Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eladea2005 spune:

si ca tot vorbeam de dintisori, tocmai ce am vazut www.elfbebe.ro/36-suzette-inele-gingivale" target="_blank">aici ca sunt inele gingivale pt fiecare grup de dinti in parte...

Andreea, mami de print Eric (9.12.2007) si printisor Filip (24.06.2010)

POZE CU PRINTISORII...

Printul Eric are...
Printisorul Filip creste...

BLOG DE PICI...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Marei nu ii plac suzetele nuk. De fapt a refuzat orice alta suzeta in afara de avent. Inelele alea pt diferite grupe de dinti le-am vazut dar bine ca nu m-am apucat sa cumpar ca nu roade la ele..

Ma duc sa-mi hranesc baietii si citesc si din urma :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Citat:
citat din mesajul lui crissy77

matusa, uleiul eu il dau cum apuc, de obicei la masa de pranz, in timpul mesei, printre inghitituri (ca sa pot sa i-l strecor in lingurita ).

Alice, ieri am facut supa cu galuste dintr-un cucosel de curte. Azi scot carnea, o toc si o fac cu spaghete. Mai am la dezghetat niste carnita de purcel, fac mancarica cu multa ceapa, morcov si ardei gras. Desert am facut ieri, prajitura turnata cu visine (pe viitor nu mai fac, nu merge, ramanem pe varianta cu branza si mere).

Asa, acum sa mai strigam catalogul ca sunt multe mamici care absenteaza , sa intre macar 1 data pe sapt sa zica ca-s bine

tanti, mov, lalala, coteasca (nu v-ati intors acasa?), beluistef, imaya, ramonasin, sorina_goga (chiar daca ne-am mai conversat pe fb), CarmenAlbu, ramo (cum se mai simte Sabina?), goldstück, bambi_bv, larissa, mya85, ciristina_serban, miha13gina, stefania_97, maurice, princess, bubster, enik, Dragaica, pufescu, Cata, aelita, kata, mousel, shoshika.

Fetelor, s-au adunat cam multe absente, dam preaviz de exmatriculare. Cum mai sunteti? Ai vostri ce nazdravanii fac?

Cristina cu Beatrice-Teodora (25 iun. 2010) si Elise-Stefania (3 dec. 2005)

Raportez un copil care nu sta locului 2 sec, care nu mai vrea sa manance de la mine, vrea singur (am postat filmulete pe fb) si un monitor spart de el (l-a dat jos ieri cat eu ii faceam de mancare). In rest, toata ziulica alerg dupa el. Se pune in gura cu mine, se cearta cu taicasu, dar daca face vreo prostie imediat vine sa ma pupaceasca!!! Un santajist sentimental de mare clasa!
Va pup pe toate si o saptamana cat mai placuta!!!
PM: promit ca o sa incerc sa scriu macar un mesaj pe sapt!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

hello fete
suntem la budapesta la ramada la spa. sejurul de exceptie,ne-au dat un apartament cu 3 camere,super lux,masaje,spa,tratam faciale,aranjat par,bai termale,aqua park...somn de voie si papi buna. am fost ieri si in club. au venit si nasii (ca nasu nu s-a putut abtine sa nu ne incurce si la 400 km de casa ca stia ca e weekend in 2)....in fine...eu oricum sunt inca suparata,dar mi-a picat bine iesirea si relaxarea...
mi-e taaaaaaaaaaaaaaare dor de puiutii mei!!!!!!!

legat de subiect eu am plecat nu l-am putut deschide aici,daca imi spune careva cum se procedeaza??

nu am apucat sa citesc nimic
am intrat sa va salut si sa va spun ce fac

sper ca totii delfinasii sunt ok si toate mamcicile si burticile

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

http://community.webshots.com/user/denyssa_catana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissteo spune:

Ainotna, cate zile v-a dat aerosoli? Multumesc mult pentru urari si pentru ca mi-ai impartasit din experienta ta. Noi in afara de aerosoli, mai luam imunice pentru imunitate si tantum verde si de azi si extract de coacaz negru. Azi a fost tati la farmacie si s-a intors de acolo si cu Mucosolvan. Le-am dat in disperare de cauza. Ca albert era cu mucii siroaie. E rosu la nas de atata sters. Si eu l-am aspirat temeinic dupa aerosoli si mereu iesea cate ceva. Temperatura tot asa a fost, aproape 38, nu m-am speriat ca e 38, m-am speriat ca o sa creasca. N-a crescut. Sa vedem ce mai e. Ma bucur ca Sasha e bine. Bogdan merge la gradi?

