Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)
Raspunsuri - Pagina 11
Cris2010 spune:
Eladea, Ilinca, multumesc pt PM.
Nici SN n-a acceptat din prima suzeta. Am insistat la sfatul mamei ca o se ne ajute mult si asa este. Noi de vreo patru luni o folosim doar la adormit.
Eu inca n-am incercat s-o scot tot pe considerente de masat gingii.
de Solnushka Natali - 13.07.2010
mya85 spune:
Salut,
am vazut ca Crissy77 striga catalogul si am zis sa raspund si eu prezent sunt si eu prin zona, dar mai mult pe la aspirante. ne dorim inca un bebe, am asteptat cu nerabdare sa treaca cele 14 zile de dupa ovulatie sa fac testul dar nu am mai apucat ca azi sunt din nou z1 nu stiu ce s-a intamplat ca la F am ramas din prima si fara sa ne planificam f mult... eram sigura ca voi ramane si acum fara probleme, ca doar sunt tanara, dar nu stiu ce s-o fi intamplat, probabil nu era momentul... nu-i nimic, incercam luna viitoare unele dintre voi am vazut ca mai au putin si nasc a 2a oara, felicitari!!! sa ne ziceti cum e cu 2 de varste apropiate ca adevarul e ca sunt putin ingrijorata din cauza asta, dar imi si doresc sa fie cat mai apropiati ca varste. ..
proud mummy of Filip 25.07.2010
Cris2010 spune:
Bumblebee.
Oana, sanatate multa lui Matei, sa dea DD sa fie o forma usoara.
Crissteo, Ainotna, sanatate la puiuti. Nu mai scapati de raceala. Mai avem delfinasi bolnaviori?
Noi, in sfarsit am scapat de muci.
Cris2010 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Roxana_Theo Azi m-am apucat de facut paine. Si asta ptr ca we acesta a fost de shoppping. Adica mi-am luat laptop si masina de facut paine. Daca cu primul e mai simplu, cu painea....sunt tare curioasa ce va iesi. Cine mai are experienta imi poate impartasi si mie ceva 'trucuri'? Roxana, mamica fericita a pisicutzei Theodor 24.06.2010 https://picasaweb.google.com/100654139411746033779/AmImplinitUnAn?authkey=Gv1sRgCOmX8ZODpdG7lgE# |
Sa le stapanesti sanatoasa!
Cat despre 'trucuri' eu pun un pic mai multa apa la painea integrala; mai mult ulei sa nu fie prea sfaramicioasa; pt coaja mai moale o acoperi cu un prosop dupa ce o scoti din tava.
lauri_ca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui michelle1981 Neata Medicul stomatolog la care am mers noi ne-a sfatuit ca dupa fiecare masa de LP sa ii dam si apa ca sa isi "spele" dintii. Si Bianca bea de fiecare data destul de multa apa dupa lapte. Noi folosim cu succes Libero no 4. Cand ramaneam fara Libero, am mai luat Happy, Babylove, Pampers dar parerea mea e ca nu se compara. O duminica frumoasa tuturor! ************************* Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) |
Si Stefi bea apa dupa lapte, mie chiar mi s-a parut ciudat, dar iata ca stie ea ce face.
N-am incercat niciodata alte scutece in afara de pampers, dar cred ca o s-o fac daca ziceti ca sunt altele mai bune. totusi noi n-am avut pb. cu pampers.
racusor2010 spune:
aaa, si noi folosim pampers nr 5, dar din alea albe, premium care. nu am nici o problema cu ele, nu atarna, nu il strang, nu da kk pe afara (cam o data pe zi mai scapa si in pampers )
dar imi aduc aminte ca am vazut la copilul unor prieteni pampers din ala pe albastru si chiar m-am mirat ca ii atarna ...
am implinit un anisor, sunt baiat mare de acum
lauri_ca spune:
Miruna, bine ai venit!
Roxana, sa stapanesti sanatoasa masina de paine! Si eu sunt proaspat posesoare, de o sapt., imi place f. mult. Eu am gasit o reteta preferata cu unt, iar Cris 2010 a pus o reteta apetisanta pe care o s-o incerc maine. Asta e http://invatsagatesc.blogspot.com/2009/05/paine-pufoasa-reteta-pentru-masina-de.html. Am facut si aluat de pizza, ce sa mai, zilnic imi fac de lucru cu ea.
Si noi avem iar buzita sparta.
Eu nu am nici un stres cu biberonul sau suzeta, vad ca fetele cu 2 copii tot cam asa ca mine. Radu a renuntat la bibe singur cand i-a zis verisoara lui ca numai bebelusii beau din biberon (bine si ea bea, dar a vrut sa-l necajasca). Cand am ajuns acasa a aruncat toate biberoanele la gunoi singurel. A doua zi a plans dupa ele, dar nu mai erau si s-a resemnat rapid, ca doar luase singur decizia.
Crispro, cum mai sunteti?
Cris2010 spune:
Oana, cand te intorci la serviciu?
Rody, iti asteptam povestea.
Scutece, folosim Libero nr. 4. Nici eu n-am gasit nr. 5. Doar la chilotei. Mai am un bax de nr.4 si cred ca o sa trecem si noi la nr. 6.
crispro spune:
Scriu de pe tel, ca nu pot altfel ( nu ma lasa V). Va citrsc. Ieri am fost la nunta, azi cu musafiri. Mai revin. Duminica placuta! Va pup!
Sa-l ajutam pe Alex
eladea2005 spune:
miruna, bun venit in gashca, tie si lui Eric al tau...
oana, uff, bietul Matei...sanatate multa va dorim...
noi folosim Libero 6,chilotei... folosim inca de pe vremea lui Eric si mie imi plac...azi vara foloseam Pampers,tot chilotel, ca erau ceva model mai subtirel...
roxana, cu retetele de paine...eu una ma joc putin cu compozitia...cu chestiile pe care le bag in plus...ideea e ca atunci cand invarte paleta, ma uit la aluat...daca e prea lipicios mai adaug faina, daca e prea tare adaug putina apa...n-am dat gres niciodata...
racusor, of mami...te cred ca ti-e greu...eu una va admir pe toate cele care si lucrati si invatati...greu trebuie sa va fie...
crispro, va pupam...cum a fost la nunta?
alice, sunt suzete si pt 18-36 luni... de la Nuk...tocmai ce i-am cumparat lui F, dar nu o vrea... trage de ea s-o rupa, cu dintisorii, apoi o arunca...
revin!
aaa...VOI CATE GRANULE DE OSANIT DATI PE ZI?
Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)
POZE CU PRINTISORII...
Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...
BLOG DE PICI...