Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Felicitari Lia! Sa va traiasca Mateiutul si sa fie sanatos!

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianalaura spune:

Neata! Poftiti la o cafea !
La multi ani Mihaela-p! Sa iti dea D-zeu o nastere usoara si un bebe cuminte, mancacios si necolicos!
[purple] La multi ani[/purple] many_bani . Sa iti dea D-zeu sanatate si mult doritul miracol. Tu ai ramas aici, cu noi, o particica din aceasta odisee, chiar daca nu a fost un final fericit pentru tine.

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 39 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Mai vine o bramarica!!!!
Am primit mesaj de la rania_s "Sunt in drum spre spital. Vine brumarica Vanessa! Te anunt eu cum decurg lucrurile. Salutari la toate mamicile si la viitoarele mamici. Va pup pe toate!"
Hai Rania
Hai Vanessa, mami abia asteapta sa te cunoasca!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 38 zile

www.lumeadianei.blogspot.com" target="_blank">http://www.lumeadianei.blogspot.com

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Nastere usoara Rania, brumarica Vanessa e matinala, are fetita planuri pentru sfarsitul asta de saptamana !!!

La multi ani Mihaela-p, La multi ani Many_bani!!!

Nina, 34s+,
AMR minim 30 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multam de cafea!!

La multi ani, many!!! Sanatate, numai bine si sa iti vezi cat mai curand visul implinit!!

La multi ani, mihaela!! Nastere usoara si o bebelina sanatoasa!!

hai rania!! Sa meraga totul rapid si usor!!

Doamne-Doamne, ai grija de noi 38s

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

neatza

La Multi Ani MANY si MIHAELA!

HAI RANIA!

mama de mic +s35+ AMR 4sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

neatza!
nastere usoara, rania!!!
La multi ani fericiti, Many si Mihaela, sa fiti sanatoase!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

fetelor, de la Loredana: "Buna dimineata gravidutze si proaspete mamici!
Eu si puiul meu suntem acasa de ieri, am inceput sa ne obisnuim unul cu celalalt, lactatia vad ca a inceput sa apara, desi plang si transpir de durere cand alaptez. Sunt plina de ragade pe sani. Am inceput sa ma refac dupa nastere, aseara a fost prima seara in care m-am odihnit. De peste o sapt nu mai dormisem decat 1-2 ore pe noapte, de cand incepusera contractiile. Devenisem extrem de irascibila.
Nasterea a decurs bine, a doua zi mi s-a parut ingrozitoare de-a dreptul. Cred ca in viata mea nu mi-a fost mai greu decat atunci. Aveam deja acumulata oboseala de acasa, a fost si prima zi de stat cu bebe in salon si parca aveam doua maini stangi, cu toata teoria de dinainte. M-am chinuit cu laptatul, bebe tragea, la mine nimic. M-au ajutat f mult si asistentele, care au fost de nota 10, si asta fara vestita spaga. La 3 noaptea se chinuia una din ele de ex sa mi-l puna la san cum trebuie, desi smecherul meu scotea areola mamara din gurita si ramanea cu sfarcul, pe care il rantaia bine. Durea ingrozitor. Daca nu veneau decat cateva picaturi de colostru, el folosea sanul pe post de suzi. De azi dim a inceput insa sa vina laptele, au mai ramas ragade, dar nu se compara. Bebe e f cuminte, zici ca nu am copil, si mentionez ca nu a facut icter, desi avem inccompatibilitate de Rh.
De azi s-au anuntat in vizita rudele si prietenii, asa ca o sa fim putin ocupati. Stiu ca nu e bine sa intre prea multa lume in contact cu el, acum cand e micut, dar o sa evit pe cat posibil atingerile de orice fel si o sa impun spalatul pe maini inainte.
Nu am avut timp sa mai intru pe odisee, de scris nu am mai scris tot demult, dar am primit de la voi felicitarile prim Emma (wildorchid) si va multumesc din sufllet pentru sustinere! "

Alinuk, te rog eu, editeaza postul de aseara...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Luny, multumim de vestile de la Loredana!
Lore, bine ati venit acasa!!! Hai ca incet incet va obisnuiti voi!

diana33+ Calin Gabriel si mami de Ianis Stefan 14 mai 2007 AMR 38 zile

Buburuzul
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

HAI RANIA_S

neata fetele, va servesc cu o cafeluta cu zahar si pentru cine doreste si putin lapte la ea..sa aveti in we frumos..

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 44zile

Mergi la inceput