Brumarei. N-D(94)- Bravo uratica! Bravo marypop74!

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

aris sa va faceti bine cat mai repede
bine ca a fost punct ochit punct lovit la baby boom..am inteles ca e mult mai sarac decat BE..ma batea un gand sa merg sa mai cumpar cateva maruntisuri..dar nu cred ca se merita efortul

bea..nici eu n sunt intr-o dispozitie prea buna

mihaela-p felicitari pentru vestile bune, sa iasa cum vrei tu

34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela209 spune:

Felicitari Lia, recuperare rapida si usoara si un bebe sanatos, mancacios, sa creasca mare si sa va umple inimile cu bucurie!

DanielasiRazvan-Teodor - AMR 44zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marypop74 spune:

Mihaela, adresa mea de mail este popescumariana74@yahoo.com, daca vrei putem vorbi maine cand esti si tu odihnita si sa nu le deranjam pe celelalte fete. Pupici si astept un semn de la tine.

Mary 37+ saptamani cu o minune de

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Felicitari Lia, bun venit bebe Matei!!!

Nina, 33s+,
AMR minim 31 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alecori spune:

felicitari Lia, bine ai venit Matei, sa fi sanatos, voios si sa le aduci fericire parintilor

37+ Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns brindusa76 spune:

Pai mie mi le-au scos intr-un final pt. ca tot asa, faceam amigdalite in permanenta. Si pe mine ma ciuruiau cu injectii dureroaseeee ... Si cica, daca tot e sa scoti amigdalele, ar fi mai bine s-o faci cand esti copil decat adult... nu mai stiu de ce. In fine.

Merci! Doamne Ajuta sa aflu lucruri bune luni, la ecografie.

Pai daca vrei nu nasti dupa 40 s\de Craciun - ziceai ca ai tu niste metode ...
Si eu "risc" sa prind Craciunul in spital, dar am un feeling ca dr. meu ma va programa la o ceza, asa, preventiv.... Sau poate nu - ca multe nasteri vad ca se declanseaza prin 38s.
E, cum o vrea DD. Da' sa fie bine.

Hai pofta buna, ca m-ai omorat... ma duc sa-mi bag capul in frigider si cred ca ma instalez la "dansez"

Citat:
citat din mesajul lui luny

Brandusa
, mie nu mi-au scos amigdalele, nu stiu de ce, ca toata copilaria m-am chinuit cu ele, cu amigdalite, si din cauza lor am avut si ASLO mare, de-am facut moldamin 2 ani, una/saptamana.. interesant e ca nu am mai racit dupa nasterea Mateiului, decat poate o data.. bafta luni, si eu am control pe 11, dar la mine sigur e colul e si lung si inchis, nu-s probleme, Doamne ajuta... eu spe rdoar sa nu nasc iar dupa 40 s, ar fi culmea sa ma prinda Craciunul in spital!

ma duc sa bag o fasolica cu costi8ta si salata de spanac, si niste creier pane cu mujdei, ca mor de pofta... mai vin dupa, daca nu ma rastogolesc!

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bpaula spune:

Felicitari Lia, carola, firicel si Dana!!!!!!!
Sa va refaceti repede si sa mergeti acasa sa va bucurati de bebelusii vostri!

La mine astazi a fost teoretic ultima zi de munca, practic trebuie sa mai merg si luni ca nu am apucat deloc sa imi fac ordine in calculator si la birou. Una peste alta au mai ramas mai putin de 2 saptamani si la mine, cred, desi data cezarienei o stabilim cand ma duc joia viitoare la control.

Ar fi cazul sa ma apuc si eu de spalat, aranjat si pregatit bagaj de spital. Nu de alta dar uneori am senzatia ca bebe nu mai asteapta saptamana 38+.

Ce repede creste lista de bebelusi! Sa dea Dumnezeu ca toate nasterile sa treaca cu bine si bebeii si mamicile sa fie sanatosi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

bravo LIA
bine ai venit Matei!

Citat:
citat din mesajul lui cris_09

Acum 15 min a venit pe lume bebe iubit si mult asteptat Matei Ioachim.Are 3 kg si a luat nota 10!

Felicitari mamica eroina Lia!!!!
Refacere usoara,iar minunea sa-ti insenineze toata viata,cum a facut-o cu aceasta zi!

Bine ai venit pe lume Matei!
Sa ai viata lunga si usoara!!!

[red]Cris,mami de [blue]Sebi,copil poznas,din www.eticker.co.za/tickers/7raxakae7qnsuro8.png" target="_blank">14.05.2010
www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=233441013381432&set=o.203278583023213&type=1¬if_t=like" target="_blank">un LIKE please

36+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corina_kelly spune:

Felicitari, LIA! Sa va dea Dumnezeu numai bucurii si fericire alaturi de Matei Ioachim, sa fie sanatos si norocos!

Mami de Serban(28.09.2009) si 35+ cu Eliza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

alinukkkkk, ce facusi, ai latit pagina rau!.. editeaza postul si baga enter dupa 4-5 emoticoane

mie nu-mi mai place 'dansez'... prima si a doua editie au fost interesante.. acum, deja sunt aceleasi chestii repetate la infinit.. ma plictisesc

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput