Spiridusi de ianuarie - februarie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns G_I_O spune:

Iuliana eu nu vreau sa il scoata stomatoloaga...ar fi culmea sa mai dau bani si pe asta...ca si asa mergem saptamanal la ea.
Asta a zis ea, eu nu puteam sa o contrazic...poate ii pica pana vinerea viitoare cand mergem la dentist si am scapat.
Sincer , mie mi-e groaza sa il scot...chiar zicea saracul aseara ca nu mai e Melania sa-i scoata si lui dintisorul. Ingrijitoarea s-a pensionat si le-a scos la vreo 3 copilasi din grupa.

Dulceata eu am facut-o pe foc, nu in masina. a facut o tipa in masina si i-a iesit ca un suc de porto mai gros. a mea e asa frumoasa si bunaaaa...ma laud singura. Maine dim fac clatite la micul dejun, clar.

600 euro!!! cati sunt in clasa? ce fac de banii astia? pana la ce ora se sta acolo? se respecta programa? e enorm de mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

La prima vedere pare mult;
Sunt 10 copii in clasa
Pai are program de la 8.30 la 17.30, mic dejun, pranz si gustare, transport.
TOtul este inclus: carti, caiete, uniforma, mancare, transport, cursuri optionale.
Da, respecta programa, dar fac si in plus: spre ex. 7 ore de engleza pe saptamana.
Cum ai facut dulceata?
Da de ce mergi saptamanal la dentist cu M?

Mergi la inceput

merg cu el ca are probleme...mai schimabm vechile plombe, tratam maseluta cu probleme, etc....
i-a descoperit o mica carie la un canin si aia o facem sapt. viitoare si sper ca e gata.
probabil urmeaza o fluorizare, ca au trecut deja 6 luni de la ultima facuta.

gem de porto (reteta proprie):
Am curatat portocalele asa ca si cand le mananci, le-am bagat la robot de le-a maruntit, am pus 500 gr zahar, la 1 kg de portocale, o lamaie, ca sa ramana culoarea galbena a portocalei si le-am dat la fiert...
mai scoteam din cand in cand pe farfurioara sa vad daca se leaga si cand mi-am dat seama ca se intareste am oprit focul si am bagat-o in borcanele spalate si sterilizate la cuptor.
Acum e in cuptor, sta acolo pana se raceste cuptorul de tot...un fel de dust, cum zic pe la tara.

Oricum ar fi si orice le da, mi se pare enorm pt. tara noastra. Cu banii astia merge la o scoala renumita in afara. dar cum la noi sunt cerinte, atunci urca si pretul.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns toanca spune:

Of...da ce de probleme are M cu dantura.
Mititelu!
O sa fac si eu gem de portocale ca deja imi lasa gura apa
Asta e o scoala de nivel mediu (ca pret); sunt unele si de 10.000 sau 15.000 de euro / an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns silvi_2005 spune:

Salutare si de la noi , La multi ani lui Nicolas si super petrecere a avut . Va multumesc mult pentru urarile aici si pe facebook si de aprecierile lasate la poze, eu eram chiar varza de obosita dar am vrut sa ii facem pe plac lui Alain si sa simta ca e o seara mai deosebita. Cu casuta va multumesc de laude, mai sunt inca o multime de facut si amenajat, imi trebuie inca bufet de salon, masa de tv ...dar nu au mai fost bani deocamdata o sa le luam in ianuarie. Canapelele sunt un model luat de pe net pe care mi-l doream eu de cativa ani, dar nu aveam loc de ele si imi placea tocmai masuta care se face din spatarul din mijloc care v-a placut si voua. Alain a fost tare incantat de cadouri, era mai mult decat ma asteptam si eu pt el si cu joc Sonic si cu castel dar de tati a fost responsabil.
Gio deci si voi sunteti fara dinte picat ? Credeam ca Alain e codasul trupei ca lui nu i se misca inca nici un dinte chiar ma intrebam daca e ok ?...Super cu dulceata de porto am vazut pe facebook ca ai mai facut bunatati, poti sa o ornamentezi cu un capac de panza( ceva de craciun ) peste cel de metal, legat cu snur rosu si sa ii pui o crenguta mica de brad daca e pt cadou.
Iuliana super bine supa programul si faptul ca are si transport inclus asta tare mi-ar placea si mie sa am asa ceva aica ca ma omoara dusul lui dimineata. Pretul e mare dar cum ziceai si tu sunt scoli si de 10000 pe an si aici sunt ( nu in oras la noi, in orasele mare si la Paris ) eu una sincera sa fiu nu as da atatia bani, poate pt facultate as face un efort. Aici sunt ieftine scolile private gen unde il duc eu pe Alain ca sunt finantate de stat in mare parte, chiar vb cu Ana de asta. Super bine daca va permiteti sa il duceti.
Cosmina deci ai fata cu buletin si cu breton nou vai ce trece vremea, nu cadea in butoiul cu melancolie, mie mi-ar placea sa am copil asa mare sa imi fie ca un tovaras de povesti ( si mai ales ca nu fi trecut de 40 de ani pe cand fac asta ) deci profita de momente.
Liliana ma bucur ca ai aparut in zona, chiar ma intrebam ce mai faci, super ce ne-ai povestit, intra si tu mai des la o cafea aici, nu reusim nici noi f des dar totusi nu absentam cu lunile
Miha ce mai faceti voi ? Ce noutati mai sunt pe la Cluj ? Tata este in spital internat pt operatia de proteza de sold, tare dezamagita am fost auzind ce e prin spitale pe acolo medici care cer mai multi bani decat li se dau oricum, asistente care asteapta platit orice miscare si orice injectie, patul neschimbat daca nu platesti ...chiar dezamagita ca nu era chiar asa mare mojicia in zona.
Maraki cum iti place noul job? Ce proiecte ai de viitor cu asta ? Super cadouri ati avut a plecat mama ta in tara ?

Fetelor sa nu uit sa va multumesc ca m-ati laudat nu am primit demult asa laude eu nu am reusit sa ajung la 55 de kg cum vroiam inainte de Rev asta e, mai continuam cu 2-3 kg cate or ramane la anul si multi ani . Cadoul meu de la mine pt Mos Nicolaie a fost o pereche de pantaloni strech din satin negru ca nu am mai avut din Liceu, si nu exagerez si am fost tare incantata cum imi stau acum ma pot duce la party ...dar cum nu ma duc la party trebuie sa le gasesc alte intrebuintari.
Chiar voi ce faceti de Revelion, de Craciun ? Pe mine ma apuca melancolia anul asta dupa Sarbatorile de iarna din Romania ma obosea tare drumul de Ro si carcoteam mereu la intoarcere dar asa imi lipseste admosfera de Craciun din tara
Nu mai stiu ce vroiam sa va zic, eu am stat acasa azi ca eram moarta de dimineata cred ca da o gripa in mine ca de ieri nu ma puteam misca, asta noapte nu am dormit pana la ora 4 ca a fost furtuna si sufla vantul de ziceai ca e Apocalipsa si la 6,30 eram varza imi areda si capul si spatele sa mor nu alta, am zacut pana la 12 si mi-am revenit faza nasoala e ca l-am lasat si pe Alain acasa cu mine ca imi era extrem de rau si Jp e de garda si zicea ca daca nu sunt in stare sa merg dupa le la 16 sa il iau de la scoala ce facem ? In fine dupa paracetamoale, ceaiuri fara numar si vreo 5 nespresso sunt mai bine dovada ca sunt pe net .

Mergi la inceput

da, slabuti dinti mai are. sper ca cei definitivi sa fie mult mai rezistenti.

Preturi de preturi la scolile astea. pai la ce bogatani avem, nici nu ma mir.

