Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata!

Mihaela

Pe Many o pup ca de felicitat am felicitat-o la prietene

Rania

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

neata!
eu va servesc cu o ciocolata mai ales pt cine sta mai prost cu corasonul
bun venit la bebei si felicitari la proaspetele mamici
multi ani ! sarbatoritelor
eu am avut ieri o intrevedere cu pediatra si mi-a dat ultimile instructiuni : masca pe gura toti ai casei inclusiv eu pana la o luna o luna jumate (ar fi la farmacie din hartie ) eu nu stiu daca o sa rezit dar la nepoti sigur le pun
max 22 gr in casa si fara caciulite (maicamea si soacramea sigur se vor criza) din ziua 1
botez dupa 2,5 cand mai pun un pic de carnita pe ei, soacramea deja a inceput sa comenteze, in Moldova daca nu-i botezi pana in 40 zile e jale,
pisi are momentan nume Sophia Maria- pana descopera sotul vreo marca de sapun cu numele asta,
nepoatamea are 5 ani s-a crizat nu mai vb cu mine ca asta era numele ei dar rau de tasu nu a vrut sa il puna, pana acuma aveam interdictie la Aurora dar o fi aparut un desene nou si nu-s la curent

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

La Multi Ani Mihaela!!!!
La Multi Ani Many_Bany!!!!

Hai Rania!!!!!!

Luny m-ai omorat cu retetele tale
cum faci salata de spanac??

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
33 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

neata!
eu am avut ieri o intrevedere cu pediatra si mi-a dat ultimile instructiuni : masca pe gura toti ai casei inclusiv eu pana la o luna o luna jumate (ar fi la farmacie din hartie ) eu nu stiu daca o sa rezit dar la nepoti sigur le pun max 22 gr in casa si fara caciulite (maicamea si soacramea sigur se vor criza) din ziua 1
botez dupa 2,5 cand mai pun un pic de carnita pe ei, soacramea deja a inceput sa comenteze, in Moldova daca nu-i botezi pana in 40 zile e jale,
pisi are momentan nume Sophia Maria- pana descopera sotul vreo marca de sapun cu numele asta,
nepoatamea are 5 ani s-a crizat nu mai vb cu mine ca asta era numele ei dar rau de tasu nu a vrut sa il puna, pana acuma aveam interdictie la Aurora dar o fi aparut un desene nou si nu-s la curent

33+ si

treaba cu masca mi se pare cam exagerata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

ane, noi mancam spanacul crud, in loc de salata verde, acum e chiar ff indicat, in sarcina, ptr ca are Fe mult! il rup cu mana (nu se taie cu cutitul), pun ceapa/praz, castraveti, ridichi, daca am, daca nu si simplu e la fel de bun, ulei de masline extravirgin, sare, zeama de lamaie, piper si asta e

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

total exagerat. si in spital ce faci? pui doctorii si asistentele sa isi puna mashti? si colegele de salon? pai atunci trebuie sa cumperi o cutie mare direct de la importator

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

neata!
eu am avut ieri o intrevedere cu pediatra si mi-a dat ultimile instructiuni : masca pe gura toti ai casei inclusiv eu pana la o luna o luna jumate (ar fi la farmacie din hartie ) eu nu stiu daca o sa rezit dar la nepoti sigur le pun max 22 gr in casa si fara caciulite (maicamea si soacramea sigur se vor criza) din ziua 1

33+ si

treaba cu masca mi se pare cam exagerata

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

daca sunteti virusati, hellen, atunci da, stati cu masca, daca nu, nici eu n-as sta, zau... si o luna jumate, auzi!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

neata, multumim de cafeluta
many-bany si mihaela La multi ani , a fiti sanatoase si sa va bucurati de clipele frumoase
rania nastere usoara, bebe sanatos si frumos
aris eu daca as avea ingredientele in casa toata ziua as manca numa salata de ton, te mai astept cu noutati

Andreea 35+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

many-bay si mihaela La multi ani fericiti!

tia, hellen ati fost la farmacie sa vedeti de tampoanele acelea?

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 44zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anita_a spune:

Felicitari Lia!
Bun venit bebe Matei-Ioachim!

La Multi Ani many si mihaela!

39+

Mergi la inceput