Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (20)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

Citat:
citat din mesajul lui Alice_Elena

ne inscriem in noi in gasca de copii cu botu` spart. a mea mergea in 4 labe si cum nu prea stie, a pupat parchetul

si noi . m-am intins in pat cu tati o jumate de ora, care la mine s-a facut 3 ore!! si cred ca o puteam tine asa pana dimineata, cand m-am trezit in urletele groaznice ale Isei . i-am luat o pereche de adidasi superbi azi dar sunt cu talpa de aia care nu aluneca de loc si daca nu isi ridica bine piciorusul pe marmura de jos se impiedica, ca e ca si cum ar frana cu ei . asa ca puiutul meu a venit in fuga pe holul lung si s-a oprit cu gurita in marginea de lemn de jos a fotoliului. rezultat: barbia julita si un obrajor cu dunga vanata. mama si Florin erau in baie cu ea dar nu stiau ce sa-i faca, ea plangea saracuta pana am aparut eu si i-am aratat fetita care plange in oglinda de la baie, am pus o compresa rece cateva secunde si gata, mami (adica eu) a fost iar pe faza la... tratament, pana maine sper sa arate mai bine. la noi cred ca de-acum incep chestiile cu lovituri mari si tari, ca a inceput sa se urce in patul nostru si sa sara pe-acolo, pe balansoar iar se urca singura, pe masuta din salon, pe o cutie de langa patul Mariei apoi pe noptiera si in patul ei, pe fotoliul de langa tv si de-acolo ar vrea ea si pe tv sus . eu am deja dezvoltat un al nu-stiu-catelea simt si-s pe faza doar cand o vad unde se uita dar na, ceilalti mai au si alte ocupatii sau nu au inca simtul ala dezvoltat

imi pare tare rau ca azi nu am reusit sa intru sa pove cu voi, am avut un we plin si frumos cu plimbari lungi cu masina ca pe vremuri, nu ne-am oprit prea mult pe la alte plaje ca era vant puternic pe toata coasta . dar am citit tot capitolul asta si mai am 5 pagini din celalalt, imediat le dau gata dar nu mai comentez nimic, ca deja a trecut mult timp de-atunci

trimit mesajul si revin

Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

buuun... sa va povestesc cum a fost cu pantalonii . la mine e simplu cu tinuta de lucru: tricou/maieu si pantaloni de trening, plus inca o vestuta sau o bluzita pe deasupra (ultimele zile chiar bluza groasa, ca a venit frigul, azi am vazut ca la munte a nins , adica la 100 km de noi e jumate muntele alb). si cum hainele de munca sunt tot alea de acum 2 ani, nu le-am mai probat pe toate. asa va miercuri dimineata imi trag eu pantalonii albastri preferati si fericita ma mai si admir in oglinda (la cantar nu se cunoaste, dar cred ca au mai disparut ceva centimetri de pe la mijloc, ca nu mai am burtica ). bun, ajung la lucru, ma apuc de treaba , in cateva minute trag de pantaloni ca mi se parea ca aluneca (sunt cu talie joasa) . ii ridic atat cat se puteau ridica si-mi continui treaba, inca vreo 5 minute. iar ridic pantalonii. am tinut-o asa vreo ora jumate, apoi le-am dat pace sa vad pana unde imi ajung (ma gandeam eu ca nu mai jos de genunchi...). ce sa zic, nu cadeau de pe mine, doar ii simteam ca aluneca asa mai pe solduri si mi-era ca mi se vad dedesubturile , nici snur nu au, nici loc sa le pun, asa ca is pusi pe lista de

numai eu puteam sa fac dintr-o pereche de pantaloni o poveste asa de lunga. dar si ziua aia a fost lunga taaareee

Mergi la inceput

ieri credeam ca am asa de multe sa va povestesc , acum parca mi-am mancat cuvintele cu branzoaica si socata

aveam asa de multe de spus la capitolul trecut, plus ca am scris un mesaj lung si apoi l-am sters , oricum astept maine vesti de la cele 2 PAULA: de la dr din Barcelona si de la clujeanca cea mai tare din parcare la examene

crispro, vad ca si tu intri mai rar, nici nu stiu ce sa-ti mai spun , dar drumul pe care mergeti (si care pare batatorit acum) nu e cel bun, nu asa trebuie sa fie, sti tu bine

carla, sper ca te-ai simtit bine la Budapesta . eu atat zic: n-as fi avut nici nervii, nici intelepciunea, nici rabdarea ta cu un barbat care nu ma merita. cu al meu cand aveam discutii mai aprinse (din subiecte oricum nu atat de grave ca ale voastre, al meu nu m-a jignit niciodata cu nimic dar na, mai avem si zile proaste...), ma luam si plecam de una singura prin oras, fara telefon! sau cu tel inchis sau fara sa raspund cand ma suna ca vedea ca lipsesc prea mult. si aici stia ca nu am unde sa merg prea multe ore, deci ar fi putut sta linistit sa ma astepte. ma gandeam eu ca de la discutiile de mai demult de pe fb ai incercat sa iei niste masuri (stii tu, cum zicea si PAULA, ref la independenta financiara si apoi restul). daca nu, poate ar fi cazul sa te gandesti de-acum, ca el sigur nu se va schimba, iar tu nepasatoare nu poti fi

Mergi la inceput

noapte buna, delfinariu, va doresc o saptamana minunata!! noi am pus caldura in functiune, deci voi dormi la multa caldurica noaptea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Buna seara!

Noi in weekend am avut musafiri si mai ales ca a fost si vreme frumoasa am stat mai mult pe la ferma, la aer curat

Aseara, cand m-am bagat in pat v-am citit un pic iar azi am ajuns la cap curent, ca mai am cateva pagini de recuperat

Paula,, maine noi va tinem pumnii sa primiti un raspuns ma favorabil!

am vazut si eu pozele de la intalnirea din Iasi si mi s-a facut asa dor de Iasi, de voi.Mamici frumoasa si delfinasi minunati! Michelle, dar pe tine nu te-am vazut in poze

Alice,, ce nazdravan ai tu in burtica!cred ca ai starnit amintirile din fiecare mamica. Parca si eu as mai vrea unul dar stiti cum fac eu?! nu ma protejez si mi-e teama de fiecare data ........pana la urma zic si eu!Cum o vrea Doamne Doamne!

Sapt trecuta m-am ocupat si de actele pt iar maine sun sa ma programez la interviu. Asa mi-e o teama!

Crissy,daca aseara v-am citit pana am adormit, te-am visat pe tine si motzatele tale. Erai la Bucuresti cu ele si ne-am intalnit intr-o sala de asteptare, erai ingandurata si tacuta.......la mine se intampla invers fata de cum visez

Adriana, ce burtica frumoasa ai! Iar tu radiezi de fericire

Abia astept sa vad cine urmeaza sa ramana insarcinata

Subiectul soacre
Poate spuneti ca-s nebuna, dar au fost momente cand am citit la postarile voastre si am zambit!....Cand aud, vad, citesc despre barbati/baieti care isi iubesc mamele, asa cum sunt ele, ma gandesc numai la Raducu al meu cum se va purta si el peste cativa ani cu mine.
DE CE?
Catalin al meu nu are nici o treba cu mama lui si invers la felEi sunt 5 frati si i-a crescut bunicii lor, deci nu sunt f f apropiati de mama, dar nici de tata lor(probabil asta e motivul, oricum toata familia nu este genul de familie, care sa-si exprime asa mult dragostea fata de copii/parinti)...dar si fereasca DD sa se intample ceva cu unul dintre ei ca sar toti in ajutor
Eu sunt un pic mai apropiata de mama, poate nu cum ar trebui....si de f multe ori ma gandesc ca si R al meu va creste si nu va mai sta la pupici, la alintat, etc, ba mai mult sa mai dea si peste vre-una....sa nu ma mai bage in seama cateva zile bune sau sa nu mai vina pe la mine cu lunile.....nu stiu daca as rezista! cand eu il iubesc de nu mai pot!!!!!!cred ca as declara
Va spus sincer ca am destule momente in care mie nu-mi place atitudinea sotului meu fata de mama lui!
De ex. de 1 Martie el nu mergea la mama lui, bunica, sa le duca flori, imi aducea numai mie, colegelor de munca(daca avea drum la B) si de fiecare data am mers impreuna dar el le-a oferit, la insistentele mele

Cred ca fiecare mama ar trebui respectata macar pt faptul ca a dat viata unui copil!

Ma bag la somn ca maine mergem la dr.pediatru, la 8.30 tb sa fim la el....deci maine o sa fim f matinali.....apropo, Sambata ne-am trezit la 10.45(mie R imi da desteptarea ca eu as dormi si pana la 12) si la 15 cand l-am culcat a dormit 2,5 ore. In fiecare seara la ora 22- 22,5 el adoarme.

Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Neatza!!!! va invit la un mochaccino!!! (am vazut reclama la tv si am vrut sa vad cum este). Noi ne-am trezit la 7.3 ca domnul a baut lp-ul si nu a mai vrut sa doarma. oricum este un progres fata de sapt trecuta cand se trezea la 6!!!!
Sa va mai povestesc de maimutzica mea: nu prea vorbim, doar in legea lui (nu-i tace gura 2 sec), nici mama nu mai spunea cu toate ca ca asta zicea de foarte mult timp. In schimb de breo cateva zile a inceput sa zica si el cateva cuvinte, bine trebuie sa fii foarte atent ca vb foarte repede. Dimineata (asta sapt trecuta cand el se trezea la 6) imi beiam cafeau cu tati si el cum vede o cana vrea si el sa bea. I-am zis ca mami si tati beau cafea si copii nu am voie si de atunci cand ne vede dim cu cana in mana spune "cafea" si da din cap ca nu are voie. Mi-e drag de mor!!! Asta fiind chestiile care ma ung la inima dar face si niste prostii de imi testeaza nervii la maxim. Asta e cik e perioada!
In leg cu soacrele: io am avut pb cu ea inainte de casatorie si in primele luni de casatorie acum sta cumintica in banca ei si isi vede de treaba. Eu am avut noroc ca sotul tot timpul a pus-o la punct, plus ca io am tacut din gura o perioada (mai ales inainte de casatorie :D) si acum cand ma deranjeaza ceva ii spun in fata!
Crispo: Gabitza nu putea sa-ti spuna mai bine!
Paula: sa dea DD ca astazi sa fie totul bine si asteptam vesti de la voi!
Elena(puiutz): ce mi-e dor de voi, poate ne vedem si noi, macar de sarbatori!
Fetele cu burtici: ce invidioasa sunt pe voi, mai ales pe Alice ca am vazut filmuletzul. SUPER!
In rest sanatate la toti nazdravanii delfinariului.
Va pupacesc si o zi buna!