Mergi la inceput

Mi-am amintit ce mai vroiam sa zic Liliana anul asta bradul l-a facut soacra mea cu Alain miercuri cand si-a luat liber si a stat cu el, pt noi a fost mereu o traditie cu facut bradului impreuna, cu cantece si vin fiert dar anul asta am zic ca o las balta ca nu am nervi si l-au facut ei doi singuri decoratii am mai luat ieri ca a fost targul de Craciun la Scoala lui Alain si au fost decoratii facute de mamici libere cum eram si eu anul trecut si se aduna banii pt copii, eu ca sa scot parleala ca nu am participat la facut decoratii am cumparat 2 cutii si am si lasat ceva banuti in plus sa le faca la copii petrecere.

Mergi la inceput

Gio nu zice nimeni neaparat de preturi ca trebuie sa isi consume banii toata lumea asta zic si eu de asta sunt scoli de 15000 si masini de 150.000 de ex dar sa fie si calitate adica sa vezi ce aduce cu adevarat in plus o scoala din aia dincolo de pret. Alain nu are pb cu dintii , chiar nu are nici o carie nici o pata, eu am acum pb cu o masea chiar trebuie sa sun la un dentist azi sa vad cand reusesc sa fac o programare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dia_tm spune:

Gio, imi pare rau ca aveti asa probleme cu dintisorii..deja...

Silvi, si noi suntem in categoria "doar dinti de lapte" - si pe-acolo mai ramanem o vreme.
Am fost cu ea luna trecuta la dentist (prima data); ea tot asteapta sa-i cada dntii, ca la colegii ei, si ma tot ametea ca "mami, uite, dintee asta aproape ca se misca" - i-am spus eu ca ori se misca ori nu, dar aproape se misca nu exista... si a linistiot-o dentistul cu totul: i-a explicat ca mai intai trebuie sa-i iese a treia maseluta, ca acele maselute sunt primii dinti definitivi, si abia apoi cad cei din fata; iar la ea nici urma de maselute, deci denstistul a estimat ca peste vreo 4-6 luni poate va avea maselute definitive, iar de cazut dintii, mai incolo, spre 7 ani (asa ca nu mai verifica in fiecare zi daca se misca).
Dar dr. zice ca e ok, nu e deloc cu intarziere...

Cosmina, felicitari pentru buletin! wow...chiar ca ai o domnisoara mare...adolescenta in toata regula.

Diana - mami de Adriana(n.14.02.2006) si (DNP.12.04.2012)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maraki spune:

Heei m-am intooors

Chiar era ciudat ca nu imi recunostea nick-ul sau parola. Giova sa iti dea Dumnezeu sanatate Multumesc pt ajutor
Toanca, sa va ajute Dumnezeu sa va fie intotdeauna bine, ca sa puteti plati scoala lui Matei Este scumpa rau, rechizite si uniforma nu are nevoie lunar Angelo tot la o scoala cu transport va merge. Ne ducem sapt viitoare sa il inscriem, avem programare cu directoarea scolii La scoala germana va fi pt ca din cauza crizei, grecii nu sant siguri daca vor continua cu scolile aici.
Astazi a venit si Andreea la noi, mi se pare super ok fatza de cealalta
Nici Angelo nu are probleme cu dantura. Deocamdata a schimbat doi dinti.
Silvi, ce planuri sa am cu nou job? De regula sant la vase, muncesc doar 3 ore dar nici nu se pune problema de stat 5 minute fara sa fie treaba de facut M-am obisnuit, imi place si mancarea care o gatesc fetele
Dia asa patesc si eu cu bunicii lui Angelo. Ma intrebau de fatza cu el ce i-am cumparat cand am fost sa-i iau cadoul de Mos Si tot la fel: " lasa ca nu stie ce vorbim " Vezi sa nu!!! Chiar daca se joaca, este atent la fiecare cuvant care-l spunem, de multe ori se baga in discutie si mai intreaba cate ceva. Eu am crezut in Mos Nicolae si Craciun pana in clasa a 6-a Este ceva magic

Mergi la inceput