Racusor, chiar imi era dor de tine si de postarile tale. O sa treaca toate zilele astea mai putin bune si iesi tu repede din pasa proasta ca esti o femeie echilibrata. Pupam mult, spor la invatatat si toata admiratia pentru tine si pentru mamicile care au inceput deja lucrul. Sunteti minunate si cred ca va e foarte greu.

Stiu si eu cum alergam disperata sa-l iau pe Teo de la cresa si avea deja 2 ani si apoi de la gradi. El mereu ramanea saracu ultimul, adica pe la 5 nu mai era nimeni. Asta a fost o mare problema pentru noi, nu statea mai mult de 20 de minute dar cand a stiut sa povesteasca mi-a spus ca vedea ca pleaca mereu cate un copil si pe el nu venea sa-l ia nimeni si credea ca mami il lasa acolo. Noroc ca am ramas gravi si mi-am facut program de 6 ore, asta a fost unul din motivele pentru care am cerut program scurt, pe langa ca mi-a fost rau, sa nu-l mai las pe Teo ultimul la gradi.

Sa vedem acum cand am sa-i iau pe amandoi cum ma impart.

Bun venit Miruna

Mergi la inceput

Cris2010, ma bucur ca te-ai intalinit cu Victo. Cand a zis ea ca poate se vede cu vreuna din mami de bucuresti in cismigiu, ma si vedem in cismigiu. Dar na, ca de data asta mucii astia nu ne-au dat pace. Bine ca v-ati intalnit voi.

Sper cu a fost ok , Victo la examen si ca ai ajuns cu bine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

ne inscriem in noi in gasca de copii cu botu` spart. a mea mergea in 4 labe si cum nu prea stie, a pupat parchetul

noi azi am fost la soacramea la masa, apoi o tura prin ikea. bineinteles ca cea mai castigata a iesit mara. s-a ales cu cateva jucarii :)

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 30+

Mergi la inceput

E bun Osanitul? De unde? cat costa?

Noi am avut azi mare scandal ca albert a vrut sa manance cu furculita. am facut eu un sufleu de conopida pentru dieta mea si nu s-a lasat pana n-a mancat de pe tavita de la masa cu o ditamai furculita. Cand ma apropiam de instrument incepeau urletele, as aca l-am lasat si a reusit sa manance. Sa-l fi vazut cum se straduia, stateam cu grija ca-si scoate ochii,altfel l-as fi filmat. Ce cresc copiii astia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Buna seara!

Crisu', ma bucur ca sunteti ok!

Oana, il tare pe Matei, sa treaca repede enteroviroza!
Crissteo, pt Albert, insanatosire grabnica!
Sper ca nu am uitat pe nimeni!

Noi am fost iar plecati toata ziua, la niste colegi de-ai sotului. V a dormit acolo (in alta camera), s-a jucat, a papat, de fapt daca era dupa el asta era principala activitate . Greu tin apetitul/poftele lui in frau cand merg in vizita, ar baga si cu stanga si cu dreapta cat timp vede mancare . Nu ca mami sau tati ar fi fost prea moderati..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Miruna, bine ai venit!

Mya, .

Alina, draga mea, te rog mai povesteste, te rog descarca-te, nu lasi nicio urma de pesimism pe aici, dimpotriva! Ai toata admiratia mea pt felul cum te imparti si cum te descurci, ai fost avansata, inveti iar !

Denisa, daca o lasi in coada de peste, data viitoare tot de acolo o luati. Se pare ca lui ii convine f mult sitiatia asta.. Dar daca tie nu iti convine si crezi ca poti ajunge la un alt nivel in relatia voastra si el are mai multe de daruit si nu stie cum sa o faca, nu sta..
Sper sa se iveasca momentul oportul pt discutie, daca nu oportun, orice moment in care sunteti singuri, sa stie ca nu se duc toate sub pres, de undeva tb sa o luati.

Mergi la inceput