mami fericita de mamutzica Bogdan-Andrei
13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_goga spune:

Uitam: Bun venit fetelor noi!!!

mami de Bogdan-Andrei - 13 iulie 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

neata
ficatul de curcan il fierb ,apoi il blenduiesc cu unt de 82% grasime de la Covalact sau olddorf nemtesc si putin laptic.
rezultate f bune am obtinut si fript bine pe gratar,blenduit cu unt si laptic/smantana/iaurt,depinde ce am gasit la indemana.

denisa, ma bucur de we.sper sa se indrepte.
la noi situatia financiara e exact pe dos.
a fost un singur incident serios intre noi.in rest e ok.sunt si momente tensionate. fetelor,tot timpul repara cate ceva. nu am ce sa-i zic.centrala a montat-o singurel, cu tot cu instalatia de calrifere.instalatia electrica tot singur a facut-o.de tencuit, zugravit, la fel.
dar eu vreau sa stea mai mult cu mine,nu sa munceasca tot timpul.
poate ca-s eu defecta.

strumf are nasul si fruntea reabilitate dupa juliturile de rigoare,dupa un contact intim cu asfaltul.

germana
ei , e o poveste lunga. Dumnezeu a creat vesnicia ca eu sa invat germana.sunt bursiera a guvernului german. am fost 60 initial,de prin toate ministerele patriei.am ramas singura.conditia a fost sa nu iei nicio nota sub 6 si sa nu ai mai mult de 5 absente pe modul.sunt la nivelul B2.1.numai ca acasa nu am vb deloc si am uitat mult si nu stiu daca voi recupera pana la examen si e f posibil sa pierd bursa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Neata!
Poftiti la o mare!

Eu am nevoie de cafea ca de aer. Desi nu pot spune ca am avut o noapte foarte grea. Ca pitic a murdarit scutecul la 12 noaptea cand oricum o asteptam sa se trezeasca sa-i dau biberonul. Si s-a mai trezit aproape de 6 dimineata . De cand s-a discutat pe aici de LP noaptea am incercat sa-i mai tai din portie pentru ca m-am gandit ca asa va murdari mai putine scutece noaptea. Uneori merge figura, altori nu. Dar chiar nu ma prind de ce face acum noaptea pe ea caci asa bine era cand avea ceas la burtica la 6 dimineata. Oricum s-a facut o pufosenie si noaptea ma cauta sa ma ia in brate, sa fie capul meu la pieptul ei, ma mangaie pe fata asa ca eu dorm bustean cu ea in brate.

Puiutz cate kilograme are Raducu de-i dai LIV52? Te intreb pentru ca mie in poze mi s-a parut ca arata foarte foarte bine si nu pot sa nu ma intreb care-i rostul medicamentului. Ca daca el mananca putin nu e un motiv atata timp cat asimileaza bine ce mananca. Motiv de ingrijorare este cand un copil mananca foarte mult si nu pune pe el.
Nina, te joci cu focul ? ce tare esti. Bafta la interviu! sau e loteria celebra?
Nicole, practica e foarte importanta. N-ai pe nimeni cu care sa te conversezi macar pe yahoo, pe skype ca la telefon e alt pret. Sau pe jajah ca e mai ieftin. Aici la subiectul nostru sunt mamici din Germania, poate intrati putin la "barfa" despre copilasi.

Va pup si poate mai intru. Azi si maine ar trebui sa termin ceva la servici dar sunt cam pe sfarsite cu puterile ca si toata saptamana trecuta am tras tare pentru alt proiect terminat vineri noaptea.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

sarutmana.
voi posta pt mamicile din Germania.
gata,ma duc la munca.
strumf a papat la 12,3,4,5, dim.zombie
mama e acasa cu strumf.tata trebuia sa vina repede,dar la dr e pana de curent.vine la 13.00.mama e singura,fara telef.
fata pe care o chem,nu poate veni.
mama are debut de Azlheimer.
simt ca innebunesc.
am sunat o vecina sa cheme alta vecina sa se duca la mama.
o iau razna de tot.

Mergi la inceput