Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Citat:
citat din mesajul lui daniela209

many-bay si mihaela La multi ani fericiti!

tia, hellen ati fost la farmacie sa vedeti de tampoanele acelea?

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 44zile

daniela eu inca nu am ajuns ....te anunt imediat ce le iau

Andreea 35+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Citat:
citat din mesajul lui tia_Mia

daniela eu inca nu am ajuns ....te anunt imediat ce le iau

Andreea 35+ Maya Maria

MINUNEA MEA

ok, daca nu mai sunt eventual vorbeste sa-ti dea comanda si sa-ti aduca...
eu mi-am luat 2 pachete,desi sigur nu-mi vor ajunge....

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 43zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns hellen79 spune:

si mie mi s-a parut exagerat, mai ales ca doc e tanara si destul de dezghetata, mai ales ca astia mici vor dormi cu noi in camera
am si eu o intrebare pt cele care au mai nascut poti face vergeturi dupa nastere pe burta daca nu ai avut pana la nastere? eu pana acuma nu am vergeturi chiar daca am ditamai burtoiul, m-am dat cu un ulei de la eucerin - nu zilnic si nu au aparut dar am inteles ca pot aparea si dupa
celulita dupa 5 luni de stat in pat o dau jos cu dalta
exista ceva care se poate da cat alaptezi?

33+ si

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

pediatrii mai au si pasarici. a mea i-a spus lui sora-mea sa nu scoata copilul din casa doua luni in conditiile in care era nascuta la jumatatea lui noiembrie si veneau sarbatorile, de asemenea sa nu se vada cu mine si cu fii-miu. sunt curioasa daca si mie imi zice sa ascund copilul mic de cel mare .
vezi ca vergeturile in sarcina nu apar albe cum le stim noi ci mov-vinetzii. eu de abia dupa ce am nascut le-am observat, asa ca nu zic inca hop. cu celulita mai greu, majoritatea produselor contin cofeina. cel mai bun remediu este apa, apa mult de tot

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

si mie mi s-a parut exagerat, mai ales ca doc e tanara si destul de dezghetata, mai ales ca astia mici vor dormi cu noi in camera
am si eu o intrebare pt cele care au mai nascut poti face vergeturi dupa nastere pe burta daca nu ai avut pana la nastere? eu pana acuma nu am vergeturi chiar daca am ditamai burtoiul, m-am dat cu un ulei de la eucerin - nu zilnic si nu au aparut dar am inteles ca pot aparea si dupa
celulita dupa 5 luni de stat in pat o dau jos cu dalta
exista ceva care se poate da cat alaptezi?

33+ si

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana n.

Citat:
citat din mesajul lui hellen79

neata!
eu va servesc cu o ciocolata mai ales pt cine sta mai prost cu corasonul
bun venit la bebei si felicitari la proaspetele mamici
multi ani ! sarbatoritelor
eu am avut ieri o intrevedere cu pediatra si mi-a dat ultimile instructiuni : masca pe gura toti ai casei inclusiv eu pana la o luna o luna jumate (ar fi la farmacie din hartie ) eu nu stiu daca o sa rezit dar la nepoti sigur le pun max 22 gr in casa si fara caciulite (maicamea si soacramea sigur se vor criza) din ziua 1
botez dupa 2,5 cand mai pun un pic de carnita pe ei, soacramea deja a inceput sa comenteze, in Moldova daca nu-i botezi pana in 40 zile e jale,
pisi are momentan nume Sophia Maria- pana descopera sotul vreo marca de sapun cu numele asta,
nepoatamea are 5 ani s-a crizat nu mai vb cu mine ca asta era numele ei dar rau de tasu nu a vrut sa il puna, pana acuma aveam interdictie la Aurora dar o fi aparut un desene nou si nu-s la curent

33+ si

treaba cu masca mi se pare cam exagerata

Dana, mami fericita de David (2.11.2009) si 37+ cu

si mie!! In rest, sunt de acord ... fara caciula, temp., numele ...

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Hai sa zicem treaba cu masca daca ii nasti acum, la 34 de saptamani, si ti-i da acasa, dar daca nasti mai repede ii tine in spital la incubator. Zic si eu ca fetele, daca sunteti virusati atunci da, altfel...

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 38 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Buna, burtici si de la noi.

Cred ca noi, cele la primul bebe, avem mare noroc ca ne impartasiti atat de mult din experienta voastra de mamici.

Mani si Mihaela, sa fiti fericite.Un sincer "La Multi Ani"!

Nastere usoara,Rania!

Noi astazi am implinit 35 de saptamani. Sper sa mai rezistam inca 2 saptamani.Ne-am lipit de pat.

Mi-a dat doctorul sa fac 2 zile dexametazona pentru maturarea plamanilor bebelusului.A mai facut cineva? V-ati simtit rau dupa injectii?

Emma 35 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iulia7 spune:

Buna, fetelor. Vreau sa ma alatur si eu voua. Sunt gravi in 30 de saptamani, am ajuns cu greu pana aici pentru ca am cerclaj de la 20 saptamani, am avut tot felul de patanii, iau tratament impotriva contractiilor si pentru trombofilie, stau aproape non stop in pat, in fine, deocamdata suntem bine. Nu pot sa va spun ce va fi bebe, pentru ca intelegerea cu tati a fost sa fie surpriza.
Desi in mod normal DPN-ul este pe 14 ianuarie, doctorita mi-a spus acum doua zile cand m-a vazut ca daca apuc Craciunul se declara multumita. Asa ca... iata-ma. Doamne ajuta sa ajungem la 37 de saptamani.
Sarcini usoare si nasteri pe masura tuturor!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

hellen, da, mie mi-au aparut ceva vergeturi dupa ce am nascut, la ceva timp... si pe sani si pe burta, nu rau, dar sunt ceva... ale mele erau subtiri si albicioase, nu rosii/vinetii cum spunea Aris.. depinde de piele. De data asta mi-am dat cu crema mai mult decat in prima sarcina, si voi continua cu crema antivergeturi si dupa ce nasc, luni bune...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Beatrice1982 spune:

Citat:
citat din mesajul lui nadaflorilor

Nastere usoara Rania, brumarica Vanessa e matinala, are fetita planuri pentru sfarsitul asta de saptamana !!!

La multi ani Mihaela-p, La multi ani Many_bani!!!

Nina, 34s+,
AMR minim 30 zile

fur si eu, ca tare frumos ai mai scris..........

La multi ani fetele!

HAI RANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

_

Bea, mami de doi baieti :
Ivan Matei (14.01.2010)
si 37+ cu Adam Eduard

In 14.11 cu ajutorul lui DD va veni pe lume bebe Adam!

Doamne ajuta sa fim sanatosi!

Mergi la inceput