt dintr-o masea, desi ma asteptam sa vad canin.

puiutz, ne-ai uitat pe noi, 8700 g cu tot cu cotet (era imbracata si cu pp in scutecel).

tina, m-ai visat asa cum sunt.

btz, cum a fost revederea? Nu te necaji, gandeste-te ca-i faci un bine. Cu ceaiul nu stiu ce sa-ti zic, presimt ca-ti bati gura degeaba.

sorinica ( B cu cafeaua ), mya si miha13gina pt prezenta la apel.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

nu-s obiecte de joaca.
cica e primul pas in a o vedea ca mami ca persoana distincta.ci procesul s-ar incheia la 3 ani.

mie se mi s epar cam baliverne psihologicesti.
daca e mami,e frumos si bun.

eu zic ca le vede ca pe niste butoane acum. si la tati se duce si il apasa pe ele daca il vede la bustul gol

glumesc... chiar ma intreb, oare mai tine minte ca a supt la ele? uneori mi se pare ca le priveste cu nostalgie

12.08.2010

Mergi la inceput